Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konzolista je přehnaný slovo. Ani konzolista nemá čas gelovat si vlasy. Takhle vypadá člověk, co si na konzoli dá jednou za týden třicet minut casualky a na svým Macu nemá vůbec žádný hry, protože věří, že na Mac hry neexistujou. *1*
  • Neskutecne blbej argument! Je to asi tak hloupe jako kdybych tvrdil, ze ridici auto jsou neustale posedli vykonem a proto dodnes kroutime volantem. Jiste, touha po technologicke inovaci nas tak brzdi, ze kazdy rok hrajem jedny a ty same hry porad dokola cody, assasin, zombi hovadiny, sportovni seriie atd. a proto PC hraci s highend hw podporuji kickstartery, greenlighty a male zajimave hw nenarocne tituly, moby atp... zatim co nejvetsi prodeje trhaji zastarele nevykonne konzole v cele s hovadinama OMFG!
  • popravdě mě to neuráží, rád si zahraji od všeho kousek, Witcher3 je fajn, ale nesdílím hysterii okolo té hry. Jednička je lepší hra....
  • Cize sa do tej zbierky nehier na PS4 dokonale hodi nie?
  • a přece PC trollové a PC Master race uchcávají z filmového Witchera 3, kde je hratelnost odsunuta na vedlejší kolej a je to takzvaně "lower experience" Opravdová volba tam neni, jen před připravené ve scénaři a herně žádné. to Metal Gear s Quiet opravdu nabízí opravdovou volbu.
  • PC je pro Dely, čili zakomplexované čur*ky....
  • *1*

Ale když jseš u simulátorů, tak zrovna náš českej Euro Truck 2 je dokonalou ukázkou toho, jak hra z niche ranku de facto vstoupila mezi áčkový tituly právě díky zájmu hráčů o jiný věci, díky tomu, že dotlačili vývojáře, aby se o téma zajímali podstatně hlouběji a ti se v tom konečně našli - a nakonec se o spojení s hrou začli zajímat i samotní výrobci reálných tahačů, některý pro SCS udělali podstatně víc, než svolení s použitím značky. A to je příklad, co mě teď tak napadl, těch her kde už to ani nejde propojit víc je fakt dost v historii i současnosti.

Jak zmiňuje Zrzzek, v dnešní době je to především indie segment, kde najít hry co jdou do hloubky tématu, indie z těch her nedělá hry o nic míň, pořád je musíme počítat (a rádi tak činíme). Ale mezi áčkovými tituly je toho taky slušný množství. Vývoj Kingdom Come taky čerpá z obrovskýho zájmu o téma, jak vývojářů, tak hráčů, konzultuje se s historiky kdejaká zdánlivá maličkost, která pak může mít fajn dopad na hráčskou zkušenost - třeba i podvědomě. Je toho dost.
  • napríklad goat simulator *1*
  • Realisticky se nerovna automaticky uveritelnejsi
  • A preto najviac "nehier" zameranych na grafiku a neinteraktivnu filmovost vychadza exkluzivne na konzoly...namatkovo tento rok Order 1886, Everybody gone to the Rupture, Until Dawn. Proste logika nepusti ;-)
  • Stredovek? Och ano, vice stredoveku do vyvoje! Pozdni hry na PS3 jsou me oblibene.
    Neznate nahodou nekdo nejake ctivo/film o technologii PS3 a uskalich tvorby softwaru na ni?
  • A myslis ze zbylych 10 procent jsou lide, kteri v plnem poctu reprezentuji ty, kterym se grafika libi, potazmo ji neresi?
    Je to treba muj pripad. A do te diskuze jsem nepsal. :)
  • Zajimavou mechaniku ovladani meli treba Brothers. A, hell yeah, s typickym konzolovym ovladacem prinaseli nejsmyslupnejsi zazitek, ty trumpeto.

Jde mi ale ale o problem grafickeho honimirstvi obecne. Fakt, ze se i na konzole "remastruji" hry, je dukazem tomu, ze ta honba za lepsi grafikou je prolezla do vsech koutu hracske obce. Neni to ale vzdy spatne, treba Monkey Island to ma udelane dobre.
  • no trochu jsem se divil, když jsem si jí včera koupil, nainstaloval a zjistil že na ultra to vypadá mnohem lépe, než bych čekal u sandboxu, ale ne o moc GTA 5 vypadá pořád líp. Ve hře se teprv rozkoukávám, ale asi takhle - už teď vím že mě bude bavit minimálně desítky hodin, pokud mě omrzí po sto hodinách, tak splní svůj účel víc než dostatečně hratelnost mi příjde úplně v pohodě, jsou tam prvky navíc, ne něco co brzdí hru, nikdo nikoho nenutí stavět vesnice, já mám takový dojem, že největší problém mají lidi s tím, jak se to jmenuje, vadí mi drobnosti, jako interface perků, ale to není nic co by ovlivňovalo hraní a zatím jsem nenarazil na vážnější bug, neříkám že tam nejsou mám nahráno jenom pár hodin, herní kvalita obecně u her neroste, ale fallout dostává takovou vlnu zaslepenýho hejtu že mám dojem u spousty kritiků že to hráli na youtube
  • Vím, že je, ale schválně si pročti komentáře u recenze tady na tiscali...
    90% lidí se nelíbí hra kvůli technický stránce (hlavně grafika)...
  • na prvni pohled je to konzolista
  • Kvalitni hry se delaji, ale zpravidla nejde o masovou produkci, byt se nektere tituly masivnimi stanou, treba dark souls.
  • Jestli fallout neco dokazuje, tak pravy opak toho co rikas, je o nej obrovsky zajem.
  • Presne tak, honba za co nejvyssim rozlisenim, grafickymi efekty, masovosti a podobne. Herni obsah ustrnul, ci se spise zjednodusuje a zhorsuje. Da se rict, ze pc kazi vyvoj her.
  • taky by to tlacitko reagovat uz mohli opravit, mi to taky hodilo novej prispevek *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit