Přejít na výpis diskuzí
Výrobci Oculus Rift by virtuální brýle nejraději dávali zadarmo
16.7.2013 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
Toto bude propadák, jakmile to vydají tak cena bude určitě moc vysoká a nikdo to nebude chtít koupit -> tak proč by na to předělávali hry -> krach. *6*
-
-
FullHD virtuální helma za necelý dvojnásobek ceny TrackIR ? Minimálně hráči závodních a leteckých simulátorů na to budou stát frontu *4*
-
Tvoje předtucha je docela vtipná, teď psali že to bude max 300 dolarů ( pokud nemáš mozek či kalkulačku tak 6000kč), ale spíše nižší cena, konzole ti stojí o takových min 4000kč víc a to nebudu ani zmiňovat některý komponenty do PC, jestli je pro tebe tohle drahý, tak to ani nechci vědět co je pro tebe levný :D
-
-
300 dolaru + dan + postovny + clo takze pocitej spis 400-450 dolaru a pocitam ze jestli to bude k sehnani u nas tak na nakupu taky moc neusetris (spis naopak) ale stejne do HD verze asi pujdu.
-
-
Na to jsem zapoměl :) , ale i tka podle mě to bdue levnější :)
-
-
-
Hráči kupují grafické kartky nad deset tisíc, příslušenství za tisíce, nové konzole stojí taky více než desítku, ale dát 6000 Kč či méně za opravdový herní skok (2D -> 3D -> VR) ne? Pokud bude možnost si OR snadno vyzkoušet v prodejnách, nebude s prodejem problém. Kdyby sis o OR něco zjistil, věděl bys, že už teď je pro to dostatek her. A to je snad ještě půl roku či víc do vydání. Jen tak pro zajímavost, to Oculus vyhrál místo nejlepšího hardwaru E3, ne Xbox One nebo PS4. Trochu to o něčem vypovídá.
-
Chystám se vyměnit střechu na baráku, prosím řekni mi, která firma mě oje*e a která ne, ať neudělám chybu. Děkuju ;)
-
-
A za chvíli to bude jak ve filmu Demolition man. "tomuhle ty říkáš sex?" - "a cos čekal?" - " šou*tání, divočinu, mambo, š*ky š*ky" - " ne to už se nedělá, prosím ihned odejdi" :-D
-
Osobně se přikláním pro rozumnou cenu a zároveň co největší svobodu pro kupujícího. Co největší penetrace trhu je sice hezká věc, ale já si raději připlatím a mám jistotu, že zařízení je skutečně moje a můžu si s ním dělat co chci (stejně jako ostatní uživatelé, kteří k němu budou tvořit např. příslušenství nebo SW zdarma na bází opensource) na rozdíl od druhého scénáře, kdy bude zařízení levnější a prostředí naopak velmi uzavřené. Všichni jsme nedávno viděli co dokáže vymyslet (naštěstí snad ne prosadit) například takový Microsoft. (neustálé připojení k internetu, sledování zákazníka a podobně)
-
-
Už se těším na první Oculus Rift compatible péčko *1*
PS: proč je druhé spisovné synonymum k poslednímu slovu zakázané? -
-
protoze multikulti korektni spolecnost--
-
-
Pretože sem chodia deti. Ty multikulti.
-
-
Tomuto nerozumiem chodia sem deti.... Kazde dieta ktore ma pristup na internet a dostatocnu zrucnost s PC nato aby sa pozrelo sem do diskusie, ma uz davno co to poprezerane. Taka je dnesna spolocnost tak neviem naco sa tu hrame. Ozaj idem si kuknut daky ten double penetration *4*
-
-
chapes ze treba google stranky s takovyma slovama nezobrazuje ve vyhledavani? pak by stacilo pekne zaspamovat fora urcitym druhem slova a nazdar navstevnosti...
-
To jsi velký kluk, co? A pak se jdi vyspinkat, už se skoro stmívá. *7*
-
-
nxc: Nicméně má pravdu. A pokud netrolíš a skutečně ten důvod nechápeš, pak bych si zkusil doplnit mezery v základním společenském vzdělání ;-).
-
Dost od veci. Tvoju reakciu som videl uz tak 30 krat v roznych diskusiach na rozne prispevky. Blbecek
-
-
-
-
-
-
Co jim brani xDD
-
Tak záleží na kvalitě a pohodlí. Za kvalitu si člověk připlatí rád.
-
1 kus mi staci. Ale k tomu este novy pc pls, aby som mohol tych 2x60fps stabilne vo vsetkych hrach v pohode utiahnut.
-
-
nejdřív si otom něco přečti ty 2x 60fps
-
-
jasný, když se taková technologie dostane do rukou masám, tak vývoj samozřejmě bude probíhat rychlejc - proč vlastně není nějakej společnej celosvětovej fond, kam by se cpaly prachy na takovýhle technologický věci, který mají šanci posunout lidstvo zase o kus dál?
-
-
Stačí "počkat", až zmizí organizované náboženství. A primární výzkum, technologie i praktické aplikace okamžitě poletí vpřed tak rychle, že se nestačíš ani divit. Hned bychom mohli dělat všechny ty věci, na které dnes "nejsou peníze".
-
Dej pokoj, už takhle utrácí EU prachy všech lidí za nesmysly. Ještě toho trochu.
-
To by byl v podstatě komunismus a na ten jsme málo osvícení *3*
-
-
Komunismus je, kdyz firmy sponzorujou lid, ne naopak...
-
-
Komunismus je, když každý sponzoruje každého.
-
-
Naštěstí jsme osvícení dost, abychom se takovýmu svinstvu bránili, protože už víme co to je.
-
-
chces investovat? podporit vyvoj? KUP SI TO... proboha, nebo jim penize posli urcite budou radi a zamysli se nad tim co si napsal
-
-
Nebo si koupit akcie dané firmy.
-
já se akorát nudil a napsal to jako vtip :) měl bys brát život víc s nadhledem ;)
-
-
Protože bychom se nikdy nedohodli, které technologie nás posunou dál. Navíc prakticky nic ti nebrání investovat peníze do toho v čem vidíš budoucnost sám.
-
-
2 kusy prosím.