Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemůžu se zbavit pocitu, že tohle by MOHLA být první "nemastná" hra od Blizzu... :(
  • Zase úplná klikačka to nebyla. Teda ve svý podstatě ano, ale taktika "klik na nepřítele" a pak "klik na 10 dalších" docela často končila smrtí. V širším kontextu by se to dalo říct, ale není to tak úplně pravda. Těmi auty jsi to těžce zazdil. Když to není zrovna šílená arkáda s jízdním modelem cíleným na věkovou skupinu 2 - 99, tak "klikat" dolava a doprava je celkem utopie. To chce volant (klidně za pár kaček), cit, trpělivost a nadšení pro výzvy *3*
  • Mě zaskočil ten death match. Je pravda že všechny Diabla jsou mlátička, ale to si člověk nepřipouštěl a nechal se unášet temnou atmosférou plného podzemí zla, ale tady se mi zdá, že to Blizzardi už trochu přetáhli.
  • vlstně doufám že se toho ujme nějakej dobrej modder fanošek a hodí nám tam lepší správně temnej grafickej kabátek bez přehnanejch efektů a bez kuší střílející lasery jako tomu bylo v prvních dvou dílech
  • to máš asi pravdu *1* ale stejně by my to připdalo hezčí a atmosféričtější než teďka pač ten styl dvojky bylo to co mě do toho vtáhlo nepustilo mě to do teďka kdiž se ve třetím aktu v bažinách rozpoutala bouřka a šli po vás ti malí indiáni se svím šamanem to bylo prostě neco prádního nechápu proč musej do všeho srát kreslené wow textury
  • nejde o to že wow je jinej žánr jde o to že co je od blizzrdu tak všechno graficky připomíná wow bože vždiť i starcrft připomíná wowko vojáci pomale větší než barák prostě se my nelíbý ten styl kreslený a všechno tak nějak zvětšené oproti vám prostě je to hnus velebnosti le tk kdiž ti to udělá radost tak to tedy spíš přirovnám k vylepšenému wrcraftu 3
  • Mno zatím mám z trojky smíšené pocity, ale uvidíme jak to nakonec dopadne, jelikož vydání je ještě daleko ...

PS: D2 sice byla " klikačka " , ale neplatilo to doslova, např. v PvP byste s touhle taktikou moc neuspěly, tam je to i o strategii atd.
  • upřímně? klidně ať použijou engine, vzhled z jedničky a budu spokojenější, ale to by mě asi hnali i ti borci co řvou že na grafice nezáleží, že jde jen o hratelnost : )
  • přesně takhle jsem to myslel to wow z toho prostě teče mě osobně by nevdilo když by u trojky použili engine z dvojky to jako vážně ty ručne kreslené textury barbar vypdá pomalu jak nějakej ork prostě na diablu jsem vyrůstal a tohle s tím má společnej jen název
  • Ach jo... Co blázníte, že tam je hodně efektů a bla bla.. Dyť je to fajn. Mě se to líbí (až do tý doby dokud se mi to na PC neseká:P ) Na jednu stranu chcete super uber grafiku nejvíc reálnou, ale když je to trochu fantasy s hodně efektama tak je to špatný....

No jinak demon hunter nic moc. Vcelku nuda. Witch Doctor je můj hrdina:)
  • No me to trosku pripomina Sacred 2, nevim proc ale proste mi to tak pripomina v urcitych chvilich. Jinak ja myslim ze to bude zabavne, je jasne ze proste doba postoupila a hry se uz nevydavaji pro "par" hracu jak tomu bylo napr v dobe D1, Proste verim tomu ze Blizzardi tak nejak vi co delat a nerad soudim podle videji, dokud si to nezahraju sam nebudu hodnotit, vypada to jinak, rad bych aby to bylo temnejsi, ale proste tak to udelali a bud si to kupte nebo ne, necim co jineho na to rict. Myslim navic ze her s touto tematikou je na trhu vice a pokud vam vyhovuje jiny hry, tak si hrajte je, je jasne ze se nemuzou nicim zavdecit vsem..kazdopadne ja se tesim na dalsi noci kdy budu hledat posledni predmet do setu.
  • Nevím která moda je horší, nadávat na vše nové nebo neustálá móda že Blizzard nemůže, nesmí, nedokáže vydat špatnou hru.

O tom, že Diablo 3 až příliš vzhledově kopíruje wow už bylo řečeno hodně a lidé si to necucají z prstu, je to až nezdravě podobné, to měl asi na mysli. Já měl chvílema dojem, že koukám na wow nebo na torchlight, zkrátka se s tou komiksovostí od wow rotzrhla pr*el, hotl money talks.
  • Jedničku jsem dohrál tak 5x a dvojku jsem dohrál na hell včetně datadisku. U Diabla jsem stvávil mhoho hodin a nevim proč se obávat tohoto pokračování. Až napíšeš jeden normální argument, který dokazuje, že trojka bude sračka, tak se můžem bavit. A wowko? To tu jako proč taháš, to je uplně jiný žánr a hra, které nebude mít s Diablem nic společného. Já vím, že je dneska velice v módě kritizovat vše co je nové. Někteří už fakt neví co by si našli, když řeší nějakou kuš, která stříli bez nabíjení. Blizard je firma, které nemůže vydat špatnou hru a o Diablo se opravdu nebojím. Bude to staré dobré akční klikací RPG s několika novinkami a určitě skvělým příběhem. A grafika je btw naprosto v pohodě a dostačující. Malované wowko, které vypadá jako cut scény s W3, vypadý uplně jinak.
  • ano, to je pravda, ale pro ne zrovna malou část lidí představuje trochu víc, hledání předmětů, tunění výbavy, skillů, balancu, získat ty nejlepší věci atd. platí zde "easy to play, hard to master" ta skutečná hra kromě toho začíná ve fázi kam to běžný hráč ani nedohraje.
  • pointa techto her je prave a jen o tom, ze u toho nemusis myslet... uplne stejne je to u her typu COD.... slouzi jako relax pro lidi co nechteji hrat slozite adventury a strategie. Me a spouste lidi to vyhovuje. Po pravde netusim co hrajes ty, skoro se obavam, ze hrajes podobne klikaci hry, jen jineho zanru (at uz ono FPS nebo treba auta, kde se "klika" pro zmenu porad doleva a doprava..) Jestli chces rozebirat celkove smysl hrani, tak to je uz jina :))
  • calwin
    neviem v čom spočíva pointa tejto hry... diablo 2 aj LOD mi prišli také iba klik klik klik klik... totálna odrhovačka...
  • ale jo, jako vtip jsem to pobral... skoda ze to opravdu nebude mit vliv. takze bych opravdu rad, kdyby nekdo ty sracky oddelal. treba me nekdo rekne, ze za par minut to nebudu resit, nebo ze mam na vyber... jasny,mam. ale kdyby nadavalo na netu hodne lidi, tak by s tim treba neco udelali... (ale to sotva, cilova skupina nejsou lide nad 30..)
  • V tomhle musim z tebou souhlasit lita tam jak šilena prostě tam chybí klasicky postavy hodne lidi bude brblat ale nakonec nezbude nic jinyho než to skousnout a hru vychval\,t do nebe
  • MOOOOOC me mrzí že ve hře nebudou klasicky postavy jako lučišnice,bojovnik ... nemam nic proti novim postavam ale mě osobne tam chyby bojovnik z mečem a štitem a myslim že tohle m?sto barbar nezaplní *11*
  • z diabla 3 se me chce zvracet to radsi mohly dat D2 do lepsiho grafickeho kabatu a pridat nejaky obsah navic rozhodne bych to bral vic jak tohle D3 je mix wow a starcraftu wtf fantasy rpg a demon hunter strily laser z kuse trapaci to radsi budu furt hrat D2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit