Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm podle videa to je jeste akcnejsi nez jsem si myslel
  • pfuu...asi som nebol jediny co atakoval refresh uz od 17,40 *1*

ts...ts...ts...chlapci z Bioware to to mohli ocakavat a to demo rozdistribuovat aj na gaming portale.....toto je hanba. *11*
    • oni to dali asi koli tomu aby mali lahsie pocitanie ci sa to stiahne tych milion krat ako pisu na strankach ze potom pridaju nejake nove blbosti do hry
      • lol to fakt ne, bere se jen počet lidí co se přihlásí při hraní hry na svůj biware account :-P
    • Také si to myslím.
  • sakra to to nejde oddalit kameru jako v jednicce? :( dost neprehledne
    • miker17
      *5*
    • Kolečko na myši ?
      • diky nejsem idiot, to sem samozrejme zkousel, kolecko to posune asi tak o nula cela nula nic...
        • miker17
          mě to odalování na kolečku jelo normálně
          • To jsi asi nehral jednicku, tam to slo taky normalne ale 3x tolik odzoomovat
  • Pánové a dámy, po odehrání toho dema nevím jestli se mám smát nebo brečet. Noční můra se stala skutečností. Respektuju, že se někomu DA2 může líbit, ale já jsem naprosto zhnusený tím co má nejoblíbenější firma provedla s DA. *9*
    • miker17
      a co sním provedla
      • dalsi COD
  • Na to, že demo by mělo být taky určitým faktorem, zda koupit či ne se Bioware zrovna nepředvedli. Nebudu hodnotit tu úvodní akční část - to už bylo avizováno dlouho dopředu, že zpočátku ten trpajzlík bude šíleně přehánět, což se později (snad) má uklidnit. Spíš mi vadily ty časté loadingy mezi rozhovory a bojem (ano, jsou krátké, ale i tak ruší) a (alespoň u mě) časté pády do Windows, díky niž jsem se nebyl schopný dostat do části za tvorbou postavy.
    Nevím jestli je to v další části lepší, ale schopnosti, respektivě jejich obnova mi přišla tedy nehorázně rychlá, což by ukazovalo na větší akčnost.
    Ale nejvíc mě štve systém rozhovorů. Pokud se nepletu, tak DA2 má rating 18+, tak proč pak dělají z lidi pitomce? To že pořádně nevím co postava řekne, no dobře syndrom Mass Effectu, ale to, že mi to bude ukazovat, že touhle odpovědí jsem za dobráka a touhle za největšího zlouna, myslíte si, že jsme fakt tak blbí? Kde jsou časy Falloutů nebo Arcana, kde si člověk musel (pokud teda na to měl skill) tu odpověď vydedukovat jako nejlepší možnou, nikdo mu žádnou pomocnou berličku nepodával.
    Co se HUDu týče, tak jak tu někdo už psal, je odvážný, hodí se spíš do sci-fi, ale jestli bude DA2 modovatelný jako první díl,tak to bude jedna z prvních věcí, kterou modeři změní.
    A to, že to bude opět krvavé se vědělo, ale tady si neodpustím klasické: "méně je někdy více". Ono to místy působí až směšně.
    Omlouvám se za tuhle slohovku (pokud to vůbec někdo dočetl až sem).
    • Nemáš se proč omlouvat, shrnuls to celkem hezky..ta konstrukce rozhovorů mě vytočila mnohem víc, než (jaks rovněž uvedl) hodně slabý obsah dema..hlavně, že je tam hodně bojů, krve a všechny baby mají kozy jak vozy - prostě primitivův ráj..:/
      Předobjednávku jsem nezrušil, ale něco mi říká, že touhle hrou pro mě Bioware definitivně zemře..:/
    • No tak ten indikator dobra/zla/neutral odpoved tam je prave proto, ze (jak sam pises) z nastrelu nevim co presne postava rekne.
      O co teda jde? Jestli na to prijdes sam, tak super - aplauduju. Pokud to jasny neni, je tu ikonka.
      A jo - treba ja jsem az tak strasne blbej, ze mi treba nabidky typu "Ransom", nebo "Make sure you do", vazne nedelaj jasnej obrazek jestli z toho vyleze dobracka, nebo zmrdacka veta. Jedna z veci co me uz na ME mrzela, ale prave timhle se celkem neutralizuje.
    • miker17
      ohledně dema mě hra nikdy nespadla
      Arkanum a Fallout 1,2 byly skvělé, FNV ušel F3nebyl fallout
      boužel core PRG pomalu zabíjí Conzole (největší bylo békání konzolistů kvůli širokým možnostem dialogu v Da:O, protože americké prasata se musela zvednout z gauče a přečíst si text *12* tak to museli upravit do systému ME,ale v tom co jsem zatím viděl je systém dialogů docela dobrý takže já nemám žádné námitky)
      • Promin, ale co tu prosimte mluvis o konzolich? Konzolovi hraci, ze si stezovali na dialogy, protoze byli lini cist text? Ty ses narodil kde?
        Ver mi, ze i hraci na konzolich umi cist a maji dost her, kde je textu vic nez dost:) Tohle je hodne, hodne hloupa predstava:) Kdybys hral treba Lost Odyssey, asi bys poznal, co je "hodne textu":)

Prosimte, nech si tyhle odsudky od cesty, je jedno, na cem se hraje, to, co zpusobuje upadek RPG jsou hraci. Alpha Protocol mel vynikajici system dialogu...a jak dopadl? Jak na PC, tak na konzolich. Hraci jsou lini a neumi cist na vsech platformach, tak si lidi strcte tuhle detinskou valku za klobouk.
        • Spades
          Narazel na to, ze pokud se nedivas na HD televizi, nebo jakykoliv monitor, tak nemuzes precist text z velke dalky
          • Fakt? Tak to nevim, jak to na svoji plasme delam...a porad mi to jde cist. Nebo narazel na hypotetickeho americana, ktery hraje na konzoli u dvacetipalcoveho monitoru?
            • Spades
              dle tveho nicku usuzuju, ze jsi jenom troll, ale i tak odpovim
              je mi uplne u prdele, jestli mas nejakou plazmu nebo ne. Ne kazdy ji totiz ma ty chytraku.....
  • Totální pikačovina pro děcka. Jedničkou se Bioware povedlo vybudovat neuvěřitelně silnou značku a dvojkou jí zase totálně pohřbít, obrovská škoda.
    • Jako jediný plus mi přijde zajímavá práce s kamerou, všechno ostatní je prostě špatně - totálně stupidní dialogy, zbytečný souboje (ani taktický, ani akční), level design, u kterýho zapomněli na slovo design, ošklivá stylizace grafiky, přihlouplé menu (atributy, vlastnosti atd.). I kdyby na tom dělali jen rok, tak je to prostě špatný.
  • Drom
    Kdo tady nadava, ze to neni jak jednicka, ocividne demo nehral nebo nehral jednicku. Souboje jsou sice akcnejsi, ale ovladani a taktika je uplne stejna. Co to tu placate? Zamrite cil, zmacknete abilitu, prepnete postavu, zamerite cil, zmaknete abilitu atd atd. pak to pustite, nechate odehrat tah, zapauzujete a znovu. Je to stejne jako jednicka a obtiznost je taky srovnatelna. Cut sceny jsou o dost propracovanejsi a klasicke mass effect odpovidaci kolecko je dobra featura.

To ze se mag ted u kazdeho kouzla krouti a pohazuje holi dokola neznamena, ze je to akcni rubacka. *7*

Taky si myslim, ze vetsina lidi nedohrala vic nez prvni souboj, coz je jen prehnany vymysl Varrica a tudiz opravdu jen mlaticka bez taktiky a spolubojovniku.
    • Jedničku jsem téměř dohrál na hard (po zhruba 100 hodinách jsem si tu hru musel zakázat, abych vůbec něco udělal), demo mě po setkání s tou zlodějkou ve městě po chvíli už odpudilo natolik, že jsem to musel vypnout. Souboje v demu 2ky nejsou vůbec taktické, v podstatě bylo úplně jedno co jsem dělal a stejně to tam ty emo-hrdinové s matrix skokama v pohodě vymlátili. Tohle všechno bych ještě možná překousnul, ale ty dialogy jsou totálně stupidní, to se fakt může líbit jen dětem nebo prosťáčkům. Pokud má tohle reprezentovat finální produkt, tak je to shit. Jen pořád někde vzadu naivně doufám, že zbytek hry třeba bude lepší a jen si do dema vybrali tu nejhorší část hry.
    • RiderCZ
      no ta prvni rubacka me uplne vydesila, ale svete div se sem to dohral dokonce :), jde spis o kvantitu nepratel, ktery na tebe nabihaji v tech scriptovych vlnach, podle me je to ten hlavni problem
  • Asi ze mě momentálně mluví emoce, ale nemůžu si pomoct. Nedokážu to vůbec srovnat s jedničkou. Připadá mi to jako absolutně jiná série, absolutně jiná hra. A ty změny jsou alespon podle mě výrazně k horšímu.
  • Joha
    Demo mám za sebou a musím znať že tá grafika mi ale vôbec nevadí. Vyzerá to sice kapku horšie ako DA:O ale ten komiksový nádych mi ale absolútne nevadí. Čo sa týka hrania tak oprpti jednotke veľký pokrok. Nielenže zanechali klasické Baldur's Gate prvky (tj. pauza, naplánuj) ale dali možnosť aj taktizovanie úplne vynechať a len sa vrhnúť do hordy nepriateľov.

Plynulosť hry je vynikajúca. Pod DX11 na High detaily,4xAA, 16xAF a 1920x1080 rozlíšení to fičí 50FPS+ aj na CPU staršej generácie (Intel Core2) ale keďže som mal možnosť otestovať hru ako na dvojjadre a štvorke, musím povedať že s Quad si to rozumie lepšie. Pri grafikách by som siahol asi po nVidii GTX460 a vyšších aj keď hra sa solídne hýbala aj na rade 200 a kamarát to hral aj na 9800GT (za cenu 1280x720 rozlíšenia ale o moc škaredšie to nevyzeralo). Len dúfam že pri plnej hre bude možnosť grafiky High a Very High aj pod DX9 inak to vyzerá na Windows 7 (tí, ktorí nemajú tak odporúčam :D). A zároveň tesselácia sa v hre vôbec nevyskytuje takže DX11 nie je až tak nutné (ale hra pod ním beží plynulejšie ako pod starším bratom 9.0c).

Vytknúť by sa dali efekty typu japonských MMORPG aj keď nie je to až také strašné. Ešte sa mi ale vôbec nepáčilo že postavy boli v boji ako keby stále pod "time lapse x2" a niektoré animácie tak vyzerajú celkom komicky (pá, pá plynulý jump na ogra a krásne detailné spomalenie a preťanie krku, tu to vyzerá ako v zrýchlenom filme). Samozrejme aj pri boji sa autori nechali kapku uniesť a dýcha to štýlom Devil May Cry (už chýba len dvojmetrové skákanie do vzduchu a... Dante).

Čo sa týka príbehu tak tam komentovať nemôžem nakoľko je to len demo a príbehu tam bolo naozaj minimum, ale naozaj sa teším keď sa stretnem sám so sebou (tj. keď stretnem postavu z Origins :D).

Zatiaľ by som tej hre dal celkom spokojne 8/10
    • uplny suhlas....
  • pro levise: nauc se anglicky, kamo!

Veta "Pokud demo dokončíte, v plné hře získáte přístup do Kirkwallu, nové lokace ze světa Dragon Age, spřátelíte se s pašeračkou Isabelou, do které se v plné hře můžete i zamilovat, a obdržíte starou trpasličí zbraň Hayder's Razor, avizuje tisková zpráva." je naprosta smysl nedavajici kravina. Okolo Isabely se toci prave to demo a Kirkwall je hlavni mesto, ve kterym se vsechno odehrava, ani jedno z toho neni potreba odmykat. Za dokonceni toho dema je Hayder's Razor, vcetne tech dvou dalsich knih, pokud toho stahne milion lidi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit