Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo jo ... 486 DX2 a 200MB HDD , který se po jednom fyzickém přenosu už jen zmenšoval a zmenšoval ...... Seagate už nikdy ;/
  • At to pojmenujou jinak prosim :-D Tohle si nemuze rikat remake JA2 preci... A spravne by tenhle kus softwaru nemel nest ani stejny nazev... po par minutach hrani jsem proste jen dostal chut si zahrat JA2 a nedelat kraviny...
  • Tak to plánování se mi moc líbí,hlavně ta synchronizace..dorej nápad i to dobře funguje a vypadá...Jinak grafika je dobrá jen ti vojáci mohli být více rozpohybovaní...zuky zbraní-luxus,chování Ai-no mohlo to být lepší...Ať už je to venku není co hrát .-)
  • nechal bych rozdrtit kouletumu kdo vymyslel to ovladani kamery
  • pokial ti chyba d3dx9_40.dll ako cybalo mne, tak si ho stiahni z tohto linku http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_40 len rozbal, potom skopituj do adresara s hrou a malo by to ist. ked bude pytat inu verziu dll, tak len ju hod do googlu a stiahni, postup je rovnaky
  • nevim .. synchronizovanym vystrelem dvou pistoli s tlumicem do hlavy z rozumne vzdalenosti jsem vojaka sundal na jeden (dvou)vystrel (2 kulky) .. ale na druhou stranu dragunovem do hlavy to chce taky 2 zasahy .. tohe by jeste meli doladit ..
  • Mají mít ty nepřátelé takovou odolnost? V demu jsem m14 muset vystřelit dost ran než jsem zabil jednoho panáka.
  • no nejde mi to stáhnout ze STEAMu, ale taky mi to hází chybu když to stáhnu z tamtěch odkazu a nainstaluji, píše to, že chybí nějaká DLL knihovna, hrál jste to demo vůbec někdo? *8*
  • God-of-War
    Pohoda *5* jinak ten film je celkem dobrá komedie
  • Znělo to spíš jako dítě Chucka Norrise, sorry *1*
  • God-of-War
    Ste volové *1* ani neznáte Tropickou Bouři
  • taky mi to nejde a to jsem nic nepredobjednaval
  • realtime s pauzou, ve ktere muzes naklikat prikazy ... ale neni to zas tak strasne .. je to dynamictejsi, ovlada se to dobre .. chtelo by to doladit nejake prvky, zapnout AI (alespon kdyz nekoho byt s tlumicem zastrelim 3 metry od jineho borce, tak ten zivy by se mohl alespon rozhlidnout nebo pohnout kdyz uz nic) a vyjasnit si pravidla kdy te muzou videt a kdy ne (clovek si rekne ze tam ho videt nemuze .. pomerne daleko, za krovim, lezici a prdlajz, v tomhle trochu AI cheatuje ..) ..
  • Panove, je to tedy turn-based nebo jenom realtime s pauzou? Pokud pouze realtime tak to ani demo stahovat nemusim *11*
  • ja mam v hlave z dvojky akorat " Eliot, you idiot!"
  • V roku 1993 na mojej prvej 386 SX40 som mal neskutocny WD 130 MB.... myslel som, ze ho nikdy nezaplnim... krasne to spomienky.
  • Moje chyba. Sry
  • Takových sympaťáků je hodně *3*
  • Coffin Corner: To neví nikdo.
  • Aha, v tom případě beru zpět :) a dost dobře nechápu proč ho vlastně, když už bylo v základu hry, neudělali jako volitelnou možnost...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit