Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Diablo III daleko za polovinou + 20 minut záběrů ze hry
24.10.2010 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
Tak nevím. Na Diablo 3 se podle ukázek těším čím dál míň (tohle video mi trochu připomělo Hellgate London - stejně rychlý pohyb postavy, podobné zvukové efekty, ...). Na druhou stranu se díky tomu čím dál víc těším na Dungeon Siege 3 (ale u DS3 mohu hodnotit zatím screenshoty, které ale vypadají skvěle a jsou nasáklé atmosférou).
Blizzardi, koukejte to nepos...t!! -
blizzf*ck všem opět nasr*l do huby, jako s ubohým starf*ckem 1, hozeným do 3D...a tupé lidské ovce jim za to ještě opět děkují...prezentuje vám nafouklej budget, který by spíchlo jakékoliv studio do roku...kéž by bylo více lidí, jako jsem já - to by výrobce donutilo vyrábět věci KVALITNĚ
objektivní sdělení -
vedeme tu debaty na tohle téma, který už jsou takhle o ničem a mají x komentářů a stejně musí rozjet další flame na tohle téma? komentuju asi jen dvě nebo tři vlákna, jestli je to na tebe moc a značí to, že mám komplexy, tak ať, žíly mi to netrhá.
-
Bože, ty musíš mít asi vždy poslední slovo, co koment, to tvá rekace...máš nějaké komplexy ? Jsi fakt dobrý komik, to se nedá upřít ;-)
-
Teo, bohužel už ani nepoznáš kdy si z tebe dělám pr*el a to je pak už hodně špatný, tak to uvedu na pravou míru, skutečně mě ani ve snu nenapadlo, že bych něco zmenil plkáním v diskuzi někde na tiscali, ale díky za tvou péči.
-
tohle už na mě působí vyloženě jako pokus o flame
-
BTW, tomu, že by se tvá kritika grafického pojetí, dvou kuší a dalších prkotin po zahrání změnila, moc nevěř, protože grafické pojetí, dvě kuše a další prkotiny se do vydání Diabla zřejmě už nezmění...
-
Je moc hezký jak víš co můžu dokázat a co ne, nechceš mi taky podle nicku udělat horoskop? Nebo se známe a já o tom nevim? bože můj, nevíš kdo jsem, nemůže tedy ani posoudit zda můžu nebo nemůžu kritizovat.
Tak naposledy, pro kritku není potřeba aby kritik se v daném oboru musel vůbec pohybovat, nemusí nic umět, nemusí ničemu rozumnět. To jestli se v oboru člověk pohybuje atd. může tu kritiku pouze učinit kvalitnější, silnější pro lidi uvěřitelnější, fakt ale je že definice kritiky umožňuje komukoli kritizovat cokoli. Nedělej z ostatních nuly co ni neumí a ničemu nerozumí jen proto, že sám si člověk, který je poslušný a nikdy nic nekritizuje.
Co jsi vůbec zač že kritizuješ mě či jiné uživatele? jsi profesionální světoznámý kritik? nebo jsi něco lepšího, že ty kritizovat můžeš a ostatní ne? Sám kážeš něco co sám porušuješ, to je to pokrytectví kterym jsi se tu oháněl. -
Ano, plkáním v diskuzích toho změníš opravdu hodně...
-
A ještě pár slov do pranice: není úsměvné, že když se nějaká série neustále opakuje a vykrádá sama sebe, až je to zoufalé (jeden příklad za všechny: série Call of Duty), tak se najde miliarda lidí, kteří jí vytýktají, že jde stále o to samé, jen v bledě modrém, a pak když se nějaké série vyvine výrazně jiným směrem alespoň ve smyslu grafického pojetí, tak se najde další miliarda lidí, kteří jí vytýkají to, že není stejná jako přechozích X dílů? Ten člověk je fakt divný zvíře...
-
Někdo se s tím učí žít, někdo se snaží něco změnit pouhým plkáním v diskuzích, každej máme něco, nauč se s tim žít *3*
Co je na tom pokryteckýho teda netušim, na to aby si kritik ověřil zda se mýlil nebo ne nezbývá než si to zahrát a buď se v tom utvrdit a na hru se vybodnout nebo své názory poupravit či zmenit a hru třeba i hrát dál, kde tam vidíš pokrytectví fakt nevim, spíš naopak. -
Jsi úplně mimo, anebo se mi to zdá? Abych mohl říct, že je Ordinace v růžový zahradě shit, nemusím natoči oscarovej film. Bohatě stačí, když budu schopnej vůbec takovej shit vymyslet, napsat, zrežírovat. Jasně že ty si o spoustě věcí myslíš, že jsou to hovadiny, ale vasdím svoje boty, že kdyby ses o to hovadiny pokusil sám, dopadne to ještě hůř. A to je ten prbolém. Že většina lidí včetně tebe, co nadává na kdejaký srajdy včetně Diabla, by nikdy nezvládla ani to, co sami kritizují...
-
ty si fakt sen každýho politika, filmařů no zkrátka všech :D Ty aby si řekl, že např. Hanychová je špatná herečka musíš nejdřív získat Oscara? Na to aby si řekl, že Klaus, Sobotka či Kalousek spol tuhle zemi zadlužili, rozkradli a zadlužují dál musíš být co? prezident? na to aby si mohl říci, že ordinace v růž. zahradě je blbost musíš natočit sám oscarovej film? takhle to ty vidíš? : D
Jak říkám, ty si fakt sen snad každýho kdo něco "prodává" lidem a je jedno jestli je to politika, film, auta či hry. -
Tak ještě se naučit žít s tím, že co bylo, už není, a bude to fajn. Holt takhle to na světě chodí, jenže někteří lidi se s tím ne a ne smířit. Však taky stačí až do smrti hrát Diablo II a na to nové se vykašlat. Jinak to zavání mírným pokrytectvím: Diablo III má opravdu mnoho chyb, ale budu stejně ho budu hrát. Ach jo...
-
myslím, že tím to nebylo, třeba na mě působilo dobře i chození venku např. v Blood Moor, zkrátka první akt, ta hudba+zataženo+déšť, působilo to moc pěkně. D1 si taky rád pravidelně zahraju stejně jako dvojku.
-
Přesně tak. Jsem ovce, která co neumí, to nekritizuje. Jen tak zbůhdarma klapat hubou však umí každej, tedy i já, takže si můžu dovolit kritizovat nikoli Diablo, ale tvé rádoby konstruktivní a kritické názory.
-
Diablo nebyl horror, bylo to rpg s temnou horrorovou atmosférou, v tom je celkem rozdíl. Ten zbytek asi no comment.
Díky za kompliment, neříkal bych tomu ale patent, ale což. -
takže si spíš ovce, chápu to správně, ok
-
Jak říkám, kritizovat a kecat umí každej...
-
Já na nic nenadávám, chci jen říct, že ty ukázky gameplaye jsou bez hudby, která by dotvářela atmosféru poloviční.