Přejít na výpis diskuzí
Vyšel nový LEVEL 231 za 99 Kč - co vás v něm čeká a nemine
28.6.2013 | Inzerce
387 příspěvků
-
no stouto plnou hrou nešťastný to start.
-
nemate nekdo odkaz na PDF download?
-
když se to umí tak nedělá, stačí nastavit dělení slov a profesionální programy typu indesign si s tím poradí ... *3*
-
Časopis jsem pořídil a spokojenost. Cena supr a obsah taky *14*
-
Máš pravdu, jsou tam jenom zkopírovaný články z Games i s přetisklejma diskuzema a reklamama.
-
Velká várka recenzí je nejspíš způsobená tim, že tohle číslo pokrejvá dva měsíce. V dalšim už jich snad bude míň (nestihne vyjít tolik věcí, který by za recenzi stály)
-
nelogický nešvar se dá najít všude. někdy není podstatné, jak se k něčemu dojde, ale co se bude dít potom, když už jsou nějak rozdané karty... a navíc moderní zombíci běhají :)
-
JD, ten tvůj status na twitteru už neobhájíš.
-
Doporučuju Brookse a jeho World war Z a především pasáž věnující se bitvě u Yonkers - v celku sympaticky uvěřitelný a komplexní pohled na to, jak může být technika a ozbrojené síly během chvíle v p*deli proti hordám nemrtvých a stejně tak, jak může efektivně padat jeden systém za druhým, od politiky po lampasáky. Je to pořád fiktivní problém, ale nepředstavoval bych si to jak Hurvínek válku - při boji se zombies bych započítával vše, počet míst eskalace, počáteční chaos, dopad na psychiku a bojeschopnost jednotlivce až po celou neveselou situaci nějaké epidemie, která proti lidem sice staví instinktivního vola s chutí kousat živý maso, ale v jejich prospěch hraje taky několik faktorů. Navíc lidi jsou lidi, závislí na všem možným - munice, jídlo, sraní, chrápání, lehárko a další srandičky. Jako ona představa, že bych sednul do obrněnce a všechno to pojezdil, a do večera vytáhl vlajku a zapálil cigárko u kanónu, je vesměs stejně absurdní jako pro někoho představa, že by lidstvo mohlo s nemrtvými prohrát. Třeba Walking dead si to navíc šikovně pojistilo teorií, že tu nákazu mají všichni v sobě, stačí smrt a vrátíš se jako zombík - jednoduchý, efektivní a zaručující velký počet zombie členů během krátké doby, ať už to je kdokoliv. Nejnověji třeba Last of us přišel taky s docela uvěřitelným scénářem, jak může být vše ohroženo jen druhem zmutované parazitické houby, která se šíří buď kontaktem nebo později i vzduchem.
Ono totiž, pohybujícící se torzo a jeho likvidace je jedna věc, ale nesnižoval bych váhu případné nákazy, nějak se šířící, nějak postihující a její dopad na společnost. Vždyť v reálu například mor i španělská chřipka jako zástupci svých století ve svým zenitu decimovaly populaci docela nekompromisně a nevědělo se jak a proč, jen se věřilo a předpokládalo a na tom se zakládala protiopatření, a jak se ukazovalo, některá z nich byla fatální. Zvláště zprávy z období pandemie černé smrti mohou sloužit jako určitá paralela toho, jak se člověk chová a jak přestává fungovat celá jeho společenská struktura i její efektivnost a jak může během chvíle částečně vypadat post-apo scénář, když se potýká s něčím doposud neznámým na mikrobiologické úrovni. Když tohle přesunu na to, že by měl být svět devastován ze strany něčeho podobného s bonusem vzniku zombies, tak by to taky mohlo nadělat slušnou paseku, s tankama nebo bez. Takže, když se to vezme kolem a kolem, ta problematika může být mnohem složitější a mít i nějakou tu logiku. Určitě si podle mýho nemůže vystačit s jednoduchou interpretací, že bychom museli dát nemrtvým na p*del...
http://youtu.be/a4AtSWPrB0o?t=1m43s :) -
on to jeste nekdo cte ? vse ja na games.cz a nemusim si nic kupovat
-
me ta giana nebavi nekdy se delali lepsi plosinovky jako napriklad jazz jackrabbit nebo captain claw
-
"jseš" je patvar, kdy se někdo, kdo mluví nespisovně, snaží mluvit spisovně, ale neví jak :D
správný hovorový tvar je "seš" :P -
Omlouvat se nemusíš, to se na ipadu stává.... *1*
-
prijde mi ze rozdil je znat dost. humor je podobny memu (mam podobny vek jako draken) a ne jako pro 15tilety deti atd... jen at jim to vydrzi. a hlavne cena je super. + indie kvalitni hru beru ! :)
-
/někdo
-
Koupil jsem si Level v únoru asi po osmi letech a po prolistování a přečtení pár stránek jsem si řekl, jak tohle může někdo vydávat i číst. Btw už asi tři generace NTB nemám mechaniku...
Včera jsem si kupil Level 231 a po prolistování a přečtení asi 1/10 časopisu jsem si řekl, sakra, tohle má smysl vydávat i číst. Btw v Giana Sisters už jsem ve čtvrté úrovní a je to zábava.
Díky kluci, jsem v tom s vámi zpátky.
Jako někoho, kdo také "vytváří" měsíčník za 99 korun, vám fandím ještě víc. -
Velice se mi líbilo téma od Aleše Smutného.
Škoda, že není více her, kde hráč nemůže vyhrát. Nehraji hru proto abych vždy vyhrál, ale protože oproti filmu se mohu rozhodovat a podle své vůle a není každý pohyb podle scénáře. Komu sakra vadí, že na konci hry zemře?
Navíc u Zombie her častý nelogicky nešvar a to ten, že nijak vlastně není známo jak je možné, že vzniklo takové množství zombie a nakonec zcela vyhráli i když nejsou schopní spolupracovat, jsou debilní, pomalí a nepoužívaní nic krom svého těla. To se nedá říci o šíření virů u kterých se to dá lépe pochopit a pak to celé brát vážně. I když i tam lidé v zatím vždy vyhráli.
A komedie, že Franta kousne Pepu a pak se prokousají přes celý svět je komická. Korunu tomu dávají dobyté tanky v seriálu Walking Dead, které by tu hromadu masa mohli válcovat jako válec válcuje těsto. -
.
-
V JRC nekupuju (chraň bůh), ale plakát tam mám, z jedný strany Last of Us z druhý nějakej Transistor či co. Možná je to bonus pro předplatitele, čert ví.
-
Plakát tam ani není (většina lidí nekupuje Level v JRC).