-
aaaaaaaaa...žalostne krátke.. *13* *9* ....:))))
-
Jak psali lidé níže. Vydržím do plné předobjednané. Do té doby tedy "musím" rozjet předešlé díly, protože savy se nějak vytratily *4*
-
-
jo to se mi taky stalo akorat vim pricinu proc se mi ztratili :D ale tak uz dokoncuju dvojku
-
-
môžete mi povedať, prečo mi ide hra max. na 10 fps ???
-
-
mas pomali pocitac, musis vimenit hlavni desku a graficky cip
-
-
pomaly PC urcite nemam, Alienware M11X R2. Problem bol v tom, ze som musel v nvidia control paneli prinutit PC aby rozbehal hru s graf. kartou a nie tou integrovanou.
-
-
-
Dohráno a je to bomba. Už aby to bylo.
-
Takže ANO, mam obyčajnu verziu BF3 a už mam v ME3 deme odomknuty multiplayer...
-
Chybi mi moznost zapnuti sumu (ve velkym rozliseni to dela dojem ostrejsich textur *1* ), potesil antialiasing.. doufam, ze v plny hre uz ta moznost bude. Jinak je to stejny jako dvojka takze celkem spokojenost, skoda, ze v demu nebylo mozne projit se po Normandy...
Na uvod dvojky to nemelo, ten chlapec byl dost lacine pateticky, zadny mrazeni..ale tak latka byla vysoko...za me ok *1* -
-
coze? antialiasing? kde?
-
Nastavení je opravdu docela osekaný.Snad jen v demu...
-
-
Zkus najít v programech spustit místo dema položku Configuration.
-
-
Ono to v tom nastavení je lze tradičně nic moc nenastavit :) Ani nevím kolik to AA je.
-Sranda je jak je to pod položkou EXTRAS :) Jako kdyby to bylo něco navíc,doplněk. -
zacatek nic moc, wow efekt se nekonal, i kdyz mohl, a to dite smarja co to melo bejt:D
-
-
Vůbec ty příběhy ve hrách hlavně v amerických jsou strašně okaté.To je tak šílené,že kdyby to byl film tak to je B. Začíná to drsnejma kecma za každý situace a nelogických chovaní postav v a dané situaci a končí to "srdcervoucími scénami". Tohle vidět jako film někde v kině tak bych to bylo zoufalé.
-
-
-
dohráno :D
-
-
Snad nebude plná hra krátká.To demo byla opravdu rychlovka.Narazil jsem tam na divnou věc.Když jsem dal neviditelnost za infitrátora tak ty nepřátelé se často strašně rychle přesunuli jako kdyby najednou dali turbo :) Navíc to nebyl teleport ale hodně zrychlená animace.Divné.
-
-
jak dlouhý je to demo? Vystačí to aspoň na půl hodiny?
-
-
Ak pozeras scenky tak ta to vide tak na 30-40 minut maximalne, inak fakt pekny kusok a tesim sa na mp som dost zvedavy ako sa im to podarilo. No rozhodne si ma ziskali a idem uzaj na origin predplatit :+)
-
-
MP je cista strilecka, kdy nepratele chodi po vlnach. Obcas musis v casovem limitu hacknout terminal, zabit konkretni nepratele nebo zkratka vystrilet vsechny. Neni to nic extra,ale na chvili zabavi zvlast kdyz si odemykas nove rasy, zbrane atd. Chtelo by to akorat zajimavejsi mody, neco eskortovat, projit k evakuacnimu bodu nebo tak.
-
-
to tam bude jenze to neni odemkle v demo
-
-
-
na nejtezsi mi trvalo 1,5 h :)
-
Jo.
-
-
dik
-
-
-
-
-
ta Ashley sa podarila :)))
-
Opravdu jsem zvědav jak save z ME2 ovlivní věci v ME3. V ME1 jsem zachránil radu a v ME2 jsem s radou prohodil pár slov a ničeho jsem stejně nedocílil :) Proč to pak bylo jako strašně v ME1 vykresleno jako strašně důležitý orgán?Když v ME2 vůbec do průběhu nezasahuje.
-Škoda,že to není děláno primárně na PC,protože ta grafika je snad stejná jako z ME2.Ale zase,super,že to na mém dnes starém stroji jede bez problémů.I když osobně bych raději ten pokrok který býval u her kdysi dávno. -
-
Tak u mně bylo víc lidí. Navíc to, že zachráníš radu, tak ovlivní i jak ostatní lidé s tebou jednají a jak se k tobě chovají:) Další věci, co mi "zasáhli" z 1 do 2 je zabití Wrexe (jednání a později ï začlenění Grunta do klanu), zabití Williamse a nakonec to, že jsem zachránil královnu Rashni. Na konci ME 2 mi totiž bylo řečeno, že můj spojenec se vrátil a aliance hlásí, že byly spatřeny lodě Rashů. Navíc si myslím, že to, že jsem zachránil celý tým+to, že jsem si ponechal lodď Kolektorů, bude mít důsledek pro další hru. Jak velký, to uvidím v březnu.
-
-
To ovlivnění chovaní lidí je dobré.Je jsem čekal,že to bude více vidět ve hře na činech.Ta rada se tam ukáže párkrát a nijak nezasahuje do průběhu.To samé ty Rashni. Asi jsem čekal moc no :)
-
-
Nikdo neříká že věci co se přenesli z jedničky do dvojky už se neprojeví ve trojce. Například rachni pokud jsi je zachránil se určitě ještě objeví.
-
-
-
-
To nastavení v konverzace v menu je zajímavé.Myslel jsem,že to již zjednodušit víc nejde.