Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto strašný, jak někdo může z dokonalé hry udělat asijskou srač*u?
  • Pete.palis
    Ten velikej Org u pátý minuty je zamrzlej kouzlem, nebo tak duchapřítomně bojuje??;)
    • Ono mi celej ten souboj prijde nejakej podivnej, tim sekanim nepratelum nic nedela, jen nejakyma cd je masi a nikdo mu vpodstate nic nedela. Jako chapu ze je to trenink, ale to neznamena ze bych to mel zvladnout kdyz u toho usnu a opru se hlavou o klavesnici. Jinak ta grafika je jak v jednicce zhruba, akorat je to tedka z jiny perspektivy, vpodstate nic hroznyho a na PC to bude vypadat o neco malo lip. Akcne to teda vypada hodne jako ME2, ale tam byla aspon dobra atmosfera ktera celou hru stavela do jineho rozmeru, tak to snad zopakujou i tady.
  • Mám ještě jednu výtku, byť spíše iracionální - pocitovou. Vadí mi, že hraju něco, co už se v herním světě stalo. Ať už jsou možné linie příběhu jakékoliv, ve skutečnosti se udála jen jedna a ten trpajzl ji zná. :P Mám radši, když je to všechno otevřené, takhle se cítím jako v cizích botách.
    • Dworkin je nějaký mág, odněkud ho znám, ale nevzpomenu si odkud. Napověz *3*
      • Amber.
        • Už vím *1* Ale je to dlouho, co jsem to četl. Díkec
  • no to s tou kamerou mě taky štvalo.. stejně jako (aspon jsem to nezkoušel předělat) nemožnost běhat šipkama....nebo to jde? to demo je přece jenom dost okleštěný
    • ja jsem normalne klavesnici na behani pouzival, zkus WSAD
    • Taky mi prijde, ze demo neni uplne plne co se tyce funkci. Co jsem sledoval videa, tak teba manipulace s oddalenim kamery tam byla.
      • Dej odkaz, v tom demu je to nehorazny humus
        • Sorry, nestiham ted z prace hledat a zadelavam si napruser:) V rychlosti jsem nasel tohle, ale je to jen castecne prukazne, postavy jsou v ruzne mire zoomu, ale nic v stylu najetu primo na oblicej a nebo mapicka s postavickami a la BG.
          http://www.youtube.com/watch?v=o9Ez99sSkMg
          • Hraj jsi vubec jednicku? 90% hry jsem odehral v tom nejodzoomovanejsim rezimu, tak bych rad videl video z dvojky s maximalne vzdalenou kamerou. V demu jde jen mirne oddalit a pak ruzne naklonit, ale vse to je velmi neprehledne kdyz se bojuje na vetsim prostoru
            • Hral. A ty umis cist? Mozna si pak nechas podobne reakce od cesty...nebo zkus zapojit to co mas mezi usima.
  • Proč tam mizej mrtvoly?? To je nějaké RPG když nemůžu prohledat padlého protivníka a podívat se co z něj padlo? Nebo je to jen začáteční "fight" kde se jenom bojuje?
    • miker17
      mrtvoli které můžes lootovat zustanou
  • Člověk se všem bohužel nezavděčí.. Na jedničku nadávali že jsou stereotypní souboje.. ejhle ve dvojce jsou dynamičtější, ale hráči musí zase nadávat že je to ala mass effekt nějaká akční rubárna a vymizelo kouzlo fantasy... hold fakt se všem nezavděčí.
    Je to jen na vás může vás zklamat, může vás překvapit, ale pro mě je pořád v TOP 3 nejlepších her ať bude jakákoli, prostě mít možnost prožít další příběh z této fantasy hry, která je mírně (opravdu mírně) vázaná s jedničkou a mít možnost podívat se co se v průběhu jedničky dělo v jiné zemi.
    (PC) Demo jsem dohrál a dle mého názoru je systém zajímavý a rozhodně ho ihned jen tak nezavrhnu. Ano každý pak bude na něco nadávat atd. , ale prostě zažít opět ten zážitek, kdy se ponoříte do to příběhu a mít možnost tahat za jeho nitky je prostě nepřekonatelný.
    Každopádně můžete si vyvozovat jakékoli závěry, ale nezapomeňte, že jste/jsme hráli pouze demo (jakýsi hratelný trailer), kdoví jaké překvapení na nás ještě plná verze vybalí
    • @Eddie110 - budu reagovat jen na první část. Sice nejsem z nejstarší RPG školy, páč jsem začínal až na Baldur's Gate 2, ale nové pojetí DA mě zaujalo. Ač jsem poměrne konzervativní co se RPG hratelnosti týče (DA 2 nic takového neukázala - jen neskutečné iritující GUI), tak se tomuhle akčnějšímu stylu nebráním, právě naopak. Je fajn, že se Bioware snaží tohle posunout o kousek dál, ale.... pokud voni tu hru ořežou tak moc, že už si ti chybí jen gamepad a můžeš jít rubat subzera z mortal kombat...
      Grafika, velice špatná. Příjde mi, jako kdyby to bylo vše děláné pro konzolisty; postavy jsou ok, ale jakmile se podíváš okolo sebe, není na co koukat. A nepřátelé taky všichni úplně stejní - o to je to horší, když jich na tebe vysypou trilión (asi aby sis toho lépe všimnul). Příběhově těžko něco soudit, páč to fakt bylo pouze demo, ale to co jsem viděl mě tak znechutilo, že jsem měl chuť zrušit pre-order.

Už ze screenů a videí které jsem zahlédnul koutkem oka jsem nebyl příliš nadšený (nerad si spoiluji příběh), ale po tomhle demu mám vážně pocit, že jsem hrál lepší Béčkový titul.
    • MrSanta
      To jsou přesně moje myšlenky. Ty potvoro, jak si se mi dostal do hlavy *1* ?
      To hlavní, tj. podání příběhu, questy, možnosti volby i vývoj postavy se z dema poznat nedá. Boj je, kromě zrychleného máchání mečem, stejný. Pauznu, zadám příkazy, počkám, pauznu atd. Nevidím zásadní rozdíl. A že bojovník překoná poslední dva metry k nepříteli rychlým skokem mě fakt netankuje.
      A hlavní plus pro DA2 pro mě? Další hra ze světa, který mě nadchnul. Stejně jako ty se nemůžu dočkat, až uvidím události, které jsem vytvářel v DAO, z jiného úhlu pohledu.
      Demo splnilo přesně to, co jsem očekával. Osahal jsem si boj a testnul zda si můj PC se hrou poradí. Víc se od toho taky ani nedá čekat.
      PS: jsem hodně zvědavej na úlohu Flemeth v tomto dílu. Ta potvora mě začíná zajímat - vypadá to, že nitky za které tahá jsou sakra dlouhé.
    • miker17
      jedine co mi tady to nadavani na hru připomína je to co se dělo nějaký ten den před vydáním jedničky...vsadim se že většina z vás tu tahle nadavala i na jedničku
      jedine rozdily jsou:
      ve vyprávění příběhu
      "rychleší souboje" v podstatě to samé co v 1 ( příšery do počtu zhebnou po dvou ranách jako v 1 tak co? a taky musim stale klikat na nepřátele a vybírat schopnosti) jdiný rozdíl je že se panáci víc hýbou
      Grafika- v něčem lepší v jiném stejná jako 1 (osobně se mi Graf líbila)
      a v tom že je hlavní postava namulvená a že si nemužu vybrat rasu ( to se snad dá přežít)
      lidi co přirovnávají hru Jrpg asi nikdy nehrali Core Jrpg
      DMC a DA2 nemají nic společného
      pravděpodobně dostanu milion palcu dolu, ale mě to nezajímá a jestli se podíváte na video link co jsem postnul rano tak tam uvidite že hra se vubec nezměnila na Pc, jenom trochu na konzole a že demo bylo upraveno tak aby dalo hračum ohmatat Bojoví systém *6*
      • Drom
        naprosto souhlasim, je to jak pres kopirak. Dost tomu teda napomohlo to demo, ktere je z uplneho zacatku hry a tudiz neco jako tutorial - o samotne hre nerika mnoho. Videl jsme gameplay z pokrocilejsich casti hry a to je jine kafe.
        • miker17
          videl si to moje na strance 2 je to ze živého vstupu z 01:00 dnes rano
    • Drom
      jiste, ze se nezavdeci, kdyz se delaji hry porad stejne (call of duty), tak na to nadavaji a kdyz nekdo prijde s nejakou inovaci ci obmenou hernich prvku, tak se zas muzou zblaznit...

kazdej druhej tady vola po baldur's gate, ale kdyby udellai novy baldur's gate, tak by zase nadavali, ze je to porad stejny *7*
      • nene, to by nadavali, ze je to silene tezky a at okamzite vydaji patch na snizeni obtiznosti
        • Drom
          od toho uz asi 150 tisic let existuje nastaveni obtiznosti a kazdej si muze hrat jak se mu zlibi
          • MrSanta
            Nastavení obtížnosti sice existuje, ale po vydání DAO se začalo šířit vůkol netem převeliké burácení že je hra i na easy moc hard *7* . A to i na PC.
          • tak dlouho asi ne *3* . Ono to bylo myšleno spíš tak, že BG na nejlehčí je pořád na dnešní poměry sakra těžká hra.
  • Heh, chcou milión downloadů ale že by si dali do kupu lajnu to né, kreténi jedni. 3x jsem to zkusil sosnout, vždy to prdlo, tak to teď sosám z kámošova ftp -___-'
  • Tohle je Dragon Age II. ? V takové podobě jakým je prezentován, děkuji nechci! *10*
    • miker17
      nikdo ti to nenutí
  • NO čekal jsem asi vic grafika je takova nijaka jen DX9 medium nastaveni a nebo DX11High Veriy Hight.Kolik PC hracu ma DX11 KARTU?? Otresne prostředim postavy jsou ok,ale co me osobne vadi je večne LOADING. Snat plna bu lepši hodnotim jen DEMO no a pro neangličtinaře je velke MINUS a od EA CZ podpasovka ze vehre nebudou Cz titule.
    • RPG hry bez češtiny nikdy nekupuju.
      Myslím že tady v České Republice prodělaj
      • MrSanta
        Problém je, že EA prodělali v ČR i na česky lokalizované verzi DAO.
    • MrSanta
      EA Czech ho*no ovlivní, jestli hra bude mít lokalizaci nebo ne. To rozhoduje centrála EA. EA Czech aspoň "sponzoruje" amatérský překlad darováním her. Prý také pomohla při obstarávání textů ze hry, které by překladatelský tým měl mít k dispozici už teď.
    • Kutit se bude amatérska čeština, takže než ji dodělají, tak alespoň hra slevní, protože rychle to určitě nepůjde. Takže třeba mě to ani moc nevadí...
  • No nevim...čekal jsem to holt....jinačí. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit