Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi ja mam originalku a po stahnutí patche nejde nainstalovat pise to ze mam chybnou hru nevite co s tím ?
    • je to pirát!!!! volám policii *10*
      • Komentáře u tohohle článku jsou vážně maso *1* *1* *1* *1*
        Dementní pirát, teď nějaké děcko co s nickem poctiví občan...
    • V manualu mas kontakt na technickou podporu, vole.
    • fallout
      A co je za obrázek na zadní straně ,,Průvodce Hrou,, který je obsahem balení??
      • digitální distribuce FTW.
    • Všichni ti tu originálku věří... :)
      • Pravej_PipMan
        sice je fajn, že sis koupil origo, ale dělat z každýho, kterýmu něco nejde apriori piráta je hloupý. Nedělej ze sebe vola a když mu nechceš poradit, tak jdi psát kecy do zpovědnice.
      • Ja mu to třeba věřim, protože mám bohužel stejnej problém, už s patchem 1.1...
  • mam otazocku.Som totiz v druhom chapteri hravam len hodinku denne nemam zas tolko casu a postupom casu sa z toho stava akosi ukecana adventura.1 chapter bol famozny.Ale mam dojem ze druhy chapter je len o questoch chod tam a nieco povedz vrat sa naspat a zas nieco povedz.Naco skilujem serm ked sa akosi s hry vytraca?Chcelo by to nejaky skil na skratenie ukecanosti podaktorych az pretiahnutych rozhovorov.Seriozne uz druhy den za sebou som sa skoro s nikym nepobil len blablablablabla.Poteste ma a povedzte mi ze tie skili v serme najdu aj vyuzitie.
    • Preed
      Neviem co chces pocut,ten chapter je asi trochu ukecanejsi,ale ked ako hovoris hras "hodinku" denne tak ak si si vybral,ze budes robit Q kde sa viac menej keca tak nemas problem 2 hodiny kecat,inak sa tam celkom dost bojuje proti harpiam,v bani proti tym necrofagom,v tej dwarskej krypte proti prizrakom+este pred nou co je cesta,dalsie harpie v tej ich jaskyni + zaverecne Q (Teda ak si si vybral Iorwetha,ak nie,tak ti presne nepoviem kde sa bojuje)
  • Směšné, příspěvky týkající se warez piráctví se zde klidně povalujou, ale jen se stačí lehce dotknout kritiky games.cz/redakce, tak je příspěvek nekompromisně smazán a uživatel často končí s banem. Jo takto to dnes chodí
    • sleepless
      Zadnou kritku nemazeme, za pripominky jsme radi. Samozrejme musi byt napsana slusne, bez sprostych slov atd. Muzete napsat, ktere diskuse se to konkretne tyka - kde byl vas prispevek smazan. prekontrolujeme to.
      • Pokud tomu je dnes již tak, jak píšete, tak je vše v nejlepším pořádku. Mě osobně se stalo v minulosti, že byl můj kritický post smazán, aniž by obsahoval nějaké sprosťárny. Takové já nepíšu. Je to dávno, ale pamatuju si to. Ovšem warez scénu bych tu vidět nemusel.
        • RavenHolm
          Pokud to bylo dávno, tak vím kde je problém:D Dřív tu vládnul JD (teď je na EG.cz) a ten maže jakoukoliv kritiku na sebe a svůj web (jen si zkus na EG napsat nějakou kritiku, ale varuju tě, že přijdeš o účet:)). To se současné redakce Games už naštěstí netýká.
          • Cosi
            Tak to si jdu najít heslo na EG a něco jim napíšu, byl jsem tam párkrát a nevim proč jsem si ho zakládal. Přeci si nebude rušit účet u nich běžnou cestou ne?
    • smejki
      jsou to fašisti!!!
    • RavenHolm
      Myslím, že jsi si spletl Games.cz s Eurogamerem.
      • Dle starších zkušeností sem se myslím nespletl.
  • lol zaklinac takova blbost omg *6* *12* *11* us abi bil novej COD *5*
    • Aby tě Geralt honil s mečem po lese blbe :P
      • Geralt nehoní, Geralt si počká :D
    • they see me trollin they hatin *1*
    • fallout
      ,,us abi bil,, tak to se nedivím, že ses ,,poblil,, *1*
  • kdyz napises abi bil tak kdo je pak blbej:D
  • neviete mi poradit ? musel som preinstalovat witchera, ale zabudol som revoke-nut licencne cislo...dake dobre rady ? :D
    • fixcz
      SecuROM byl ze hry odstraněn v minulém patchi, takže nějaké revokování nebo aktivace tě už nemusí znepokojovat.
  • Ahoj, stáhl jsem si patch 1.2 který má obsahovat všechny bonusové DLC ale při tom mi v inventáři přibilo pouze jedno magické brnění a taky se objevil ten tajemný obchodník a možná jdou i ty zakončovací animace ale nikde nemam tu šermířskou sadu a podobné věci. Kde to můžu najít? Díky moc.
    • sermirska sada ti prida do inventare 10x brousek a pak 4x nejaky olej (obsencuv jed ......) a nejake bonusy apod ktere neuvidis.
      • sem si říkal co to je, mě tam těch 4x olejů přibylo fakt hafo, ale čekal sem spíš nové meče v obchodě...
    • Možná to bude tím že jiný obchod, jiný bonus?
  • diki moc *3* *4*
  • "Tedy, pánové z CD Projektu, klobouk dolů!"

Ne ze by som mal nieco proti hre, ale chvalit niekoho zato ze miesto toho aby vydal hru o mesiac neskor a poriadne, tak ju radsej vyda zbytocne skorej (lebo naky kravatak rozhodol) a potom bude vydavat patche ktore ani zdaleka nebudu len male opravy.

Je pekne ze sa staraju a opravia co mozu ale proste uz to malo byt od prveho dna. Ja osobne si hru este nekupim, pockam na dalsie patche nech to bude "finalny produkt" a ne naka beta.
    • Zrovna u RPG je problém v tom, že ani při betatestech nenarazí testeři na dostatečné množství chyb. Takže nejlepší způsob, jak to vyřešit, je hru testovat, opravit, poté vydat a dál testovat a poslouchat zákazníky (číst fora) a podle toho řešit problémy a chyby hry a opravovat je. Jenže dnešní trend obvykle je, že testování se přeskočí, hra se vydá, hráči zjistí, že hra je nehratelná, oznámí se, že se na tom pracuje a do měsíce až dvou se možná i něco vyřeší. Obvykle se v té hře nechá hromada chyb, protože už to nikoho netrápí, peníze od hráčů mají, ten zbytek... Zlatý CD Projekt RED.
      • Přesně. Tváří tvář hrůzám z jiných her (a potažmo i rpg) je CD Projekt majákem služeb směrem k zákazníkovi... KDo hrál v poslední době něco od EA, Ubi nebo Activisionu....
  • No já čumím..tady se teda krade..:D..já aspoň rejpu,ale nejradu.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit