Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jasny. v momente kdy se zacalo chodit ve dvojce v (pra)lese a na pousti, tak byla atmosfera uplne pryc... Princim prvniho dilu, kdy se jde porad jen dolu a dolu az do pekla, tak to nemelo chybu... hraju d1 kazdy rok aspon jednou, takze aspon tak.
  • No jo, já už dávno vím, že ty máš patent na všechno. Teď jsem se dozvěděl, že Diablo bylo vlastně horor. Od kdy? Já jsem se nikdy u Diabla jako u hororu nebál. Proč? Protože zřejmě znám daleko lepší hororový hry než Diablo. Vlastně je to celý absurdní, že tady nadávají lidi, kteří trpí tím, že se u třetího Diabla nemůžou podělat strachy. Vždyť celé Diablo je spíš pohádkou o zlém drakovi a chrabrém princi, který draka zabije, než něco, u čeho by se měl třásl strachy. Upřímně řečeno, pokaždé, když jsem Diablo hrál, tak jsem řešil hlavně to, jak zabít ty armády moster, ne co se skrývá za dalším rohem.
  • To že nechápeš mne nepřekvapuje,MOH rozhodně není AAA hra.Pokud se budeme bavit o D3,tak ano,zde se bavíme o AAA pařbě.MOH je průměrná FPS,která nikterak nevybočuje z žánru,nabízí to co dalších 10 FPS,není ničím originální a to že jí dělá komeční EA humbuk a ty jim na to skočíš dokazuje úspěch jejich marketingu.Jediné v čem s tebou souhlasím je to,že se jedná áčkovou hru,bohužel s jedním A.
  • ja se nechtel hadat... fakt ne.
    b) proc na stylizaci Torchlight nikdo nenadava? Protoze nema v nazvu Diablo? Jo. to by mohlo vysvetlovat, ne? ;-) (taky se objevila necekane, bez 10 leteho vyvoje a ani ne jako aaa hra)
    c) jestli se to bere podle 2x vetsiho prodeje, tak ok. Ten by ale bez diabla 1 nebyl.
    d) zajimat se jak vypada wow neni treba, kdyby vsak diablo3 nevypadalo jako wow :(
    f) aspon v tomto si neodporujeme
    Me nevadilo, ze treba Darkstone bylo malovany. Byla to skvela hra. Ale bral jsem to tak, ze Daiblo je brany vazne. Jenze ono ma ted z WOW nejen ten gr.styl, ale hlavne ten styl "damevsudeohnostroje", ktery me zkratka mrzi.
  • Ježiš uklidni se, to aby někdo říkal jak by to mělo vypadat neznamená že sám musí něco dokázat, jestli na tomhle stavíš možnost někomu radit či říkat své názory tak to potěš, to musíš být buď poslušná ovečka co nikdy do ničeho nekecá, nebo jsi všeuměl a ovládáš vše do čeho kdy mluvíš, tak jako tak, průser.
  • A Blizzard není neomylný že?Je fakt že Blizzardi nikdy neuměli dělat grafiku,většina her měla na můj vkus kýčovitou grafiku,ale originální a chytlavou hratelnost.Myslím si ale že doba pokročila a dle mého názoru by měli s grafickým kabátkem svých her něco udělat,protože se na to nemohu koukat.S ukázkami D3 jsem spokojen až na Star Wars efekty u každé postavy,méně je někdy více.D3 novinky budu nadále sledovat a určitě se spoustu věcí do vydání hry změní..
  • Nějak nechápu. Samozřejmě, že nový Medal of honor je AAA hra. Je to docela proslavená a zavedená série. Taky se dívej na tu reklamu, na ten humbuk kolem talibanu, je to hra z produkce EA, kteří zrovna nedělají budgety. Rozhodně áčková hra, která ovšem herně moc dobře nedopadla.
  • Že není dětská grafika stavíš na tom, že tam stříká krev v gejzírech, monstra v krvavýcch koulích explodují na všechny strany? Tak přesně tohle je to poslední o co mi na Diablu jde, vše tohle je tak extrémně přehnané až to právě působí směšně a dětsky a Blizzard s tím prostě neumí pracovat, neumí to použít tak aby to působilo děsivě a dotvářelo horrorovou atmosféru, která je momentálně fuč, logika "čím víc stříká krev, tim víc strašidelný" je fakt blbost. D2 není to jediné správné, atmosféra jedničky je dávána obecně za tu správnou, ne D2, D3 momentálně hráče okrádá o atmosféru D2 a totálně zazadil zbytky atmosféry D1, která ve dvojce zbyla, to vše momentálně po 14 respektive 10 letech, skvělý pokrok. Tou poslední větou o tom, že všichni kterým se to nelíbí jsou hlupáci jsi ten svůj komentář už totálně pohřbil *7*
  • Tak ti nevím , už mám věk kdy není čas sedět 10hodin u mašiny a Pařit do noci a tahat vše s warezu. Já si hry kupuju a hraju až do konce a to jestli ty hry dělá Blizzard nebo Franta Vomáčka je mi jedno . Já se chci dobře bavit a očekávám že hra bude mít dobrý příběh a slušné technické spracování.
    A to že je grafika jak dětská omalovánka je prostě hnus a nevím proč bych psal opak ,když se mi nelíbí ? Připomíná mi to různé Diablo klony spousta efektů a hra o ničem. Docela se děsím výsledku jelikož poslední dobou Blizzard začíná být moc diktátorský v tom jak se jeho hry hrají a vypadají. A to že by byla každá hra od Blizz. pecka se mi ani nezdá, Warcraft 3 byla po první čtvrtině už docela nudná a Starcraft 2 už je prostě překomplikovaný a vůbec mne nechitil za srdíčko *6*
  • Doufám, že jednoho krásného dne zvedneš zadek ze židle, svoláš Bratrstvo kecalů, jak dělat věci nejlíp a společně nám vyrobíte vlastní verzi Diabla, abychom konečně sakra věděli, jak se to má dělat. S hrami je to jako s politikou: spousta lidí na ně nadává, ale málokdo ví, jak to ve skutečnosti chodí, nedej bože aby se někdo zvednul a pokusil se věci změnit. Diablo III už nikdo nepředělá, ale prostoru pro lepší "Diabla" je spousta, tak prosím, místo keců směle do toho...
  • Měli byste se všichni zamyslet. D3 kritici se bojí toho, že změnou vývojářů a grafického stylu, se možná Diablo série stane něčím naprosto šíleným. Já mám taky strach. Vím ale, že Blizzard sází hlavně na hratelnost, příběh a atmosféru. A co se týče grafické stráknky. Pusťte si hi-res gameplay z D2 a pak provnejte s nejnovějším D3. Je to prostě něco jinýho, a toho se bojíme. V Mafii jsem vkládal všechnu důvěru a podívejte se, co se stalo. Ale 2K Czech není Blizzard, že:)
  • Doufám, že gameplay doplní nějakou správně tematickou hudbou (třeba skloubit dohromady psycho a čelisti), jinak mám vážné obavy o atmosféru.
  • tak hlavně stáhnutí kontrastu nevyřeší nic, to může říct člověk který v životě kontrast neupravoval
  • keby som sa mal nejak vyjadrit k diablu 3 a celej tejto haterskej diskusii bolo by to presne takto /signed
  • Pokud řadíš multiplatformní MOH mezi AAA hry,tak věz že tě tu nikdo nebude brát vážně.
  • Když tak čtu místní diskuzi, tak jsem rád, že patřím spíše k méně krytickým hráčům(nebo lépe řečeno k těm, kteří si na nezakládají na tom, že všechno nové musí fuckovat). Já si dokážu užit většinu AAA her, až na nějaké vyjímky. Např. z poslední doby směšné krátký a nudný SP Medal of Honor. Já se na Diablo III nekriticky těším. Jsem přesvědčen, že to bude zábáva ve stylu starých dílů a nějaká malavoná stilizace nebo nepřerušené střílení kuše mě vůbec nezajímá.
  • Kup si brejle nebo si fakt běž vzít ten pytlík a jdi se vyblít...takový žvásty
  • a) vidím, že máte přehled. částečně zničitelné prostředí se objevilo v dřívějších videích (kamenná zábradlí, sloupy, zdi). nepůjde zničit všechno, ale něco přece.
    b) v Diablu šlo vždycky jen a jen o zabíjení potvor. jako Itchy & Scratchy vypadá daleko více Trochlight. je zajímavé, že u téhlo hry na vysoce pohádkovou stylizaci nikdo nenadává. proč? protože se samozřejmě dobře hraje.
    c) nejlepší Diablo byla II, kterou hráli snad všichni.
    d) WoW jsem nikdy nehrál, takže je mi jedno, jestli hra vypadá jako WoW nebo ne. mě zajímá, jak vypadá Diablo, ne WoW.
    e) za hlavy jsem střelil rok 2001. deset nebo devět, je to jedno.
    f) hrát to budou všchni. proč? protože krom Diabla podobnýc her není. vlastně vím jen o jedné: Torchlight (samozřejmě od tvůrců původního Diabla).
  • a) nevidim znicitelne prostredi (jako dvere??)
    b) krev strika hezky, ale je to spise jako Itchy & Scratchy (nicmene viz bod f)
    c) nejlepsi diablo byla jednicka (ale tu tady uz moc lidi nehralo)
    d) hra vypada jak 6 let stary wow a to vyjde az za dva roky (toto je s nadsazkou)
    e) vidim ze mate prehled, jen upresnim ze D2 vyslo 6/2000
    f) hrat to budou vsichni. proc? presne pred rokem vysel torchlight. a od te doby?
  • Ve skutecnosti animace smrti potvor jsou pekne brutalni, zapaleni, rozpusteni, rozsekani , vykuchani... vsechno tam je. V QA povazuji animaci smrti potvory jako za nejdulezitejsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit