Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Diablo III daleko za polovinou + 20 minut záběrů ze hry
24.10.2010 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
zijeme zvlastnu dobu. Vychadzaju nam tu nove casti hier a na forach sa flamuje. Cast hracov nadava ze to nie je ako bolo, druha cast to nove ospevuje. Gothic 4, Diablo 3, Fallout New Vegas, Mafia 2, Civilization 5, atd... Celkom zaujimave to sledovat *2*
-
Ty asi zjevně nevíš, co znamená kýčovitý...
-
Zprava z BlizzComu: Co ale bylo potvrzeno, je, že Diablo III vyjde v roce 2011 a že demo verze Diabla 3 nikdy pro veřejnost nevyjde. Jediná příležitost, kde si lze demo verzi Diabla 3 zahrát, jsou různé výstavní akce, jako např. Gamescom nebo BlizzCon...... Tot asi vse vy 2157 a 2012:D Nevyjde to podle 21.12.2012 kdy ma bejt konec sveta?:D:D
-
uz bylo receno, ze to vyjde na vanoce 2012. Tak netusim, co tu resis... Singl je hotovej vicemene teprve z pulky (to jde za 10 let;) a betatest MP taky pak zabere se stestim jen pul roku..
-
to už možná budeš mít občanku a zahraješ si to
-
Jn ani bych se nedivil:D:D:D:D
-
Chuck Norris to už dohrál.
-
Co to tu blabolis?Nezlob se ale asi moc nesledujes oficialni zpravy blizzadu;) kdyz pred dvema lety oznamili Diablo:))) Datum vydani byl prelom roku 10/11 po teto zprave opustil hlavni clovek s Diabla tymu blizzard na coz nove dosazeny clovek chtel udelat neka ty vetsi ci mensi zmeni ve hre a vydani presunuli na konec roku 11;) oz je jen jedina zmena o proti jinejm hram kde to meni pomalu kazdej mesic:D viz.. Mafia 2 poprvy se rikalo ze ma vyjit v lete 2007:D:D a jelikoz Blizzard oznamil ze sou vic nez za polovinou diky bohu za to:))) Verim ze Diablo tu bude v cervnu a nebo nejdil v listopadu 11;)
-
Diky takovým lidem jako jsi ty bez vkusu budeme nuceni hrat tento kýč. Dej si facku.
-
/ignore
-
Ja tebe taky Stane
-
Píše se rok 2157,lidstvo zcela vymýtilo rakovinu,je nás 10 mld a konečně vychází Diablo 3!!!
-
A snad i pravdivá, xp+, poněvadž si vystihl celou diskuzi v jednom komentu.
-
Perfektní! Demon Hunter je přesně to, co chybělo do kompletní mozaiky pěti (resp. 10ti) Character Classes. Připomněla mi kombinanci Necromancera a Assassin z DII (LOD), což byly mé nejoblíbenější postavy.
Z nové pětice se nejvíce těším asi na monka, ten vypadá, že bude vše řešit pěkně z očí do očí :)
Zavést male & female charaktery je dle mého super nápad - ještě by bylo fajn, kdyby na základě toho byly upravené statistiky postav.
Grafika i přes lamenty všech přítomných mi přijde ok, efekty mi přehnané nepřijdou a na atmosféře podle mě hra nic neztratila... Jediné, co mne trochu mrzí, je pravoúhlost indoor lokací a celková plochost. I když přišly do hry zajímavé prvky prostředí (šlehající plameny či potvory lezoucí po stěnách atp.), stále se vše odehrává v jedné úrovni a všechny křižovatky jsou pravoúhlé.
Pokud ale Blizzard tvrdí, že jsou s vývojem v polovině, pak nás čeká diametrálně odlišný zážitek, na který se opravdu těším! -
Na DS 3 jsem taky hodne zvedavej jak to dopadne a je fakt, ze ze screenu to vyhlizi docela naslaple, uvidime jak dopadne gameplay a atmosfera s pribehem.
-
Verim ze to stihnou hle;)
-
Tak to ja se pro zmenu na Diablo III zase tesim z kazdeho noveho in-game videa cim dal tim vice. Skutecne kvalitni diablovka tady od dob TQ (a mozna Torchlightu, nevim, nehral jsem,) dlouho nebyla, jenom me mrzi to stale ve hvezdach datum vydani. Moc bych se divil, kdyby hra stihala aspon ten konec r. 2011. TOHLE BUDE MASO pratele :)
-
Ja zatim nebudu soudit podle videi!!;) Uvidime az bude naka beta verze;) Jen chci rict ze me hodne mrzi jake blizzard vybral postavy:(( Chybi tam Paladin a Necro!!!vubec se me nelibi witch Doctor a Mnich tvl proc Mnich to uz bych vazne vic uvital nakyho Prince !!!!!!!!!
-
Naopak, řekl bych že je to trefná úvaha....
-
Hodně hloupý komentář. Už jen tím, že fuckuješ Starcraft II, který je takřka dokonalá hra, kterou nelze objektivně kritizovat. Vezmu vše, ale kritiku Starcraftu 2 fakt ne. Podle mě to je nejlepší strategie od W3 a nejsem sám, kdo má takový názor.