Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Drizze, fakt se přiznej. Jak moc ses jebnul do hlavy?
  • sice si nejspíš opět koleduju o smazání/zabanování IP adresy, ale například graf týkající se games
    http://im.tiscali.cz/games/2016/05/17/623555-anketa-2339x1654.png?1463476174.490327

herní zpravodajství na tomto serveru z poloviny sestává z reklamní tlačenky na AAA hry, které má formu bombardování zbytečnými články o dané hře před jejím vydáním. Recentním příkladem je třeba Doom - každý den jeden článek o Doomovi, jeden den gamesplay, další den retro gamesplay, pak představení nabídky atd. To mi nikdo nevymluví, že tento typ "zpravodajství" není zaplacenou reklamou na danou hru.

Recenze budiž, některé jsou dobré, jiné míň. Jako příklad zejména špatné recenze bych uvedl recenzi na hru UnderRail, kdy bych se vsadil, že ji recenzent ani nehrál

Bleskovky jsou prostě přejaté zajímavosti o hrách se zahraničních webů

Nejlepší jsou tady diskuze, i když cenzor často pracuje na jejich znepříjemnění.
  • Lenny
    Mozna byste mohli do pruzkumu zaradit dotaz, na jakem zarizeni web nejcasteji prohlizite...pak byste mozna zjistili, ze cast vasich ctenaru si pri cteni grafu na mobilu musela brat lupu...
  • Paulcz
    Nevím, jestli je dobré dávat dohromady věci jako "kvalita" a "zajímavost" v jednom grafu. Třeba formát Tea clubu je kvalitativně nejlepší z celého portfolia Games (samo záleží i na hostovi), ale nikoho moc nezajímá. Úzký font popisků vybral asi nějaký masochista, velikost obrázků je pro 4k monitor? Kluci kde je nějaká profesionalita.. :)
  • Někdo kupuje hru na základě recenze na jednom webu? lol

Navíc games je menší a řada věcí zde není nebo je pozdě.
    K diskuzím...to je všude. Aktivní menšina přispívá. Zase bych nezatracoval protože nejsou většina. Názor je hlavní jestli je pro redakci zajímavý a nebo nápad.

Za mě bych zde rád viděl články Rybky. K HW třeba. Nebo článek o hře po nějaké době v goty verzi apod. Jak se změnila... dost lidí na tyhle verze čekat a recenze je pak neaktuální...
  • blixa
    Eh, díky za upozornění - v tom grafu jsme omylem prohodili barvy, resp. zelená znamená "chci víc" a cervená "vyhovuje mi soucasny stav".. Opravime to, diky.

Edit: Už je to opravené.
  • U pátého grafu (o rozšíření/přidání nového obsahu). Píšete že nejvíce je zájem o hardware a videorecenze, ale neříká graf právě, že většina lidí (zelené sloupce) je spokojena se současným stavem a lidi, kteří změnu chtějí jsou vůči těmto lidem v menšině? Jestli to chápu dobře je největší zájem o e-sport, diskuzní fóra a komunitní funkce, jelikož je poměr těch co chtějí změnu k těm, kterým vyhovuje současný stav největší ne? Nebo se pletu? Když tak mi to prosím někdo vysvětlete, školy na to nemám ale rád bych se poučil v tom jak vyhodnocovat takováto data :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit