Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sem fanousek JA1, ale na me tohle pusobi stejne divne jako treba UFA od Altar, nebo to s tim nevyslovitelnym nazvem UFO Extraterrestrials. Takova poloamaterina.
  • To ovládání kamery je hrozný a opravdu by mě zajímalo, čí to byl nápad. Jinak hra nevypadá zle. Mohlo to dopadnou hůř, ale i líp. Fanoušci Jagged Alliance budou vděční, ostatní zkusí, zbytek nezájem. Klasika.
  • Honza Eisler kdysi o Commandos napsal, že jsou to Lost Vikings v kulisách druhé světové a myslím, že to vystihl naprosto přesně. *4*
    Jinak slibům o patchi s FOW moc nevěřím, museli by překopat celý systém, aby hra byla vyvážená.
  • 100MB? Cos to mel za divnej stroj v dobach Soldier of Fortune? To i na svym prvnim 386 jsem mel 200MB. A to je daleko do minulosti.
  • aha , aktualizovat stránku někdy to chce *8*
  • Fog of War ? *3* co neprojdeš tam do určité vzdálenosti nevidíš asi tak nějak *3*
  • Demo SoF jsem doma naštěstí rozchodil dohrál tak 30x *1* hráli jsme i s kámošema speedrun kdo to rychlejc proběhne, nemluvě o vymejšlení jak koho nejpíl zbavit rukou a nohou. Jo a ještě speedruny kdy jsme to procházeli jen s nožem.
  • Fog of War. Prostě nepřítele, kterého nevidí tvoji vojáci, nevidíš ani ty. V JA:BiA to funguje tak, že vstoupíš na mapu a víš o absolutně každém nepříteli i když je na druhém konci mapy.
  • Kucí co je to FoW? Abych věděl co mi tam bude chybět :)
  • Tak jasně. Jako fanoušek JA2 i v dnešních dnech mi o grafiku zase tak nejde a tohle bylo přájemné překvapení. Ano kamera potřebuje ještě hodně práce, ale úplně volná kamera je dle mého zbytečná, stačila by možnost více odzoomovat, zazoomovat a upravit defaultní úhel kamery (z toho současného jsem měl divný pocit).
    Bylo řečeno, že FoW možná dodají v nějakém patchi, ale jen možná a ke Commandos bych, řekl jedno: ta hra byla stealth logická hra, kde člověk dostal překážky v podobě nepřátel a hraj si šmudlo. JA je o něčem jiném a proto tam FoW hodně chybí.
  • Mno měl jsem čas jen na pět minut...,ale podle nich si to napsal i do spravny diskuze:)
  • Nie, nie je to vtip. Len ju nerobili tak, aby sa páčila výhradne zauhrovaným puberťákom *2*
  • Veta patri do jine diskuze sry. :)
  • To je hnus velebnosti.
  • you graphic whore
  • ta grafika je vtip? rok 2012!!!
  • Hergot, koukám, že demo má nějakých 370 MB... to byly časy, když jsem si chtěl na svém historicky prvním pc nainstalovat demo Soldier of Fortune a to mělo kolem 100 MB, což byla maximální kapacita mého disku *15*... to že by to "stroj" ani nepobral už jsem ani nebral v úvahu *15*. každopádně 400 MB na demo v roce 2012 je celkem hezké okénko do historie, v porovnání s ostatními hrami *1*.
  • Naprosto mi mluvíš z duše *15*... Já teda nevstávám, ale jsem po 8mi pivech nejen společensky unaven... ale ještě jedno demo si dám (právě jsem dohrál tutorial demo Shogun 2... asi potřetí). *15*
  • Pouze jsem korektním způsobem reagoval na větu: "...ale najdou se mezi vámi zcela určitě i tací, které ukázka posledního dílu sci-fi trilogie od BioWare vůbec nezajímá."
  • Grafika je dobrá vyhrály si s drobnostma.Jen nechápu proč ta kamera je velice omezená?Zde bych se hodilo to co je například ve World Of Conflict. Tedy, naprosto svobodný pohyb kamery.Rád bych se podíval na pěkné modely vybavení atd. A nejde to.

Někde snad říkaly,že to FoW půjde pak zapnout... Například Commandos taky nemělo FoW a byla to obtížná hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit