Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DLC bylo původně exkuzivně pro majitele CE. Btw. podle jednoho videa na ign stály hry v roce 1995 100 USD (a pokud si dobře pamatuju, tak fakt stály víc než dneska).
  • Slibované byly přímo od Bioware, ne jako DLC, ale jako součást hry při vydání.
  • Už jsem se to tady jednou pokusil vysvětlit, zkusím ještě jednou. Ta postava tam sice je, ale oficiálně se nedá použít. Je tam proto, aby to pro majitele DLC vypadalo tak, že vlastně žádné DLC nemají (dabing probíhal ve stejnou dobu jako původní hra atd...). Proto ta postava má ve spoustě misí speciální hlášky, kdyby to tak bioware neudělali, tak dostanem jenom misi, postavu, ale ta během ostatních misí mlčí a nic neříká.

Ad. krátkost: já jsem hrál 32 hodin, nečetl jsem ani popisky planet, ani sekundární kodex (potřeboval jsem skončit...), se čtením by to bylo delší.. ani jsem se nedokázal dostat na 60. lvl (a ani nevím, jak to udělat...).

Ano, soukromé mise postav nejsou, ale předpokládám, že postavy znáš už z ME2, takže tady nejsou potřeba. Kvalitu vedlejších misí osobně hodnotím pozitivně (bavil jsem se, některé mise, třeba Ardat-Yaksi nebo Zaedovo intermezzo stály za to).
  • pobavilo *1*
  • S DLC jděte do hvězdiček!!! .... měli by jste bý rádi, že vůbec někdo tu originálku koupí ... místo toho aby jste to udělali jako bonus, že to někdo dohraje a pak si to bude moc zahrát za darmo tak z lidí taháte ještě prachy za převelice přetažené ceny kde je nakonec uplné h..... a furt si stěžujete na piráty! se jim ani nedivím když si neumíte vážit zákazníků!...
  • miker17
    hehe ja miluju tenhle nerd rage ohledně konce mass effectu 3......youtube nacpaný k prasknutí podobnýma věcma, zaspamovaný Metacritic rádoby recenzema , Zapamované fóra(U kille Sheppa, were ma blu babies).....copak lidi nechápou že ze sebe dělají idioty
  • hitokage
    Smůla, slitování došlo.
  • A co má DA2 společného s ME3? Pravda, DA2 jsem ještě nehrál, ale ME3 je napsaný IMHO naprosto úžasně, postavy je radost poslouchat.... ME3 má teď hodnocení na metacritic 94 (hráčská hodnocení bohužel nemůžu brát moc vážně, pokud jenom za day 1 DLC dá někdo 0...)
  • tohle me strasne rozesmalo http://www.youtube.com/watch?v=aIP73xIAPLU xD
  • Moc jsem nepochopil co jsi napsal, studio hodnotím podle toho kam se začalo ubírat po spojení s EA, a k tomu mi může sloužit jen DA2 a ME3, star wars neberu v úvahu, protože je to MMO a to se těžko hodnotí.
    Jinak to video jasně ukazuje, že ten prothean byl součástí core hry. Podle mě je ME3 odfláklá určitě už jen kvůli endingům. Dále je to docela dost krátké a ve hře je i tak hodně umělého protahování. Příběh jen navazuje na předchozí díly, ale nevidíš tu další jeho členění. Jako třeba soukromé mise postav. Je tu hlavně strašně moc sidequestů, kde jde jen o to někam přijít, přečkat několik vln nepřátel nebo časový limit a na něco kliknout, bez nějakého zajímavého příběhu.
  • tvůrci nejsou zlí, co je špatného na tom někoho oškubat jako kuře? vždyť je to v dnešní době normálka
  • Teďlka si hrave prachy v RIOT kde tahají z lidí taky nekřesťanské prachy ..
  • IQ sem plácl jen tak, mělo to naznačit, že kdo není blbec už to musel pochopiit, je fakt, že s "blbečkovstvim" IQ ani nemusí moc souviset, bez urážky. Největší fail v tvém uvažování je to, že je někdo kdo se ve hrách vyzná víc, než ostatní, protože umí psát a je za to placený. Je podle mě hloupost číst nechat recenzenty hodnotit hru, ti můžou vynést na povrch aspekty hry. Nakonec si ale každý v nich může najít něco svého a celé to padá.

Faktem však je, že stále opakující se prostory v DA2 svědčí o extrémní uspěchanosti vydání. Hloubka postav v žádném případě nedosahuje té v jedničce. A příběh, který má být ovlivnitelný je jen tak tak od argumentu, že vůbec ovlivnitelný není. Konce jsou stejné a odflaklé. Je toho samozřejmě víc, ale to už jsou více diskutabilní prvky.

Každopádně to co sem vypsal nahoře dělá z DA2 daleko horší hru, než co měl Bioware ve zvyku.
  • Cahir: S tím double blafem se inspiroval u Bioware *1*
  • Souhlas je to humus,děs atd. bude to horší a horší pokovať to budou lidi kupovat a nebudou proti tomu protestovat. Kde jsou ty datadky které za ty prachy opravdu stály?!
  • miker17
    EA jsou kur*y ale když si vežmeš že vlastní skoro polovinu herního průmyslu tak si na to holt budeme muset zviknout....dřív nebo později se to chytnou i ostatní Megakur*y a budeme všecí v prde*y.
  • Nikdo by tě k tomu nákupu ani nenutil. A tak dobře zapadá po první misi právě proto, že je jeho dabing přímo v misích... Ale to je jedno.
  • Cahir
    Bylo mi naměřeno IQ 135 a nejsem Bioware fanboy. Přesto neuznávám to, co říkáš. Dragon Age není důkazem, Dragon Age totiž objektivně za špatnou hru prohlášeno nikdy nebylo. Některým se líbí, některým nikoliv. a nenávistná kampaň trollů z 4chanu mističky vah nikam nenachýlí. A takovéhle obecné a všeobjímající kecy jsou vrchol arogance. O ME3 hovořit nemohu, zatím jsem ho nehrál. Ale všechny recneze se shodnou na tom, že jde o vrchol série.
  • Hezký sestřel
  • Ano, určitě se podle jedné hry dá posuzovat kvalita studia jako celku. DLC jsem tady vysvětloval už několikrát a nechce se mi to dělat znovu, jenom mi připadá zvláštní, že vám třeba není divné, že soubory pro Protheana byly i v demu (a že si teda někdo nepoloží otázku proč, jestli ten dabing/postava nejsou součástí úrovní z nějakého důvodu....).

Ale za sebe musím odmítnout, že by ME3 byla nějak odfláklá nebo dokonce průměrná hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší