Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jsem si myslím vzpoměl, bylo to v tom městě u nemocnice, protože pak jsem milici nakoupil samopaly, neb mi bylo jasný že teď hodně půjdou po tom městě ( a měl jsem pravdu *2*
  • No to už si přesně nevybavuju, ale jedne obchodník měl u sebe 80 000, mám takovej pocit že to bylo v dole ale nejsem si úplně jistej. Byl to docela problém je někomu prodat. Já mám zatím obsazen celý horní roh (hranice město pod vodárnou a vedle nemocnice (kromě doků a kasáren vše v tomto prostoru je moje... , jména si nepamatuju, tak někde v tom prostoru... *7* Moc jsem ti asi nepomohl,co *3*
  • VH a kde si tie diamanty predal? Na letisku nema v hangari dost penez.
  • Ahoj. Prave si ma predbehol, tiez som nasiel diamanty v stodole. *3* Hra sa mi zapacila.
  • tak co už to někdo dohrál? *3*
  • jo dík za ten vrtulník, doma se na to mrknu.
    Jinak hra mě baví, není to sice JA2 ale i tak ta hratelnosdt není špatná. Jen ty milice, čtvrtinu času jsem snad strávil jejich vyzbrojování a pak mi je stejně vykostěj jak nic. Ještě že jsem našel schovaná diamanty ve stodole za 45 000, pak jsem aspoň mohl město vyzbrojit samopaly. Ale i tak skupinka 7 útočníku mi v městě postříla 6 obránců než jsem stačil dorazit a přidat se do boje, to ještě zustali tři a ty dostal jeden milicionář s pistolkou... netuším jak to počítá...
  • no vidíš, to jsem ani nevěděl že to má na to vliv :) Tak dobrou zábavu ;-)
  • Omlouvám se, ale je to první hra ze Steamu:) Po nastavení češtiny ve Steamu je hra v češtině.
  • hela já to mám taky ze steamu a mám to v češtině, hned od počátku... nic jsem nenastavoval...
  • Mě by jenom zajímalo, kde je ta čeština co se tu o ní psalo. Stahnul jsem ji JA z Steamu za 28euro a mám to anglickky a ani mě to nenabídlo jinej jazyk.
  • Mas pravdu s body 1,4,5 souhlasim. 2 nemuzu posoudit. JA BIA rozhodne prevysuje Hired guns(ktere byly zmrsene az na pudu). Ale zaroven nedosahuje JA2.
    Boze jak ja se tesil na vlastni postavu a brouky. *13*
    ALE jako fanda JA obecne jsem si tuhle hru nemohl nechat ujit a musel jsem si ji koupit hned!!
  • Pokud mluvis o JA BIA tak ja ji na steamu koupil za 18 euro cili levneji nez u JRC kde by mela stat tusim 700Kc. Musik kupovat kdyz maj slevu *1*
  • jen te trochu doplnim a budu ti prizvukovat.
    1. Nepridani moznosti vytvorit si vlastini postavu me pekne nasrrr......
    2. Vojaci strili do killu pokud je zaukolujes pres realtime. Cos se dela pekne blbe pokud se snazis trefit hlavu. Pak jeste strili do killu pokud jsou v guard modu. Tj. hlidaji danou oblast kam koukaji a strileji na zive protivniky. Ale tato oblast je znacne omezena na dalku, zvysuje ji schopnost vnimani. Pokud ukolujes pres prerusenej tah tak vystrelej maximalne tolikrat kolikrat si jim zadal. A pak stojej a cucej. 3. Milice no coment. pekne me serrr.. a taky dostavaji pekne na (_!_). Mam osvobozeno 50% a vojaci D. se zacaly snazit s najezdama. Tak trochu nestiham branit i kdyz boje probihaji pekne hlouho takze lze prisunout posily. 4. zbrane sice koupis ale nebudes mit za co alespon ne ze zacatku. 5. Mam hnusnej pocit ze pokud nekdo(tvoji lidi, milice nebo nepratele) dostane zasah tak dotycnej prerusi danou cinost a zacne od zacatku.Asi skrytej interupt: pr. chcete vystrelit a mirite, dostanes zasah a mireni provadis od znova. 6.pokud se ti nepritel byt na chvilku za neco schova tak to tak v 75% pripadu vyhodnoti jako nemoznej zasah a prejde na dalsi naplanovanou akci.
    Na zaver par doporuceni: *3*
    1. pouzivejte sniperky tak 2 do tymu o 6 lidech. Vzdalenej mrtvej nepratelskej vojak =dobrej vojak. 2. Mejte alespon 1 brokovnici.Nejlepe spas nebo caw. celkem brzo k dostani. 3. Alespon jedna zbran s vysokym RPM( kadenci). Zjistil jsem ze vetsinou dlouho trva nez vystrelite viz bod 5 vyse. Tydle zbrane jsou nejrychlejsi na vystrel. 4. nebojte se pouzit granaty *1* . 1 granat dokaze vyresit spoustu problemu s lupama *2*. 5. odemykejte, opravujte zbrane, pacte, lecete, odminovavejte. Jsou to obcas celkem slusny zkusenosti navic. Hlavne Odminovavejte pokud zverbujete milici na zaminovanem uzemi. Tak se dockate odminovani systemem minimalne 1 milice na 1 minu. 6: Hlavne se bavte *5* at je hodne mrtvejch na ty spravny strane *16*. SORRY za to formatovani ale původne jsem mel moc odstavcu na nechtelo mi to uploudnout.
  • Takze asi tak:
    1. system milice je fakt na prd.
    2. dopravni prostredek jsem take zadnej nenasel.
    3. Zoldak ma kontrakt na danou operaci. tj. killnuti D. *5*. Coz bude asi konec hry.
    4. Vrtulnik je na farme zapadne od cambrii. Farma s kanibalama. Pokud budes stat pod stodolou Tj. ty nad tebou stodola a nad ni zebrik do podzeni. tak se podivej primo dolu tak 2-3 obrazovky a koukej mezi stromy je fakt hnusne videt. Mozna ze budes muset jeste kouknout o pul az 1 obrazovku do prava. Ted si to nevibavim a jsem jeste v praci sorry.
  • Tak mám odehráno asi 1/3 hry a tad je pár mých postřehů a dotazů:
    - naprosto mě štve systém milic, musíte je osobně vyzbrojit (což v případě že unesete max 3+1 zbraň a máte oběhat ma mapě města 20 týpků je dost pruda) Navíc se nadají nijak trénovat, povyšují se sami v boji. Mají několik úrovní, ale když je vyzbrojujete tak nepoznáte jak na tomje, takže pak klidně dáte začátečníku kulumet a vestu a veteránovi poškozenou pistolku... Nemáte nějakej trik jak vyzbrojování urychlit?
    - je tam nějakej dopravní prostředek (jako vrtulník v JA2?), takhle musím jeden voják neustále pendlovat mezi letištěm a místem určení
    - a taky mi přijde že pronájem žoldáka je na nekonečně dlouhou dobu, nebo jsem aspoň nikde nenašel za jak dlouho mu vyprší smlouva...
    - nevíte kde je ten spdlí vrtulník s tiamanty?
  • Co takhle, si zapnout tutorial, pak bys moná pochopil, že napředávání věcí vojcl-vojcl je tam krásné tlačítko jenž má na sobě dvě šipky.
  • Supr, dík za info, pěkně napsaný. Koukám že dost očasili u tu strategickou část. Dneska večer se do toho pustím, tak snad mě to chytne.
  • docela dobré video pro představu
    http://www.youtube.com/watch?v=iaQwyB2r80g
  • A ještě jedna důležitá informace! V boji nelze ukládat hru!! Hra se ale automaticky uloží do extra pozice na počátku boje. Já osobně jsem schopný jiné hry ukládat i každých 20 sec, v JABIB musíte do menu, save, vybrat pozici, save, potvrdit přepsání. Na rychlou klávesu jsem nenarazil, ale nijak jsem po ní nepátral, radši jsem hrál. :) Každopádně ALT+S,CTRL+S, SHIFT+S,F5 nic nedělá.
    Pozor při loadingu, hra se nahraje v real-time režimu, což může být v boji trochu blbý.
  • ještě dodatek k těm milicím. Můžete je omezeně vybavovat stejně jako vlastního vojáka a tak mu jde kdykoliv zbraň sebrat a dát mu jinou...jenom ho najít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit