Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle by se mi líbilo na War Thunder :)))
  • Tohle by se mi líbilo na War Thunder :)))
  • Podstatná je hlavne kvalitná podpora v dobrých hrách a v dostatočnom množstve, to v prvom rade rozhodne o úspechu, či neúspechu.
  • TheGGG
    Nebude problém, rodiče zaplatí *14*
  • Ja myslim ze dolezite je, aby sa im to podarilo prerazit u konzol. Konzole tvoria v sucasnej dobe vacsinu herneho trhu... a ak to bude cisto PC zalezitost tak urcite stracaju potencialnych zakaznikov, investorov, vyvojarov... Mam PC ale radsej by som si to pripojil k PS4ke alebo novemu Xboxu...
    • Srry ale v dnesni dobe sou konzole okrajova zalezitost...
  • Strašně se na to těším! Představte si třeba nějakej opuštěnej vault ve Falloutu. To bude atmoška ;)
  • Symbolicky jsem je podporil na kickstarteru asi pred rokem 10 dolacema, tak jsem na finalni produkt dost natesenej. Zatim co sleduju ruzne recenze a dojmy z vyvojarskeho modelu, tak tusim velkou revoluci nejen v hrani. Na fiasko alias virtual boy to zatim nevypada. Tak uvidime *1*
  • A az zmizi lidi, to buse penez na vsechno... Prosim vas proberte se. Kdo neveri v boha, veri ve vsechno, a je mnohem lepsi mit velky organizovany cirkve, ktere predstavuji pro spolecnost minimalni rirziko (napr. katolicka cirkev), nez sekty lidi, kteri jsou zchopni verit vsemu. Vira je lidska vlastnost, jako kazda vlastnost muze byt extreme uzitecna, i extreme skodliva, ale mavnutim proutku se ji nezbavite.
    • tady si asi nekdo rano zapomel vzit leky *7*
    • nefetuj!
    • A to si vedel, že J. Kristus šukal svoju mamu od rána až do večera, úplne do sucha?
    • Nekouřil jsi marihuánu? Drogy jsou špatné, ááno.
      • drž radši zadek a neurážej marii a janu ve spojením s takovým nobrainem, ááno *6*
    • https://www.youtube.com/watch?v=jKD-FlZQUQ8
      • Celkem dobrá parodie, ukazující klasický nátlak skrze přijímanou pravdu. Pokud to parodie není, pak jenom čumím, čemu jsou lidé schopní vystavit děti. Ohledně počátečního příspěvku nevím, jestli k tomu napsat něco rozumného, nebo se jenom vysmát trolu...
        • Ja se obavam ze to je spis instruktazni video...
    • GlaDOS
      Jedna stará kočičí moudrost, která se sem teď moc hezky hodí, říká: „Co to sakra meleš, ty vořechu?“
      • Naprosto bombovej koment :-)
  • Amylee.Anderson
    Tak já se hlásim :)
  • No jo to dopadne stejne jako Virtual Boy http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Boy *1* *2*
    • GlaDOS
      Takže jsi 18 let žil mimo civilizaci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit