Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No on to není statek, ale jen taková stodola na mapě s vodárnou. Jsou tam schované diamanty a ty můžeš prodat v Cambrii, myslím že ten obchodník má u sebe 80 000.
  • Co máš na mysli tím statkem? A kdo mě dá za diamanty 45000,- když obchodník na letiští měl jen 23000 a po té co jsem mu prodal podíl z toho vrtulníku má už jen 6000,- ?

Jinak po dobití té farmy u vrtuníku jsem získal peníze na dalšího člena a našel to skladiště automatů. Už to je trochu zábavnější, když má člověk tři lidi a automaty a ne jednu brokovnici a jeden automat , kterej se každou chvíli zasekává :)
  • my to většinou máme ze Steamu a tam už čeština je součástí , česká krabicovka vyjde tuším až kolem 9.3
  • ahoj chce se zeptat nevite kde se da stahnout cestina diky
  • jo a jedny diamanty najdeš v tom statku 45 000, další jsou v úkolu pro pilota vrtulníku ukryté u farmy 22000, dobré je prodávat nalezené šperky, hodinky atd.. 3-5000 za kus a dokonce jsem našel i jeden diamant někde v šuplíku... *3*
  • S penězmi není problém, nyní si vydělávám nějakejch 18 000 denně a když k tomu připočítáš i prodej nalezeného vybavení tak se na lepšího žoldáka lehce vyděláš. Navíc pokud dybiješ kasárna nebo překladiště, budeš mít i hromadu dobrých zbraní, které buď rozdáš milicím a nebo je můžeš prodat za dlouhé peníze ;-) Ekonomika mi přijde rozumně nastavená....
  • Ptám se proto, že si zatím dost dobře nedovedu představit jak si na ty drahý žoldáky vydělám, ale něco jsem četl o diamantech tak uvidím zda je u farmy najdu a kolik vydělám.
  • Buhužel jejich jména si z hlavi nepamatuji, jeden je s brýlemi (dokonce má vlastnot krátkozraký :) A druhej byl o něco levnější a dobrej medik. Já jsem vybíral tak, aby měl jednoho na léčení a druhého na opravu zbraní a samo aby oba nějak obstojně stříleli. Pokud hceš takovou kombinaci a máš jen 40000 tak moc možností není *3*
  • Já jsem tak v půlce hry a jiné než drahé žoldáky nekupuji (levné mám je na nosení výbavy z letiště na frontu). Obtížnost hry se dost mění podle místa, ve městech jsou jen saláti v barmůdech, které pokosíš jak nic i s amatéry. Ale na vojenský základně a v překladišti jsem narazil na elitní vojáky kde se ostřílený žoldáka více než hodí. Takže jsem zvědavej jak to bude vypadat na jihu :)
  • Zdravím vás, mám dotaz po dvoudením hraní mám na mapě u horní farmy veliký problém s nepřáteli a to s těma domorodcama se sekyrou. Nevím co se stalo, před tím jsem je dával, ale teď jsem hrál jednu scénu asi dvě hodiny. Problém je , že když tě někdo uvidí tak vyběhnou většinou dva spolu. Když je mám na dostřel naplánuju akci namířím na ně automatem a brokovnicí a pustím hru. Než žoldák s brokovnicí zamíří udělají oba nepřátelé tři kroky a on jen stojí jako poleno a míří stále na místo kde byli před tím. Ten s tím automatem sice vystřelí dávku, ale poškození není zase tak velké a dva sekyrníci pokračují dál a než znovu zamířím, mám sekyru v hlavě. Taky mě rozčiluje, když je odemě nepřítel na dva kroky tak můj žoldák prostě už nevystřelí a čeká až to schytá.
  • Mám dotaz?. Budu mít vůbec co hrát než vydělám nějaký peníze a budu si moci najmout lepší žoldáky a lepší zbraně, nebo tam jsou ti drazí žoldáci jen tak? Protože když vidím tu mapu tak mě nepřipadá , že to je nějak extra dlouhé.
  • No jo ale já myslel spíš s čím začínáte, protože tyto dvě za 40000 nekoupím :)
  • Pěkný, bylo by to velice příjemný kdyby to bylo jako na té mapě, ale obávám se, že to z nějakého důvodu nakonec zrušili. Zvláště ty ikony na pravu jsu zajímavý,
  • tak jsem našel na netu tenhle orázek http://jagged-alliance.pl/screen1330/ , je tam vlevo vidět že se dalo ve strategické mapě uzdravovat, opravovat a možná i trénovat. Je tam i spousta dalších zajímavých ikon... kam ale zmizeli? Neznáte nějakej jinej způsob jak třeba opravovat věci, místo toho abych si vždy dotyčnou zbraň dal do ruky a opravoval, navíc to jde jen pokud je jednotka v akci.....
  • Tak až projdeš tohle, tak zbytek severu mapy budeš procházet jak rambo. Jinak jestli chceš zbraně tak ve farmě zápedně od nemocnice je asi 6 pěknejch novejch samopalů :) Ale v těch kasárnách toho bude taky spousta, hned na začátku jsem našel raketomet :)
  • No já už tam vlezl a mám jich už půlku za sebou, ale jak jsem psal jde to hodně ztuha.
  • No jestli můžu doporučit tak do toho místa pod vodojemem zatím nelez, jsoutam nejtěžší protivníci na sevrní půlce mapy :) Já mám z žoldáků oblíbené ženské duo (nevím jak se jmenujou, najmeš je cca za 30 000, jsou hned vedle sebe - a jedna je supr sniperka a druhá to umí s kulomety). Hlavně ta s tou sniperkou je postrach všech helmiček v okruhu dvou obrazovek :)
  • Trochu mě vytáčí obrázky dobývání letiště s Fidelem a Fox. Nevím kde na to dotyčný vzal peníze a zda k němu tito lidé na úvod hry vůbec šli. Já dal nabídku Igorovi nebo Ivanovi teď nevím, tomu lacinějšímu a odmítl mě že nemám dostatečný velící schopnosti. Tak zatím hraju s Clifem a Hitmanem a je to docela hustý. Prostě krok za krokem. Už se těčím až dobudu to místo pod vodojemem, kde je asi 30 vojáků a třeba posbírám nějaký dlouhá zbraně a munici. Protože na nákup nemám zatím peníze. A taky bych rád najal někoho dalšího, třeba na opravu zbraní apod.
  • Tak jsem se včera pokusil dobít kasárna a doky pod vodárnou, a musím říct že značně přituhla obtížnot (což jen vítám, už mě nabavilo kosist čmoudy v kraťasech sniperkou po desítkách). Vojáci dost vydrží a mušku taky nemají špatnou... jsem tak v půlce a pomalu mi docházejí granáty :) M8 to už někdo dobitý?
  • Uz som to nasiel a predal a kupil samopaly obrane *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit