Přejít na výpis diskuzí
Vyšel nový LEVEL 231 za 99 Kč - co vás v něm čeká a nemine
28.6.2013 | Inzerce
387 příspěvků
-
já ti nevím, ale nevěřím, že sis časopis koupil, ani že sis nějaký klíč na steamu aktivoval (a o tomhle způsobu odinstalování her ze steamu slyším poprvý, já dávám vždy "Delete Local Content..."
-
Mam malou chranku a nevejde se mi tam a chodit pro to na postu tak to nema cenu.
-
Mě se ta hra taky moc nelíbí... ale já nemám rád plošinovky, když tam budete dávat něco ale na způsob třeba nuclear dawn, tzn. super zábavná věc, jenom ne úplně známá tak super!
-
Už je to doma kupoval jsem po poledni, bohužel na čerňáku ještě nedodali do jrcčka plakátovou verzi tak jsem nakoupil v trafice, ale rozhodně nelituju, parádní články, hra mi udělala radost. Časák dočtu zítra, teď jdu pařit! Hoši děkujem
-
Pocity rozporuplné. Časopis více méně v pořádku, hra zklamání (přesně jak jsem čekal po 15 minutách jsem už klikal na ikonu přidat nebo odebrat programy) článek o postapu zajímavý. Bohužel do časopisu opět píše Wávra což je zklamání. Dižajn za tři plus. I když se s plnými hrami tentokrát moc nepředvedlo ani score, stejně se u her z jejich DVD bavím víc než u hry z levelu. Samozřejmě, věřím že level přinese i zajímavější kousky a nebudu se brodit stojatou vodou nezávislého šuntu. Takže zatím první level za 2 a snad budu mít důvod koupit i příští díl. *3*
-
Jak je to s predplatnym do zahranici? Konkretne do UK a do USA?
-
:) Doufejme že entuziasmus nedojde a témata nevyschnou . Časopis plný recenzí totiž proti internetovému médiu plněném denně témže už dneska nemá čím zaujmout (snad jen slohem na úrovni AAnastazova)
-
Presne 114 is finalnikem nebo jak se to jmenuje... Plnejch her by mohli davat i vic. ( Giana sisters isnt my couple of warm earl grey tea , lads . Verim ze nekdy se mi do noty strefi. Jak jsem psal predtim... Well done job and keep going...
-
Ano proto většina světových novinových médií má svou papírovou formu, která jim oproti digitální distribuci neklesá.
-
Ok tak budeme mínuskovat tenhle , abychom ti dokázali že teze jsou to mylné ....
-
odvážné tvrzení...
-
Tak mi napiš jedinej časopis tohohle typu, který se uživí jen v digitální podobě. Jestli sis nevšiml, tak u nás v ČR je obecné povědomí, že co je digitální, za to se neplatí. Nevim, jak bys na tom chtěl vydělat. To by koupilo, možná ani ne stovky lidí.
-
Vážení,
uvědomte si, že další a další mínusování předchozího příspěvku pouze utvrzuje pravdivost teze v něm uvedené. -
z jakyho zdroje cerpas? v dnesni době a době budouci se samozrejme digitalni casopis uzivi. Nejsem si tak jistej u papirovyho media jehoz ctenost neustale klesa. To ze se ti nostalgicky stejska po době kdy to bylo opacne je hezky ale irelevatni.
-
Dá.
-
nevím proč, ale tyhle příspěvky ve mně vyvolávají nutkavý pocit si objednat to roční předplatné. nechápu to :)
edit: jinak tvé názory jsou tak moc v osobní rovině (nechápu důvod), jako by jim tyhle rady dávala rozklepaná konkurence... :) -
Takovej čistej design mělo i původní Score, který kopírovalo tehdejší Edge.
-
Ten design ... Nebyl snad v prvních letech Levelu podobný ? Nebo to byly poslední roky Excaliburu ? ... To je celkem jedno . V každém případě tenhle retro look se mi líbí .
Tak mne napadá ...nechcete to dát do kupy s XB-1? ... Jako dva časopisy které se třepotají nad existenční nejistotou . Jako nerdovský lifestylový měsíčník by nebyla konkurence a společnýma silama by byl i obsah dostatečným lákadlem vůči internetu ... -
a da sa ten novy level kupit aj na slovensku v trafike? po 10r by som si ho aj kupil hlavne ked cena je konecne normalna na casopis nech mam v robote co citat
-
Snad si někdo nemyslí, že by se dnes časopis uživil jen v digitální podobě. Naivní...