-
klobuk dolu? ja sa im mozem vykaslat na dake stupidne nove ucesy ci oblecenia, to ze stale nefixli cierne pruhy ramujuce obrazovku je teda vrchol, to malo byt jedna z prvych veci nie priblbe ucesy
-
-
Oni na tom pracuju, vedeli o tom uz pred vydanim. Slubili ze to spravia uz pred vydanim. Asi to nieje tak easy ked je renderer enginu v 16:9. Musia prekopat ikonky predmetov, inventar a tak dalej do ineho aspect ratia tak aby to vyzeralo normalne a nie roztiahnuto a pod. S tretim patchom sa uz urcite dockame
-
-
dakujem, prva normalna reakcia, vidno ze zo sectoru :)
-
-
No nevim ale není to třeba tvou grafickou kartou/ovladačema na ní?
-
-
odpoviem ti strucne a pravdivo - neni, vela ludi na to caka
-
-
A vela ludom to vobec nevadi, nechapem perco vam to tak strasne degraduje herny zazitok ked mate v monitore presne to, ako chcu tvorcovia aby ste videli...
-
-
prosim??? tvorcovia hry chcu aby som mal hru v malom okienku v strede obrazovky a zo vsetkych stran len cierne pasy? wow to teda pocujem prvykrat, asi daky vychodoeuropsky herny pristup
-
-
Tak to si potom asi skutocny profik lebo vsetci u ktorych som hru videl maju cierne pasy len zhora a zdola *5* a mne to vazne nevadi, nechapem preco tebe ano.
-
-
-
-
-
Treba je to dnešní IN :D
-
-
odpoviem ti strucne a pravdivo - neni, vela ludi na to caka, nie je normalne aby ked dam ine rozlisenie ako s pomerom stran 16:9 hra bola zo vsetkych stran oramovana ciernym pruhmi.. a kedze najnizsie rozlisenei je 1280:720 a kedze hram na notebooku by som to rad stiahol este nizsie kvoli viac FPS... no v hrat to v pidi okne tiez nechcem takze mi neostava len cakat, este najprv pomenia geraltovi spodne pradlo a mozno v patchi cislo 1.8 sa konecne dockam
-
-
Nemozes predsa tvorcov vinit za svoj nedostatocny hardware?
-
-
ja ich za to nevinim, ja ich vinim za to ze v tej hre nefunguju veci tak ako maju a robia si betatest na zakaznikoch. laskavo neprekrucaj moje slova
-
-
Myslim, ze to, ze jedina chyba hry Zaklinac 2 podla teba je neplilisna kompatibilita s notebookmi, aj ked podla obrazku ktory si poskytol je hra stale prudko hratelna, je pre tvorcov celkom pochvala *1* Prepac ze s tebou nesucitim ale tvoje staznosti mi pridu naozaj elkom komicke... Zahraj si na poriadnom stroji (s normalnym monitorom), pockaj si na konzolovy port, alebo skutocne na "patch 1.8". Nesnazim as CD projekt ospravedlnovat, ale vady ktore nijako neovplivnuju gameplay, dojem z hry ci vizualnu stranku hry, ma skutocne nestvu. Uz aspon viem ze na svete je aspon jeden clovek ktoreho ano, dakujem za rozsirenie obzorov.
-
-
Nechcem ta urazit ale tazko sa s tebou komunikuje lebo tu odvodzujes vyvodzujes a argumentujes totalnymi volovinami. Ja si vobec nemyslim ze jedina chyba je nekompatibilita s notebookmi - o notebookoch som ani necekol, mne ide o rozlisenia a ich nepodporu. Ma kopu inych chyb ktore fixuju, to im neberem, ale aby bol clovek obmedzovany na jeden typ rozlisenia je zda sa mi dost povrchne.
Nehovor mi na com si to mam zahrat, to nie je vobec normalny argument. Nemam peniaze na nieco ine, som rad ze som ich financne podporil lebo si to zasluzia a ty mi este napises toto? Opat zdoraznujem ze je to ich lajdackostou s nepodporovanim inych rozliseni nie mojim HW.
To ze mam FPS ake mam mi dojem z hry a celkovy gameplay celkom ovplyvnuje, preto to riesim, vies? Inak ma grafika netrapi a pre mna je to jedna z poslednych zloziek hry ktoru potrebujem k dobremu hraniu. Ale proste mi vadi ked mi ide hra v okienku a som teda nuteny dat vyssie rozlisenie = menej fps. Chapes? Uz sa nehraj na Dr. Philla na neprekrucaj co pisem, uz som ti to raz napisal -
-
Proč sis raději nekoupil slušný PC a naprosto obyčejný notebook? Mnoho lidí to tak dělá, že když nemají moc peněz, tak zvolí tu nejoptimálnější volbu - kterou rozhodně notebook není. A s podobnou lištou jsem hrál vcelku dlouho a nikdy jsem si na ni nestěžoval. Pokud nemáš 12' monitor (u notebooku), tak to nemůže být tak malé, aby to vadilo.
-
-
-
-
-
Nemaju to nahodou aj vsetky casti Assassin's Creed a takisto F.E.A.R. 2? Ako to ze s tym sa ludia zmierili?
-
-
hej? takto http://imageshack.us/f/577/beznzvumm.jpg/ ? bud si nabuducej precitaj presne co pisem alebo ak to tak tie hry naozaj maju tak tych ludi co to kupili uprimne lutujem
-
-
Pokud hraješ takhle, tak máš bezpochyby blbě nastavený ovladače. Tohle rozhodně není chyba CDP. *7*
Nápověda pro atinu: najdi v catalyst control centru "image scaling" a místo "use centered timings" zvol jednu ze zbývajícíh možností:
"maintain aspect ratio" roztáhne aplikaci tak, že nezmění poměr stran
"scale image to full panel size" udělá přesně to co říká
Pro jinou grafiku hledej nápovědu jinde, zkus třeba googlit
-
-
-
-
presne...tak pokaslali to rozlisenie...tiez hram na notase a musim to mat kvoli ich neschopnosti v pidi okienku,,,,takisto i na stolnom kompe......ako to je zakladna vec,,,nie pridavat ucesy....a hento su zadarmo DLC? sak to je len hrba zbytocnosti do inventara.....
-
Dohral jsem to jednou s hryzanim a docela obtížnym začátkem, ale teď jsem to rozjel podruhý a luxus žádný hryzání, dlouhý načítání, obtížnost na začátku se taky snížila což je jen dobře :) opravdu klobouk dolu
-
-
Sem rád, že sis to užil bez hryzání, ale ta obtížnost mohla jít dál... ne dolů, bral bych v dalším patchi ještě mezistupeň mezi vysokou a tou poslední, nevím jak se jmenuje, ale ta mě zase neláka kvůli "real" smrti....
-
-
Co máte s tím poměrem 16:10, na notebooku mám 1280:800 (16:10) a i monitor k němu píchlej 1680:1050 (16:10) a žádný černý pruhy nemám. Že byste měli problémy s grafickými ovladači?
P.S. http://en.wikipedia.org/wiki/Display_resolution -
-
Hry si berou poměr stran podle sebe, každá jinak. Crysis mi psal monitor 16:9 a Dragon age II píše 16:10. Zkoušeno na monitorech 1440x990 a notebooku s 1366x768. Je možný že i podle grafických karet se to může měnit nebo podle ovladačů.
-
Bud mas nastavene blbe rozliseni, nebo kecas, protoze 16:10, 4:3 a 5:4 dela pruhy vsem.
-
Tak to mas asi ve hre spatne nastaveni rozliseni *1* pac u pomeru stran 16x10 a 4x3 jsou stale cerne pruhy.
-
-
Mno podle changelogu mi porad fullscreen nepojede... ach jo. Mno stejne je to pro me tak rikajic s krizkem po funuse...
-
-
zkus toto http://flawlesswidescreen.org/
funguje to perfektně , zatím jenom pro patch 1.1
-
-
Na ten patch jsem čekal jak na smilování.Hraju totiž na gamepadu a patch 1.1 zrušil použití analogů ve hře což byl celkem opruz.Naštěstí jsem měl už dohráno,ale tohle je hra minimálně na dvě zahrání.Teď už funguje vše jak má takže jedéééééém:-)Miluju Zaklínačův svět jednička je asi lepší,ale tohle se taky povedlo,škoda že to není delší.
-
Ad "klobouk dolu" teda nevim, ale me uz druha zasadni zaplata kratce po vydani prijde spis "vydali peknou sr.a.cku a ted to rychle zehlej". A ze je to zabugovany jak svin, na to sem narazil uz v prologu ... a pak se divej, ze si to lidi stahnou, protoze kupovat zajice v pytli ...
Optimalni je SW/gamesky/... hrat az tak rok po vydani (a specielne kupovat), to uz se vi, jestli to stoji za hovor a taky se vi, jestli uz sou opraveny vsechny chyby. -
-
Ty jsi mi taky optimální frajer... stáhneš hru a protože tě bude bavit tak ji dohraješ. (logické) Ale, že potom dohrání budeš čekat rok aby sis ji mohl koupit, tak to vykládej Santu Clausovi až mu budeš sedět na klíně... *1*
-
-
Mno pro tvoji informaci, mam tu tak +- 200 originalek, vsechny kupovany za max 500Kc a vsechny davno potom, co sem hry dohral. Proc? Protoze litr a vic mi prijde velmi neadekvatni cena za 5-10 hodin zabavy a predevsim dalsich 1000 games sem nainstaloval, odehral hodinu az dve a smazal je. Bud proto, ze to byla kravina nebo proto, ze se to kvuli chybam nedalo hrat. Mezi tema originalkama lezi i par takovych, ktere jsem ukvapene koupil po vydani hry - napr Gothic 3, a pak si rval vlasy, ze je to zabugovany jak svin, a nikdo to neopravi.
Jednim z primarnich duvodu je neduveryhodnost recenzi. Pro zajimavost napr World of Tanks ve Score. Recenzent odehral celych 44 bitek ... lol. A dal tomu 81%. Samo na novinarskym acc kde dostal k dispozici vse, co musi bezny hrac horko (a nekdy tezko) levelit, takze vubec nemoh pocitit spatne fungujici balanc ... (ono kdyz nekdo hend od zacatku ma vsechno na max ...) nebo flustraci z de.bi.lnich spoluhracu ... a navic napsal do recenze kraviny a nepravdivy informace. V tomhle pripade to zatracene dobre vim, protoze sem od uzavreny bety odehral par tisic bitek. Ale co u her, ktery sem nevidel? nedelam si iluze, pisou uplne stejny kraviny a uplne stejne nadhonocujou kvalitu. -
Autor řekl, že "lidi si stahují", ne že to udělal on. A má pravdu, že pořídit hru se vyplatí až tak po šesti měsících (12 mi přijde dost dlouhých, ale proč ne...)
Dřív, než zas začnete spojovat můj nick s mím charakterem, tak zkuste sami zapojit gray matter.
-
-