Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2. část - mapa
    Mapa již není tak úplně rozdělena na kvadranty. Například město se rozprostírá po čtyřech kvadrantech, ale když se ho snažíte dobít, dobijíte celé město naráz. Například se mi stalo, že jsem útočil na vodárnu, ale do taktického boje se mi načetl i nepřátelský oddíl pochodující po silnici. Oddíl jsem zaregistroval až na poslední chvíly (odešel z mapy), ale předpokládám, že kdybych na něj vystřelil, přidal by se do boje. Na mapě funguje fog of war. Lze si na ní vytvářet další oddíly (squad alfa, beta atd...) a ty pak nezávisle ovládat. Nic dalšího na ní dělat nelze. Nelze dávat jednotce žádné příkazy, jako jsou spát,opravovat,cvičit milice(nelze), cvičit cokoliv. Jen při nečinnosti jednotky odpočívají. Nepřišel jsem na to, jak se v určité lokaci přepnout do taktické mapy.
  • Micro recenze/info k plný hře. Hraju to od včera. Mírné chyby v textech, někdy jsou chybné texty u popisu věcí - nic tragického. Grafika celkem jde, nečekal jsem Crysis a celkově vypadá slušně. Kamera zase tak moc nezlobí (mě tedy nijak neotravuje), ale občas nejde přiblížit tak, jak bych chtěl, abych mohl obdivovat výbavu vojáků a tím pádem se i špatně odhaduje, co má nepřítel v ruce. Nelze vytvořit vojáka/sebe (epic fail?). Občas mě otravuje že nevím/nejde nastavit, ať voják střílí, dokud nezabije. Občas voják nechce střílet na nepřítele, který od označení není chvilku vidět (třebapřeběhne za stromem), ale jen ojediněle. Demo bylo dost krutý oproti začátku normální hry. Nelze opravovat OBLEČENÍ! Je to možná reálné, ale maximálně otravné každou chvíly kupovat nové vesty, notabene když se na ně musí minimálně den čekat než dorazý na letiště. OPRŮŮZ MAXIMUS. Milice se vytvářejí úplně jinak než v JA2 a zatím se mi to moc nelíbí. V podstatě po dobití nějakého bodu se tam objeví civilisti s ikonou pěsti, což znamená že jsou ochotni pro Vás zemřít(nechat se naverbovat jako odrana bodu). Ale..., musíte jim dát nějakou zbraň! Pak teprve fungují. Zatím jsem na začátku, ale neumím si představit, jak to bude, až budu mít půlku mapy a budu pendlovat mezi milicema a obchodem se zbraněma a mezi tím si nacházet čas na to, něco dobít. Narozdíl od JA2 jdou slušné zbraně kupovat už po dobití letiště (což je první mise, takže s tím počítejte). Například jsem si nevzal vojáka s expertízou na kulomety, protože jsem nečekal, že si nějaký budu moc dovolit/seženu tak rychle.
  • To je na píšu. :/ Diť to ani nedává moc smysl, že tam nejste. :/ Koho tohle proboha napadlo :(
  • Co se týče toho odkazu, mě to ukazuje 28€ :)
  • A ostatní věci vidíš v € ? Pokud ano, zkus změnit v nastavení serverů odkud taháš hry na českou republiku,pokud tam je, tak to zkus přehodit na německo a pak zpět na českou republiku. Jinak fakt nevim...leda že sis kdysi zakládal steam účet přes proxy, abys platil v dolarech místo €.
  • tak už jsem to zjistil, je to tím že na to koukám přez net, doma na steamu je to v pořádku...
  • aha dík, jen takové upřesnění, čeština tam není napsaná a cenu máš zobrazenou v eurech? Sorry za travování *3*
  • Tiez pisalo, ale mam tam cestinu... 24euro
  • no tak to jsem asi fakt dement, zkusím to ještě doma. V práci mi to nenechá nainstalovat steam a tak na to koukám jen přez net a tam je za 39,99$ jazyky Angličtina, Němčina, Francouzština, Italština, Španělština
  • ...
  • steam v cestine
  • To ji se teda rozepsal, no dobrá nechám se překvapit *3*
    A kde jsi si to koupil, na steamu v češtině za 28 euro?
  • no normal... zabit diktatorku... nic noveho... mohli to kludne odlozit na pol roka a poriadne doladit. vyvojar by si zasluzil cez hubu!
  • *1* no to jsi mě pobavil, betu by nezveřejňovali 14 dni před vydáním, to už by nestačili zapracovat případné změny do plné hry...
    Člověk se musí povznést nad to že to není JA 2, jinak nebude spokojenej nikdy. Prostě dokud se nepochytaj manažeři vývojářských firem a nenahází se do řeky, tak se pořádné hry nedočkáme. Budou nás zavalovat korididorovými střílečkami na jedno brdo, a pokud jim bude klesat prodej tak přidaj ještě trochu akce navíc *3* Ale to je nekonečné téma...
    Spíš mi prozraď něco ze hry? *4* Jaká je strategická část hry na mapě atd.. prostě takovou minirecenzičku *3*
  • zdenek.sipek
    jsem nepsal, ze predavat veci nejde - jen skrze to tlacitko je to desnej vopruz
  • Demo som hral, no som cakal ze to je iba beta verze, ze final bude lepsia *8*
  • Koukám že jsi si nezahrál demo, když jseš tak překvapen ;-)
  • no ať koukám jak koukám je tam 39.99$ http://store.steampowered.com/app/57740/
    tak kde je chyba??? Já jsem psal o jiných hrách co jsem tam kupoval (magicka, From Dust), u těch mi místo dolarů naúčtovali eura...
  • Nie je tam tvorba vojaka *10*
  • Ahoj. Kupil som si hru a cakalo ma zdesenie. Grafika je ako z roku 1998. Turn-based? Gadget? Fog of War? Stara dobra Jagged Alliance 2. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit