-
no jede to stejne ale když hraju nemužu hru ukončit hru návratem do menu
-
pro ty co jim to nejde patchnout stahnete si patch pro zahraniční verzi :D ta prý funguje i na SKIDROW verzi ;)
-
Užijte si svou dětskou hru, debilové. DA II FTW!
-
-
Je to bieda s tym trollovanim na games.cz,musis si vymysliet nieco lepsie ako,ze nazves hracov witchera debilmi a hodis sem konkurecnu hru(na ktoru kazdy picuje),ze je super to potom hned poznat,ze je to troll,musis viac trenovat :P
-
Díík si kámoš *3*
-
Tak sa ešte nájde pár ľudí, ktorý sa nedokážu zmieriť s neúspechom Dragon Age 2 . Neboj, ono to prejde *3* .
-
trololol
-
-
Kriste ten chudák právě chtěl abyste na jeho "koment" reagovali. Vyhrál, chytli jste se
-
-
trolled by troll hunter. dios mio! *8*
-
Ježíši, víš co znamená trololol? To znamená že se nechytl x)
-
-
-
-
Pro: "kubik". Ještě mě napadlo jak píšeš že tam máš všude ty černé pruhy podle toho obrázku jak jsi sem dal není to spíš tím, že pokud máš grafiku Nvida že máš v ovládacím panelu Nvidia v položce "přizpůsobení velikosti a pozice plochy" nastaveno "nepoužít převzorkování"? Pokud ano tak tam nastav "použít převzorkování Nvidia se zachováním poměru stran" a mělo by se to zlepšit...
-
Nemá někdo po instalaci patche problémy se zvukem?
-
-
nevím co tím myslíš problémy... ale zdá se mi to nějaké hlasitější...?
-
-
Hosi mam problem,kdyz chci patchnout zaklinace patchem 1.1. napise mi to intaled game version is invalid or incomplete. nevite nekdo co s tim? mam normalni Skidrow verzi.dikes
-
-
Tak ho nekritizujte, má možnost si zahrát hru zadarmo, tak toho využil *3* Je to jen o volbě...
-
-
A vy co mi dáváte mínusy, sami jste nikdy nic neukradli, že? *3*
-
-
Kdyby si neměl takový nick, tak si myslím, že si to zase ty ,,mastriku,, *1* ...ale teď fakt vážně "A vy co mi dáváte mínusy" mě pobavilo... *1*
-
-
ne ne, mastrik nejsem *4* Já pirátství neobhajuju, ale ani ho nekritizuju. Je to na každým z nás jak se rozhodneme a neměli bychom kritizovat ostatní za to, co sami děláme (byť někteří si to ne a ne přiznat)...
-
-
jo však nikdo ti nic neříká... už to neřeš... *3* *4*
-
-
-
-
-
tady vážně chybí totálně vytlemený smíchy brečící a do stolu bušící smajlík!
-
-
Přesně... :-DDD
-
A nebo super duper mega depeprsivní smajlík poukazujíc na to jak je těžké být dementem
-
-
Ani pirátit pořádně neumíš, když už nic! *1*
-
To ma byt provokace?
-
To bude tou Skidrow verzi... já mám origo a všechno jede jak po másle... *3*
-
-
Kamos ma uplne tu samou verzi jak ja a normalne to patchnul
-
-
Zkus kontaktovat technickou podporu skidrow.. Lul.
-
-
Znalec. *1*
-
:-DD
-
-
Tak kradeš a ještě seš neschopnej, jo?? :D:D
-
normálně to ukradl... *1*
-
-
-
-
čepičky a oblečky pro Geralta...a tim se tu kochá hromada lidí, co v předchozích diskuzích ke hře přitakávala nad skvělou synchronizací hry a reáliemi Sapkowskiho knížek :-D
Tak štěstí, že vedle těchto ptákovin se autoři snaží i o optimalizaci a technickou stránku hry -
Hlavne zaver hry ja naproste zklamani. Kdyz sem si ve 3. kapitole konecne vycraftil Draug armor, s radosti jsem se pustil dal do pribehove linie a co se nestane??? Jeden priblblej rozhovor politiku, pak v JEDINEM souboji porazit draka a nasledne stupidni epilog coz je jeden...JEDEN... blbej rozhovar a KONEC... Co to jako ma byt??? To je naprosty VYSMECH. V porovnani s Witcherem 1 je cela tato hra jen priblblou karikaturou na Witchera. Jedinou vyjimkou je 1. kapitola, ktera si jako jedina udrzela puvodni naboj.
-
-
Zkus si nekdy precist puvodni knihy Zaklinace nez tu zacnes neco pyskovat o vysmechu a o karikaturach. :) Naopak je to velice povedene a treti kapitola se mi libila.
-
Nesuhlasim,je sice pravda,ze moznost ukoncit hru v podstate okamzite ako zacne 3 kapitola je trochu divne,ale pokial som porobil side Q,pocraftil veci tak to tiez zabralo nejaky cas,jasne mohla byt trochu dlhsia ale osobne mi to nevadilo a tiez nesuhlasim s tym,ze pribeh je slabsi oproti jednotke,ako tu niekto pise v dalsom poste,pre mna osobne bola jednotka dost slaby odvar Spawkovskeho sveta,dvojka sa tomu(kniham) priblizuje ovela viac a podla mna dokonca
vyrovnava(politika,vela postav,komplikovany dej) -
První a druhá kapitola je super... s trojkou souhlasím... trošku pokažený konec. *9*
-
-
Ten závěr byl opravdu kapku rozpačitý. To tam ten epilog ani nemuseli dávat, když trval 5 min. Vysvětlování bylo velice zajímavé, ale herně tam vlastně nic nebylo. Otázka jak moc se projeví rozhodnutí během hry právě do toho epilogu. Celkově mě příběh dvojky lehce zklamal a na ten v jedničce určitě nemá. Tam bylo vyprávění mnohem větší a zásadnější. Vypadá to, že Zaklínač napodobí mnohé trilogie, kde prostřední díl je spíše na vyplnění a předzvěst velkému konci. Hratelnost a atmosféra je parádní, ale příběh jsem čekal silnější. Moc politiky a málo fantasy epičnosti.
-
-
to je prave super...to neustale zachranovani sveta uz mi leze krkem....stejne jako v drakensangu je zaklinac komornejsi, resi si sve politicke cachry a proto je super
-
-
Drakensang jsem projel, ale neřekl bych, že je nějak moc komorní. Ten hlavní padouch/mág tam rozjíždí slušné věci. Tam byl výborný příběh.
-
-
-
-
-
Upravena obtížnost prologu?? snad to teď není moc jednoduchý... radši by mohlo trochu přituhnout v pozdější fázy hry....
-
-
Hraju to od znova na střední a zdá se mi to v prologu nějaké lehké... ale myslel sem si, že to je tím, že už je ze mě opravdový Zaklínač... *1*
-
-
To je tým, že už máš zvládnuté ovládanie. Tiež na druhý krát som prešiel prolog bez jedinej smrti, pri prvom hraní som zomieral v jednom kuse.
-
-
presne tak, uz jsem to dohral podruhe. A nemam nejmensi problem s bojem apod. Uz je to nejak easy *9*
-
-
To bude určitě tím :) hraju taky znova, už mám pár úkolů ve flotsamu za sebou a hraju na vysokou obtížnost a taky už to dávám v klidu... ale prolog sem prošel ještě před patchem, tak by mě zajímalo, jak to bude vypadat. Asi musím dát začátek znova :)
-
-
No já si to hodím taky na vysokou...
-
-
-
-
Nevím, proč klobouk dolů, optimalizační patch bych bral jako samozrejmost. Ja bych spis ocekaval nejaky poradny DLC, ktere by radne nastinilo pokracovani Witchera 3. Kvuli změně Geraltovi vizáže to opravdu znovu instalovat nebudu.
-
-
Nikdo tě hochu nenutí to instalovat znovu... Pokračování Witchera je nastíněno více než dost a pokud si sledoval pořádně příběh tak víš dost informací.... A btw Jestli si myslíš, že ti někdo po pár týdnech od vydání naservíruje parádní dlc, tak jsi dost naivní...
-