Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a ktera hra od nich pecka nebyla?!... jestli je ti 15 a vetsinu jsi nehral, tak pak ok...
  • Hehe jen se musim smat tem hlupakum co se jim nelibi grafika a vlastne nejen grafika ,vse co dela blizz je spatne a az vyjde diablo, tak budou jako prvni sosat z warezu , dovolte abych se vam vysmal ,jelikoz pokrytectvi je vam velice vlastni. Jen dulezite je D3 kritizovat abych byl in ze .

D3 vypada pekne a na 300% to bude pecka, ostatne tak jako skoro kazda hra od blizzu.
  • prece si nubudu kupovat hru abych pak resil na monitoru stahnuti gammy nebo kontrastu..to prece nema byt polotovar pro domaci kutily *1*
  • ta grafika je dobra, pekna nie je fadna aj ked tam chyba viacej krvi ... a to ze to porovnavate s wow ? wow ma peknu grafiku ziadnu fadnu ako lineage
  • Osobně mi vadí, co jsem pozoroval v těch videích, že tam není absolutně žádná fyzická interakce mezi postavami. Takové to velké červené s bodlinami tam běhá mezi ostatními potvorami a rozhazuje mohutnýma rukama a se všemi v okolím to ani nehne. Po úderu takového monstra musí vše v blízkém okolí odletět aspoň 3 metry daleko.
  • Ja by som na to aj videl riesenie, stiahnutie GAMMY znizi aj viditelnost a potom to vypada divne... ALE mierne stiahnut KONTRAST by problem vyriesit mohol... vytiahne to farebnost a ostane to temnejsie, a chmurnejsie farby.... aspon ked som pozeral video na YT v 720p a skusim som ubrat kontrast na monitore, vypadalo to pre mna lepsie - prijatelnejsie.
  • pres efekty nevim ktera bije,je jich trochu moc, narozdil ale od vetsiny z vas si myslim ze to bude totalne navykova hra s hodnocenim 9+/10
  • Leckdo tu nadává na nadává na dětskou grafiku, která je jako omalovánky, ale hra přitom dětská moc není. Krev stříká, zrůdy se půli, čtvrtí a explodují na všechny strany. Zvuky jsou výborné a Blizzard moc dobře ví, že celkovou amotsféru Diabla II dělaly zvuky minimálně zpoloviny. Pět hrantelnostních tříd, pět odlišných stromů schopností, tuny nepřítel a dvě tuny předmětů. K tomu zničitelné prostředí a spusta nepochybně zajímavých lokací. Tohle není fanboyisums, tohle je realita. Blizzard nikdy nevydal hru, která by neměla hratelnost vybroušenou jako diamant. Vážně pochybuju o tom, že by Diablo III vydali, kdyby to byl horší masakr než ve dvojce. A kdo tady nadává na to, že celkový vzhled hry nepřipomíná devět let starou hru (protože Diablo II je přeci to jediné a správné Diablo pro všechny věky), je hloupý přibližně tolik jako člověk, který tvrdí, že vzhled druhého Starcraftu jej okrádá o atmosféru 12 let starého dílu.
  • Nejde o grafiku ale o hratelnost. Dnešní trend je udělat hru super duber graficky skvělou ale hratelnost to má za hovno tak to hnedka zapadne. Grafika je to pěkná a pokud to bude mít dobrou hratelnost, tak se ta hra určitě na dlouho vtiskne lidem do paměti jako Diablo II. Pokud to bude mít az hovno hratelnost dopadne to jako Disciples III která stála opravdu zahovno a velmi jsem se na ní těšil...
  • Nevim asi ste koukali na prvni videa co vysli uz pred dve lety ale hodne to jeste predelali a uz to neni tak hrozny;) Jinac kazdej taj mluvi moc efektu atd!!!Ale uvedem te si ze tohle sou videa treba uz s levelem pres 30;)
  • Po tom co jsem prošel 10x Diablo2 mám pocit že tu trojku si koupím až s odstupem času kdy se najde dobrá duše a udělá mód co předělá grafiku. Tohle je děs běs.
  • Je rozdíl mezi komiksem a omalovánkou - WoW je omalovánka. Čím více barev, tím více WoW...
  • kdyby alespoň byla ostrá, ale tohle tahá oči...jinak ty otřesně kýčový efekty kolem při kterékoliv akci jsou humus..i to mlácení obyčejnými zbraněmi dělá "cool čmouhy" z čehož se mi chce blejt..tuhle hru možná opravdu vyhodím z hadru po 10minutách hraní...
  • V QA panelu Diabla o Ai povidali docela dost, urcite to nekde na fanstrankach bude prepis.
  • nalejme si čistýho objektivního vína, grafika je opravdu slabá a to nemluvím o stylu.
  • naše dřívější hádání s delosombresem maji s tvym urážením lidí v tématu o falloutu společný kulový, reješ tam do lidí co se snaží pomoct jiným a spamuješ kraviny na autora článku, troll jak vyšitej.

Ignore
  • UI je taky umela inteligence
  • Grafika není v žádném případě slabá.
  • UI je AI jenom česky
  • uz si vzpominam odkud znam tvuj nick *1* to byly ty slavne dialogy s delosombresem lol. Tak zrovna ty o spamu pomlč

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit