Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mimochodem proč jsem všude přehlídnul, že si nemůžete na začátku vytvořit vlastního vojáka? No to mě naprosto nasr.... Nebo to nikdo nevěděl?
  • Nechápu co si se STEAMem udělal, ale chyba bude u tebe. Na STEAMu je to za 28€ a s češtinou. Teď jsem to hrál.
  • Tak na STEAMU už hra vyšla :) Samo bez češtiny a za 40 dolarů (popravdě když jsem něco kupoval ze STEAMU tak ve faktuře byly dolary, ale z účtu se mi stáhli eura - v kurzu jeden dolar za jedno euro, pěkná zlodějina pak se ty hry pěkně prodraží....)
  • a já si říkal k čemu jsou ty dvě šipky :) dobrej postřeh, dík
    Demo už jsem dohrál asi 10krát, ze začátku mi to přišlo dost těžký, ale jak se s tím člověk trochu zžije, je to naprostá pohoda. Ale co mě prodí je jak se špatně zaměřují vojáci, stačí aby byl za listem palmy a už clověk musí složitě točit kamerou aby se mu na tu hlavu dostal. A když je týpek zalezlej u okna a barák nemám ještě odkrytej, tak ho prostě nezaměřím. Nemáte na to nějaký trik? Ještě bych se zeptal, když hru na začátku pauznu, ukáže se mi kam vidí nepřátelé a červeně se vyznačí i ti v barácí, ale po nějaké době hraní se tahla funkce vypne. Nevíte čím by to mohlo být?
  • Předávat věci jde ... na pravé straně jak máš příkazy jsou 2 šipky a jen klikneš na borce kterému chceš věc předat a otevřou se ti inventáře obou žoldáků. V JA2 to bylo lepší, ale mě to takhle vcelku vyhovuje.
  • zdenek.sipek
    ad 4. v JA2 když jsi měl třeba několik stejných věcí různé kvality, tak jsi je mohl zkombinovat do jedné a kvalita samozrejmě vzrostla
    Předávání v JA2 šlo udělat přetahováním věcí z otevřeného inventáře na obrázek jiného vojcla - když byl na dosah, tak si to předali - zde to nejde a je to šílené - předání jedné věci budiž alekdyž máte přeplněné inventáře a chceto materiál a zbraně různě přerozdělit, tak se z toho zblázníte - to mi po kameře asi vadilo nejvíc, úplně šíleně to strhává hratelnost a je to spíš ubíjející
  • 1. no to mi přijde taky jako demence, třeba to pak opravěj
    2. škoda, taky jsem doufal, dokonce pokud se nepletu tak v JA2 šlo prostřelit díru do zdi.
    (hlavně podle toho videa jak stojí u tý díry do zdi)
    3. je nějakej jinez způsob než položit na zem a sebrat?
    4. tohle jsem moc nepochopil, jak myslíš kombinovat?
    5. no tohle mě přijde jako hrozná škoda, jsem se těšil jak jim budu dávat dvojnožku, zaměřovače atd skorem jak v BF3, ale pokud jde dát jen jedno políčku a tak je to vyloženě promarněná věc...
    6. Kamera mi ani tak moc nevadí, štve mě, že není pořádně vidět účinej dostřel a špatně se zaměřují nepřátelé v budovách atd,..

Ale i přez tyto nevýhody jsem tomu propadnu (už mi dlouho nevyšla nějaká zajímavá taktická akce), demo jsem dohrál několikrát a myslím že i plná hra mě na pár týdnů zabaví. Já tomu dám šanci...
  • Udělali remake tahové strategie bez tahových soubojů...Toto už opravdu neni normální.Myslím,že značku Jagged alliance defitivně pohřbili...kkti *10*
  • Tak tak, až se to objeví ve slevě za par euro tak to zkusím. Demo sem dohrál a nejvíc mi vadí ta nepřehlednost, přechod do 3D tomu podle mě moc neprospěl, pořád hýbat s kamerou abych mohl vybrat vojáka, kam vystřelit. To mě otravovalo a zdržovalo nejvíc. Škoda no. Ještě že máme v1.13 *1*
  • Nemůžu jinak než souhlasit. Oproti v1.13 to nesahá ani po kotníky...bohužel. No nic, jdu si dodělat questy do San Mony a pak hurá na Almu;)
  • zdenek.sipek
    1. nemůžete položit výbušninu kde chcete
    2. všechno je nerozbitné
    3. předávání věcí mezi žoldáky je VOPRUZ
    4. NELZE KOMBINOVAT STEJNE PŘEDMĚTY
    5. ZBRAŇ LZE VYLEPŠIT POUZE JEDNIM SLOTEM - VE SROVNÁNÍ SE STAROU JA SMĚŠNÉ
    6. nepřehledná kamera a tudíž ovládání
    7. chybí spousta vychytávek z JA - například práce s inventářem apod.

Jsem veliký fanda JA2 a datadisků a tahových strategií vůbec. Když tento počin srovnám s Hired Guns( což byla hrůza), tak mi připadá pouze o něco málo lepší.
    Verdikt : nekupovat, tato hra se brzo objeví ve výprodejích a na dvd k nějakému hernímu časopisu
  • Online je tady http://jaggedalliance.gamigo.com/en/
  • Tak jsem to včera dohrál. Staty a skilly se dají zvednout při levelu. Jak se leze na střechu, jsem nepřišel. Protivníci křížovou střelbu mých žoldáků (dva čelně a dva z boku) nezvládli, což už rozhodně nerozchodí :) V nemocnici jsem našel oblíbenou MP5K. Nechybí humor - toaleťák, cool brýle, leták s Deidrannou a super zařízení k PC s DOS5.0 a win8.0 :)) Jinak pamatuje si někdo proč se říká Magicovi Magic? :)
  • Hele i pres vsechny chyby, ovladani atd. i simply love it. JA2 sem dojel i unfinished bussiness a tohle mi zatim prijde jako dustojny nastupce. Jenom skoda ze tam asi nebude multak, v menu sem ho nevidel. Ale pry ma byt JA online, tak snad to bude stat za to.
  • Je to k neuvěření, ale bohužel. Musel jsem zamáčknout slzy....zklamání. Takových Bugu, minimum možností oproti JA2 v1.13. Jasně je to jen DEMO, plná hra bude obsahovat STRATEGICKOU část, ale ta taktická už se asi více-méně nezmění a jako skalní fanoušek musím říct, že mě hra velice zklamala. Škoda, že práva na značku dostala taková aušuská firma...
  • Tak steam demo už funguje a obsahuje češtinu *4*
  • Nezkoušel někdo, jestli si žoldáci zlepšují staty (INT, DEX, STR, AGI, ...) jako v JA2? Jde vylézt na střechu? Jde zvyšovat míření na úkor počtu výstřelů? Jinak zatím jsem vyzkoušel standardní sestavu = sniper + stealth s tlumičem + granátník + nějaká podpora. Funguje i taktika vlákat do pasti i taktika po jednom výstřelu hned změnit polohu (x,y,z). Protivníci jsou zatím lepší než moji žoldáci a to je dobře :) v JA2 byly lepší animace (kulhající, pád ze střechy, rozstřelení hlavy, pohyby do všech stran zároveň s mířením jedním směrem, apod.). Funguje tady "překvapení " jako v JA2? (Commandos 2 a datadisky byly taky dobré)
  • to jo, kamera bylo to jedine, co mi na tom demu vadilo. jinak to vypada zajimave, to rozdavani ukolu, synchronizace a tak. doufejme, ze s kamerou jeste do vydani plne verze neco udelaj.
  • Taky mi ten novej způsob hraní nevadí i když ten tahovej mi přišel lepší (člověk mohl vyřídit protivníky aniž by po něm mohli vystřelit). Taky mám trochu problém poznat jak moc je můj vojáček krytej, není tam nějaká klávesa která by ukázala kam vidí a může střílet?.
    Obtížnost mi přišla dobrá, zatím mě v té první misi nehorázně drtěj :)
    Takže se těším na plnou, už potřebuju novou gamesu jako sůl ;-)
  • Tohle , že má za pár dní vyjít *7* ?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší