Přejít na výpis diskuzí
Vyšel nový LEVEL 231 za 99 Kč - co vás v něm čeká a nemine
28.6.2013 | Inzerce
387 příspěvků
-
nemusíš krást se mne nechce .a každej měsíc vyhodit 2tis za hry na to nemám
-
Tak to je lituju.
-
zrušíš hru- zrušíš časák.tak to je a asi i bude.hodně lidi kupuje level a score kvuli hrám.
-
Měl by si oddělit zombie jako fyzický subjekt a to co k tomu vede - tedy celou tu předpokládanou filozofii katastrofy i brát v potaz koncept biologie, kde by se bádat muselo. Bylo by naivní si myslet, že sejmout bandu mrtváků, hodit je na hromadu a spálit, podat si ruce a rozejít se domů a uklidit si by bylo všechno, co by stačilo. Zombie scénář ve velkým a náhlým provedení by musel představovat v podstatě vyšší level běžných pandemií s výrazným dopadem na celou společnost a viditelnými dopady v nejširsím slova smyslu, od hygieny po nucené přehodnocení faktů. U znalostí zombiím efektivně čelit, jak naznačuješ, by to neskončilo, i tak by byla narušená dosavadní morálka toho, o čem lidé měli doposud představy, nevýjimaje ani následky paniky i strachu z nemožnosti ovlivnit existenci dalšího podobného scénáře. Už jen se vzpamatovat z toho, že by bylo možné, aby lidi začali žrát lidi a dokázali být v pohybu i po značné fyzické deformaci, by hrálo nemalou roli ve které by i narychlo chystaná vojenská opatření mohla selhávat, zvlášť v základních jednotkách zemí a to jsou města. Není potřeba aby zombies zdolávaly bunkry, ale všechno na čem jsou lidé závislí řídí samotní lidé a tohle by byl extrémní zásah do jejich řad. A to je podle mě u tohoto případu zlom, kde by se rozhodovalo, zda se problém podaří udržet nebo padne do "post-apo" období. Nechci dogmaticky tvrdit, že by podobná situace musela mít pro lidstvo výhradně katastrofální závěr, kde by se populace zredukovala na pár přeživších toulajících se pustinama a kde by neexistovaly vlády ani politické a vojenské organizace. Nechci zákonitě tvrdit, že by se taková situace nedala vyřešit a podchytit, ale taky se snažím nastínit, že takový "zombie-outbreak" je potřeba brát ve velice komplexním a širokým hodnocení, než jen v představě, že stačí zbraň, hlava a odhodlání a pohoda...
-
a co teprve Monaco...
-
Hele, predplacel si to nekdo s tim trikem?Jestli jo, zajimalo by me, jestli je na vyber v ruznejch velikostech.Lko je pro me treba malo, potreboval bych neco volnejsiho.
Kdyz sem to predplacel tak mi to nak nedocvaklo.Ted mi prisel casak se slozenkou bez trika, tak jestli je jeste moznost to nak vyresit, predpokladam, ze triko pride az s cislem 232.
Jestli nekdo neco vi, byl bych rad za info, dik. -
Tanku dojde nafta po dvou stech kilometrech *2*
-
Počkej, až tam bude Starseed Pilgrim, to bude pieklo!
-
Tak diky informaci ze vychazi Score . A za kilco ? Jasna volba . Nejak pravidelne jsem ho nekupoval ale ted nad tim hodne premyslim . Chvalim za cisty , elegantni design ,minimum reklam ( chapu ze Vas jakozto vydavatele zivi ale v minulych dilech nebyla stranka aby tam nebyla . Des . ) u mne spokojenost .
-
no když zvládli nad lidmi zvítězit i opice, mnohem početnější zombíci nemůžou mít problém :D
-
dyt proto pisu ze to je klasika, sranda to je to je o tom zadna
-
To bys musel zrušit lidi, aby si lidi nestěžovali :)
-
Mně taky. Velké hry každý zdá a většinou si je koupí anebo má prostě přehled.
Podobné hry dost lidí nezná a mohou ho navíc nalákat danou scénu sledovat. Taky nejsou tak stejné jako velké hry. -
To je fakt. Na běh jsem zapomněl :) V Dead Islandu tam byl ten borec jako raketa.
-
Ten film předpokládá, že nebyli schopno rychle varovat armádu a jednat. Já předpokládám opak. Nechápu, jak by nemohli lehce zjisti, že Zombie je odolný na všechny rány krom do hlavy anebo nějakým výbuchem.
Když vědci dokáží zjisti hodně ohledně virů který je mnohem horší, protože se šíří vzduchem atd., tak tohle mně zaráží. Prostě když si představíš, že to někde vznikne tak nechápu jak je možné, že nikdo nezjistí, jak je zabít když to jde i logicky a není potřeba bádat jako u virů. Navíc bych řekl, že lidé by měli více motivace bojovat jako za války. Protože zde je nepřítel který se dá zabít a zabije ho i člověk když ví jak. U viru prostě nemáš šanci a jsi odkázán na pomoc druhých. Zde se můžeš bránit a jakmile, jednoho zabiješ tak můžeš zjisti, že to jde. Japonci byli ochotni bojovat naprosto šíleným způsobem ale měli jak a proti komu. Po zásahu atomovou bombou najednou neměli jak ani proti komu.
- Navíc to předpokládá, že naprosto zničí kritické systémy řízení a tam by se prostě bez zbraní nedostali. Jak sakra zdemolují bunkr kde se řídí satelity atd. Prostě je hlavní, že to je lidský protivník. Žádná bomba která spadne a nijak to nevyřešíš, to samé virus. -
Pokud chceš hru, kup si hru. Pokud chceš časopis, kup si časopis. nevidím sebemenší důvod proč to mixovat. Podle mě by LEVEL udělal nejlíp, kdyby se na nějaké plné hry vykašlal. Jinak se mi nový LEVEL moc líbí, a uvažuju, že ho zase po víc jak deseti letech začnu kupvat :-)
-
Video je jen pro prd*l jako celý film, který si robí z Romerova dílka a jeho konceptu tak trochu řiť - tady například zombies můžou vydržet všehno kromě elektrickýho výboje. Mělo spíše parodovat to snadný heroický odhodlání, který naznačil kolega výše.
-
Jsem pro zrušení nějakých plných her, aby si lidé nestěžovali.
Edit: Ještě bych dodal, že mě osobně aktuální model (malé/nezávislé a ne moc známé hry) velice vyhovuje. -
Jak píše martyFF, řeší se to dělením slov a běžně se to dělá, byť ten styl z Levelu je asi častější. Mně osobně se víc líbí zarovnání, zvlášť v případě, že je většina stránky pokrytá textem s minimem obrázků. Na druhou stranu si toho nějak zvlášť nevšímám, což dokazuje i fakt, že jsem si teď musel pár časopisů najít, abych si ověřil, že se používají oba způsoby :). Zarovnává například Respekt nebo Full Moon či většina denního tisku.
-
no sem presvedcenej ze ve fikci kerou mas (realne sou zombiie kravina) de o to jak mas nastaveny podmínky. Jestli behaj nebo se plouzej ,jak se virus siri ,kolik mas ohnisek atd.
btw k videu - klasika , ale jako priklad nepresny. Vis co udela naboj s lidskym telem? Ještě navíc vetsi raze? to ze by pripadne zombii necitil bolest neznamena ze se z nej stane pytel s piskem.