Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strašně se na to těším! Představte si třeba nějakej opuštěnej vault ve Falloutu. To bude atmoška ;)
  • Celkem dobrá parodie, ukazující klasický nátlak skrze přijímanou pravdu. Pokud to parodie není, pak jenom čumím, čemu jsou lidé schopní vystavit děti. Ohledně počátečního příspěvku nevím, jestli k tomu napsat něco rozumného, nebo se jenom vysmát trolu...
  • Komunismus je, když každý sponzoruje každého.
  • Symbolicky jsem je podporil na kickstarteru asi pred rokem 10 dolacema, tak jsem na finalni produkt dost natesenej. Zatim co sleduju ruzne recenze a dojmy z vyvojarskeho modelu, tak tusim velkou revoluci nejen v hrani. Na fiasko alias virtual boy to zatim nevypada. Tak uvidime *1*
  • Nekouřil jsi marihuánu? Drogy jsou špatné, ááno.
  • https://www.youtube.com/watch?v=jKD-FlZQUQ8
  • Nebo si koupit akcie dané firmy.
  • GlaDOS
    Jedna stará kočičí moudrost, která se sem teď moc hezky hodí, říká: „Co to sakra meleš, ty vořechu?“
  • A az zmizi lidi, to buse penez na vsechno... Prosim vas proberte se. Kdo neveri v boha, veri ve vsechno, a je mnohem lepsi mit velky organizovany cirkve, ktere predstavuji pro spolecnost minimalni rirziko (napr. katolicka cirkev), nez sekty lidi, kteri jsou zchopni verit vsemu. Vira je lidska vlastnost, jako kazda vlastnost muze byt extreme uzitecna, i extreme skodliva, ale mavnutim proutku se ji nezbavite.
  • 300 dolaru + dan + postovny + clo takze pocitej spis 400-450 dolaru a pocitam ze jestli to bude k sehnani u nas tak na nakupu taky moc neusetris (spis naopak) ale stejne do HD verze asi pujdu.
  • Komunismus je, kdyz firmy sponzorujou lid, ne naopak...
  • Stačí "počkat", až zmizí organizované náboženství. A primární výzkum, technologie i praktické aplikace okamžitě poletí vpřed tak rychle, že se nestačíš ani divit. Hned bychom mohli dělat všechny ty věci, na které dnes "nejsou peníze".
  • Amylee.Anderson
    Tak já se hlásim :)
  • Naštěstí jsme osvícení dost, abychom se takovýmu svinstvu bránili, protože už víme co to je.
  • Tvoje předtucha je docela vtipná, teď psali že to bude max 300 dolarů ( pokud nemáš mozek či kalkulačku tak 6000kč), ale spíše nižší cena, konzole ti stojí o takových min 4000kč víc a to nebudu ani zmiňovat některý komponenty do PC, jestli je pro tebe tohle drahý, tak to ani nechci vědět co je pro tebe levný :D
  • Dej pokoj, už takhle utrácí EU prachy všech lidí za nesmysly. Ještě toho trochu.
  • GlaDOS
    Takže jsi 18 let žil mimo civilizaci?
  • GlaDOS
    Hráči kupují grafické kartky nad deset tisíc, příslušenství za tisíce, nové konzole stojí taky více než desítku, ale dát 6000 Kč či méně za opravdový herní skok (2D -> 3D -> VR) ne? Pokud bude možnost si OR snadno vyzkoušet v prodejnách, nebude s prodejem problém. Kdyby sis o OR něco zjistil, věděl bys, že už teď je pro to dostatek her. A to je snad ještě půl roku či víc do vydání. Jen tak pro zajímavost, to Oculus vyhrál místo nejlepšího hardwaru E3, ne Xbox One nebo PS4. Trochu to o něčem vypovídá.
  • Chystám se vyměnit střechu na baráku, prosím řekni mi, která firma mě oje*e a která ne, ať neudělám chybu. Děkuju ;)
  • No jo to dopadne stejne jako Virtual Boy http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Boy *1* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit