Přejít na výpis diskuzí
Vyšel nový LEVEL 231 za 99 Kč - co vás v něm čeká a nemine
28.6.2013 | Inzerce
387 příspěvků
-
Vavra je jeden z nejzajimavejsich komentatoru herni branze, sice nevime jak nam jeho kadibudky vytrou zrak, obcas me jeho postoje k hram stvou, ale na kazdem sprochu, pravdy trochu.
-
Me ty plne hry nikdy neoslovily, kdy uz jsem si kdysi kupoval Level, tak kvuli cteni a byl jsem rad i za CD, pozdeji DVD prilohu, protoze stahovat 10MB z internetu hodinu byl mor. Plne hry byly obcas fajn, ale stejne jsem je moc nehral, i kdyz obcas se neco objevilo co stalo za to.
-
http://1.bp.blogspot.com/-fgHvBn8l50Y/UQducFJW4jI/AAAAAAAAAAw/B2zq2uZDwfU/s1600/transistor.jpg
-
Souhlas. Soumrak papírových herních magazínů podle mě nastal ve chvíli, kdy lidé začali vybírat podle přiložených plných her, ne podle obsahu samotného časopisu. Dnes je situace jiná - her jsou tisíce a díky slevovým akcím na Steamu i jinde se často dají pořídit za pakatel. Plné hry u časopisů podle mě v podstatě ztratily smysl. Neporovnatelně raději si zaplatím za kvalitní čtení.
-
Chlapci maji naklad pres 17tis, to je slusne, jsem zvedav na prodeje, kazdopadne jste nelhali s tim kopirovanim obsahu z webu, hlavne nesejit z cesty, profilovat se, nenechat si do toho kecat, jinak tenhle zajimavy projekt jde do kytek.
-
Phablet... A prodlevy na toaletě zpravidla nemívám, to musím zaklepat!
-
Rad ctu eurogamer, ale zbytecne casto si chlapci honi triko svou aktualnosti, jaci jsou to "EUROGAMERs", proste ty kecy za ktere by v hospode dostali nakladacku, ale i tak je rad posloucham a ctu.
-
Ja jsem je pred lety svazal a hodil do papiru, vyzkousej to, udela se ti misto, ktere muzes zaplnit necim uzitecnejsim
-
Akorát by mě zajímalo, jak vypadá ten plakát s Transistorem, určitě je nádherný jako hra sama, mám verzi časáku bez, nemá někdo aspoň foto nebo link? *3*
-
Vzdy se najde nekdo,kdo nema rad plosinovky, fps, strategie. Zrovna tuhle hru jsem nehral, tak jsem zvedavy rozhodnebych do budocna spis nejake ty indie veci z nedavne doby, nez hry, ktere si muzu vzdyckz koupit ve sleve,ono koupit indie hru za 200 se mi nikdy moc nechce.
-
Kvůli tvýmu komentáři už jedna umřela *13*
-
Ale ty asi nechapes, ze hraci pocitacovejch her uz z principu nejsou pro reklamu nijak zajimavy, pokud se to netyka zrovna tech her, maximalne nejakyho obleceni, nebo co ja vim a distributori ti za reklamy do casaku taky nic moc nedaji. A reklama v digitalnich mediich, jako na webu je jina a ridi se uplne jinymi pravidly a ma tudiz jine moznosti, podminky a prilezitosti. V hernim casopisu rozhodne u digitalu horsi. Nechapu, ze tvrdis, ze pracujes v reklame a tohle nevis.
-
ja som myslel ze tam bude uz Watch Dogs
-
No vtipny ale samozrejme to musíš mit podlozeny tvrdejma datama a je to presne o tom kdo to cte a hlavne kolik lidi, jak sem psal. Ale bud tam prides a reknes "Nazdar ozivuju mrtvej casak a ozivuju ho tak ze delam presne to na co zasel" a nebo prijdu reknu "Tady mam casopis kerej mi pravidelne cte tolik a tolik lidi a mam moznost se poradne rozvijet na rostoucim segmentu"
-
Lepší oproti 230 je, ale údajně má být ještě lepší *1*
-
Mam dojem, ze tenhle casopis bude ctenejsi vic na hajzliku papirove. Zas nejaky snob, co si cerstve koupil tablet, co?
-
Přesně tak!!!!
-
Jsi mimo mísu.Konečně pořádný počtení.A co máš proti Vávrovi?Že nazývá věci pravým jménem?A mimoto se mi líbí,že to kluci nevzdali a LEVEL zachránili....
-
Ty vole, kolik ti je roku? Kupovat si casopis kvuli hram? Mam dojem, ze prave novy Level ma konecne ctive clanky a ty tady ohrnujes nos nad plnou hrou u casopisu za velice vitanych 99Kc? Ma snad Cinema u casopisu za 98Kc film?
-
Nevim, jestli používáš nějaký vyjednávací schopnosti rytířů řádu Jedi, ale normálni lidi bez speciálních schopností by fakt stejný podmínky za reklamu papír vs digitál nevyjednali. Pokud by vůbec něco vyjednali. A to že je reklama v herním časopise omezená nemá nic společného s redakcí, ale s tím, kdo ten časopis čte.