Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim na co narazis, proste sem se zeptal p. vavry neco ze soukromí a co ma bejt?? *8*
  • covece mel bys trochu zacit cist kdyz si pletes UI s AI... UI is user interface a AI je Artificial Intelligence
  • na to stačí to tvoje trollování v topicu o falloutu.
  • svedu to na americký mainstream a na to ze si chce Blizzard napakovat penezenky. Nic proti kdyby to neslo tak daleko ze se prodavaji jak lehke holky
  • ja bych chtel strizlivou grafiku ktera vyvoláva pocity sklicenosti a deprese
  • ale nemá být Diablo tak trochu horor?
  • Na grafiku si nikdo nestěžuje, pokud vím, pouze na stylizaci (já mezi ně nepatřím), takže nevím, co tím chtěl básník chtěl říct. U konzolových portů vadí hlavně fakt, že jsou ve velké míře odfláknuté, to je celé. Kdyby ty hry nebyly jak přes kopírák a někdo si dal tu práci je skutečně upravit pro možnosti a výkon PC, tak nikdo neřekne ani popel.
  • Naprosto souhlasím, UI do Diabla - chytrý nepřítel vytvoří mnohem hutnější atmosféru než jakákoliv grafika (o zábavnosti nemluvě).
  • Chces tim rict, ze vsechny comixi jsou pro male decka? 70% populace ve wow ma nad 25 let dospelaku...
  • Na co to tedka svedete , na konzole to nevychází , a ta grafika je přesto slabá podle některých ... Na co to svedete tedka by mě zajímalo zda li na neschopnost vývojářů a nebo na pozdější možný port na konzole *12* *12* tak co na co *3* *1* *1* *10*
  • Za tohle si dej facku... Všechny jejich hry maj takou stylizaci. (Neříkám, že ta pro Diablo je nejlepší) Ale prodává se to líp jak housky na krámě. Oni to maj moc dobře spočítaný aby na to vydělali bohužel... To vzdychám směrem k WoW který jde směrem kterým nemá, teda který se mi vůbec nelíbí...
  • Tak či tak to budete hrať všetci čo tu nato nadavaťe tak neviem o čo vam ide *1* *1* *1*
  • P.S.
    navic mi prijde ze Blizzard moc neuvazuje. Na jedne strane je ta hra urcena pro dospele publikum (vzhledem k mnozstvi krve a brutalite), na strane druhe omalovankova grafika a svetelne efekty jak v cirkusu. Dospely lidi nechteji takove preplacane efekty, chteji neco vic realnejsiho a strizlivejsiho. Moc logiky v blizzardu nepobrali *9*
  • Wow v izometrickym kabatu riznuty starcraftem, bohuzel... Ceho se dockame priste? A tohle je prvni video kde je videt jak slaba ta grafika opravdu je...
  • moje rec s tim D2. Sice jsem si ho koupil v obchode hned prvni den prodeje (cerven 2000!), ale ty pravidelna a vlastne mala patra v Diablu 1 me vyhovovala MNOHEM vic... Clovek aby ve dvojce behal porad tam a pak dlouze zpet... ale jasny, bylo to prece Diablo a i tak to bylo fajn :) Nevadi me samozrejme rozsahle mapy, ale at pak neni smysl v tom, ze se budu vracet na zacatek otevrit klicem dvere.... (tak jak to umi treba hry Underworlds a Dragon Hunter, ale i dalsi..)
  • jestli se ptate proc prave diablo3? *4* ...ano, prave a JEN proto, ze je to druhe pokracovani diabla... mysleno v dobrem i v tom zlem.. diky tomu, ze ma Blizzard hodne penez, tak to nakonec MUSI dopadnout dobre. At uz nasilne reklamou, drahymi animace a minimalne prumernou hratelnosti. Herni system se nemeni, nemeni se skoro nic, takze jiste, je to jen dalsi klikacka. Ale navic, ono tech diablovek zase tak moc ted nevychazi (!!!) Naposledy pred rokem Torchlight a ten nebyl bran jako AAA titul. Ale co uz, Oblivion byl taky horsi nez Morrowind, ale je to prece Bethesda a 4 dil serie... takze taky jsem ho dohral stejne jako predesle dily... Zaver: Diablo3 neni kult, ale cela serie Diablo rozhodne.... *4*
  • ....ale no tak :) bylo to prece psany s nadsazkou.... u diablovky taky musis "slozite" rozdelovat body a menit hadry ;) ... s tema autama je to snadny - 95% JSOU opravdu arkady a ne rfactor... Ale o to vubec nejde, jde o to, ze se nakonec zabavy kazdy... me taky vyhovuje napr. model PGR a ne nastavovani prevodovky...
  • calwin
    povedzme že hrávam každý žáner hry... svedčí o tom aj fakt že som diablo neprehliadol (osobne u mňa ruluje RPG)... z časti sa tomu diablo podobá ale ako som povedal... klik klik klik... ale môže to byť subjektívne, moja otázka ale je čo robí tú hru takou prehypovanou? nie je to úplný herný unikát aby sa to bralo ako modla...
  • tou inovaci myslim alespon naznak umele inteligence nepratel
  • Doufam, ze barvita a mozna az trochu kycovita forma neni to jedine, co Diablo 3 nabidne. Prvni video me docela bavilo asi minutu a pul. V tomhle mam s Diablem celkove problem - jednicka byla hodne dobra, ale dvojka byla moc dlouha a pri absenci jakekoli inovace v prubehu hry bohuzel i strasne nudna. Dostal jsem se nekam do pulky tretiho aktu a uz jsem nemel silu prechazet t uzemi do uzemi, zabit 23456 nepratel, kteri se chovaji uplne stejne, obrat je a jít zase dál...Kdyby se trojka zamerila predevsim na inovaci herniho stylu (nemyslim tim, aby uplne prekopala zakladni princip, na coz by vsichni opravnene nadavali) a poskytnuti vice moznosti, jak hru hrat (i v ramci jednotlivych postav), bylo by to dobry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit