Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.razerzone.com/gaming-controllers/razer-hydra

Docela pouzitelny je tohle.
  • V práci jsme si s tím hráli a ty hry na to nejsou udělaný, sice jste tam ve 3D všechno nádhera ale problém je pohyb a měřítko ve hrách a i lidem se silným žaludkem se při moc prudkým běhání sem a tam dělá špatně a to tak ž. Je člověku špatně ještě hodinu po tom, mám pocit že senzitivnim lidem to uděla hodně zlé. Jinak fullhd stačit nebude, to bude chtít aspo. 2,5k
  • nejdřív si otom něco přečti ty 2x 60fps
  • drž radši zadek a neurážej marii a janu ve spojením s takovým nobrainem, ááno *6*
  • Tak to je klasika, až si to koupí uplně všichni , tak potom to budou rozdávat zadarmo .
  • Mě by zajímalo,jestli na to budou dělat nějaký speciální druh ovládaní.Auta a letecký simulátory tak tam je jasnej volant a joystick,ale fps na klávesnici nebo joypadu nic moc.Tam by se hodilo něco na způsob move,kinect.
  • MickeyMutant
    Dvakrát týdně v tom budeš muset vylézt na ulici kvůli propagaci.
  • tady si asi nekdo rano zapomel vzit leky *7*
  • Naprosto bombovej koment :-)
  • Jack1947
    Zadara , proc ne kdyz teda si uz nebudou klast dalsi podminky vyuziti ( tudiz asi radsi i ne no).
  • Tohle by se mi líbilo na War Thunder :)))
  • Tohle by se mi líbilo na War Thunder :)))
  • Na to jsem zapoměl :) , ale i tka podle mě to bdue levnější :)
  • nefetuj!
  • Podstatná je hlavne kvalitná podpora v dobrých hrách a v dostatočnom množstve, to v prvom rade rozhodne o úspechu, či neúspechu.
  • A to si vedel, že J. Kristus šukal svoju mamu od rána až do večera, úplne do sucha?
  • Ghost47
    FullHD virtuální helma za necelý dvojnásobek ceny TrackIR ? Minimálně hráči závodních a leteckých simulátorů na to budou stát frontu *4*
  • TheGGG
    Nebude problém, rodiče zaplatí *14*
  • Ja se obavam ze to je spis instruktazni video...
  • Ja myslim ze dolezite je, aby sa im to podarilo prerazit u konzol. Konzole tvoria v sucasnej dobe vacsinu herneho trhu... a ak to bude cisto PC zalezitost tak urcite stracaju potencialnych zakaznikov, investorov, vyvojarov... Mam PC ale radsej by som si to pripojil k PS4ke alebo novemu Xboxu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit