Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Shadow Broker 1,5 hodiny hraní za 600 BP, nové "DLC" zabere cca 15 minut a 800 BP. Jo v tomto případě si to nejspíš nechám ujít.... *11*
  • Neměl jsem prostor hrát víckrát, ALE třeba mise na Thesii byla s Protheanem hodně zajímavá a atmosféra na Normandy po ní byla ještě zajímavější...

Nestalo se nic přelomového, ale momenty to byly zajímavé, pro fanoušky série řekl bych poodhalily zase o něco víc z mytologie..
  • Debilni kecy... DLC prvni, druhy nebo libovolny jiny den je mr**a a zadnej jinej duvod, nez vysavani penez nema. At si to babizna obhauje jak chce. Vubec se nemuzou divit, ze jim hrani (obzvlast pak na pc) umira. Vzdyt treba original GTA4 mi trvalo presne 45min (podle steam casu) nez se mi pres vsechny sr**ky podarilo dostat do hry. Nutit lidi treba u ME vubec sledovat jaky vsechny h**na se tam daj stahnout, co pridava skutecny pribeh a co jen nepotrebane blbosti. Ne dik, nemam zajem. Kdyby raci investovali den prace a zprovoznili xbox ovladac v PC verzi. Aneb strcte si dnesni hry do pr****.
  • ale ta data jsou i v normální verzi hry a o to jde....že oni něco záměrně vystřihli aby za to mohli chtít peníze. jinak pokud si přečteš to co jsem napsal ještě jednou tak jsem napsal přesně to co ty....mužeš ho mit v týmu ale nebudeš mit pro něj misi ....
  • Veskoslav
    Vždyť je to nějaká blbka, co to přeblafla šéfovi a dostala to místo....
  • Veskoslav
    Tak ME je co dva roky.
  • terz
    Vzhledem k tomu, že už tam nepracuje, tak se k tomu nemusela vůbec vyjadřovat :-)
  • Veskoslav
    Po pravdě, já si od nich hry kupuji v edicích: EA classics. Výjimkou je nový ME 3, ale to je poslední hra od nich za plnou cenu.
  • A hned kousek pod tvojim je zas odkaz na video... ktere ukazuje to co si popisoval.Me spis slo i o to, ze Lair of the Shadow Broker je mnohem delsi jak From Ashes a proto i prodluzuje hrani za to DLC s Protheanem hru prodlouzi tak o 10-15 min.
  • Slečna si asi neuvědomuje ,že zákazník je "nad" producentem. Takový hry prostě podporovat nebudu. Nikdo je nenutil vydat hru zrovna v březnu právě za tuhle cenu. Nikdo vývojáře nenutí vydávat skoro každej rok novej díl. Jen nenažranost herních distributorů. Datadisk v den vydaní hry je jen tahaní prachů z lidí.
    Nevím jestli mi něco neuniklo ale editor pro Skyrim byl zdadara ne? Trochu rozdíl v přístupu k zákazníkům....
  • V CE není jenom From the Ashes.... CE stojí o 20 USD víc, těch 10 dolarů rozdíl je asi jiná krabička, art book atd...

Jinak souhlasím, zajímalo by mě, jaká by byla reakce, kdyby to DLC zůstalo CE exkluzivní, jak bylo původně plánováno.
  • No vida. Kdyby řekla něco takovýho sama rovnou, má to podle mě mnohe větší účinek.
  • BoB.2
    Nojo prachy jsou holt prachy *10*
  • hold ty časy kdy EA za něco stalo jsou nenavratně pryč
  • Veskoslav
    Jo na to sem se chěl zeptat. Co jsi tam měl navíc oproti mě?:-(klasická verze s 2 DVD). Kromě toho DLC (ten by mě stál 800 BP)
  • Ten obsah měl být původně jenom pro majitele CE edice. A protheana mít možná můžeš, ale rozhodně nemůžeš mít misi na Eden Prime, při které ho získáš.
  • MrSanta
    No, když to vezmu z lehce provokativního soudku, tak mi vadí, že si tohle DLC může každý stáhnout. Já si připlatil za sběratelku, abych měl nějaké bonusy a teď si jeden z bonusů může každý koupit za o dost menší peníze, než jsem si já připlatil? Kde je nějaká spravedlnost *15*
  • Asi nechtěla být upřímná bez práce
  • jo jo ....hned pod tvojim příspěvkem jsem o tom psal ;)....
  • Veskoslav
    EA se stává pěknou sviní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit