Přejít na výpis diskuzí
Výsledky čtenářské ankety Games.cz a Levelu: Kdo jste a co si myslíte o naší práci?
21.5.2016 | Redakce Games.cz
167 příspěvků
-
ja to vedel, ja to rikal:)
-
Neřekl bych, že je to reklama. Když vyjde velká hra (což Doom určitě je), tak o ní lidi chtějí číst články, proč by jim je redakce neposkytla? Chápu, že to může být otravné, pokud tě zrovna Doom nezajímá, ale je to logický postup, nejen na games.cz Stejně je to třeba na filmových serverech, kde za poslední dva týdny máš v podstatě jen články o Civil War nebo X-menech.
-
Já jsem záměrně lhal, že se mi všecko líbí, protože jsem tajně doufal, že mi tato opovrženíhodná krysí taktika pomůže k výhře, tak to máte možná trochu zkreslené.....
-
me by zajimalo jak jste v ty redakci prisli na to ze to co vam tam lidi napsaly je pravda, ja myslim ze plno lidi keca, treba ja jsem tam minimalne u dvou veci dal uplny nesmysly. A pak se podle tehle veci ridi to co se lidem dava/prodava/pise a tak, pritom to nemusi byt ani z poloviny pravda ze to tak skutecne je.
-
Uvědomujeme si, že součástí práce herního novináře je informování lidí o herních novinkách ?
Hodnocení tvého komentáře: 3/10 Komentář na úrovni průměrného českého kikota, který má koule o velikosti lískového oříšku. Samozřejmě jako správný čech, všechno víme, známe i klíčky máme, teda aspoň si to myslíme, skutečnost je ovšem jiná a náš názor, díkybohu, neovlivní nikoho kromě nám podobné elity. -
ty se divis, kazdej rozumnej clovek utece kdyz to tady zacne cist :)
-
Ha ha. To je dobrý sebeklam. *1* Každý kdo se nevyjádří komentářem je hloupější než ten, kdo něco pod články napíše. Dobrý. *14* Pokaždý, když navštívím diskuzi, kdekoliv tady, připadám si jako mezi dětmi ve školce. Hádání se, nadávky, kecy naprosto mimo téma, spamy, flame war. Čest těm, kdo napíší něco normálního, ale diskuze jsou tady převážně odpad. Ale už dlouho klesá kvalita vysokých škol, takže třeba sem opravdu chodí inteligence.
-
NO diskuse je evidentně výsadou zdejší elity, což mě překvapilo. O věkovém složení a dosaženém vzdělání nepochybuji, máme tu lidi v rozsahu od Ing. Jack1948, Csc 45let, po čerstvé absolventy mateřských škol s 980ti SLI. Mnoho z nás jsou zasloužilí vývojáři a matadoři herní scény, proto jsou názory zde prezentované vždy relevantní a mohou sloužit jako podklad pro vývoj nových herních skvostů.
-
A čo vy si Kefalín predstavujete pod takým pojmom vysoká škola? Alespoň štyri podlažia?
-
To na diskuse přispívá tak málo čtenářů?? *8* *8* Alespoň je vidět, že jsme elita *2*
-
Z globalniho hlediska 70 % hracu je stredoskolsky vzdelany mainstream (konzumenti), kterym proste hodnoceni the order a olejnikove recenze sednou. Do diskuzi prispiva hlavne inteligence (studenti a absolventi VS).
Koneckoncu obrazek o zdejsich ctenarich si muzeme udelat i z anket o hry roku kde vyhravaji mainstreamove tituly jako zaklinac nebo assassins creed -
Redakce má ode mě palec nahoru za to, že měla tu odvahu zveřejnit výsledky, většinou weby takovéto data pečlivě tají.
Výsledky mě také mile překvapily, až na FightClub, osobně ho z českých obdobných pořadů (včetně audio verzí) nyní považuji za nejlepší. Pouze mi vadí, když se tam účastníci tváří stylem "nám je to jedno", "chce se mi spát", "už neotravujte", nebo když nedávají pozor (instalují si při něm Windows 10). Ale to se naštěstí už často nestává a za poslední rok šel FightClub přístupem a tématy nahoru. -
Fakt si myslíš, že ty naše kecy (navíc o hrách, a to jen v lepším případě) jsou tak hodnotný, že se bez nich člověk s názorem neobejde? *1* Tak moc bych si nefandil. *4*
-
... zřejmě méně ... než ty :D
-
... hehe ... si to celkom vystihol :D
-
dělají to systematicky. Když vyjde nějaká hra, tak se snaží vydat retro v sérii. I když Dooma bylo tedy až moc...
-
... súhlas
-
*15*
-
Ja to beriem tak že človek čo si diskusiu ani nečíta je človek bez názoru. A rovnako človek čo sa riadi hlavne recenziami na games. Žiaľ ukázalo sa že týchto ľudí je väčšina.
-
Na to nemusej dělat anketní dotaz. OS, prohlížeč a rozlišení (nebo lépe řečeno velikost okna/dokumentu) na klientu běžně ukládá do statistik každý web, který to myslí jen trošičku vážně. To bych se nebál, že přehled nemaj, to spíš tahle konkrétní věc tvůrci článku asi nedošla. *1*