Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěl jsem si koupit celou trilogii na Steamu. Ale bohužel, demo oželím a plnou verzi kvůli Originu taky nekoupím.
    • to jsme dva
    • To myslis vazne ? Kvuli jednomu programku nekoupis hru ? Tak to me pobavilo,koukam ze budes poradnej hrac *6*
      • naprosto vazne, nebudu financne podporovat takovou spinu
  • To me chcete rict ze si musim dohrat ME2 s 5ti pribehovejma DLC abych plynule navazal na ME3???
    • takze dulezite DLC jsou OVERLORD (tady bude jedno z vetsich rozhodnuti v ME3), LotSB a arival
    • to zní jak kdyby jsi je měl hrát za trest ;) bez Kasumi, nebo luxusního DLC Lair of the Shadow Broker si to už ani neumím představit..naopak Firewalker Pack bych klidně oželil.. je to samo na tobě, ale rozhodně některé DLC jsou po čertech fajn, doplní herní zážitek a obohatí o postavy.. no a když je necelý měsíc do vydání čas..
      • Ta Kasumi se jim teda hodne nepovedla, hraju za kladnyho sheparda a kvuli nejakemu privesku postrilim 30 lidi...idiotismus (kterym se napr. vyznacuje i serie AC- tam uz to je neunosny)
        • tady jsem neuváděl celkové DLC, ale postavu Kasumi, ta je prostě fajn
    • Ne musíš dohrát tetris do 7 úrovně a pak vynést koš z plochy do popelnice ... kdo by to byl řekl, že trilogie na sebe bude plynule navazovat příběhem. A ne DLC nejsou nutná (jenom arrival teda by bodl) i když je to ochuzení o pár střípků. *16*
      • pokazde sem ty savy ztratil, ono 2 roky od kazdeho vydani, to ma clovek pokazde jine PC a ze bych si zalohoval zrovna specialne savy...a mel figurky a plakaty vsude po byte...
        • Figurky bo jiny kraviny vážně nepotřebuješ .. "specialně" u mass effect serie je ale snad milionkrát zmiňována hláška o uchovávání savů a to vážně nemusíš číst novinky 24/7. Copak si nehrál jedničku? Neimportoval si savy do dvojky?! No to je jedno. Hele pokud je ti tak moc proti srsti hrát to znovu tak si zhlídni příběh aspoň na youtube .. 90% ME2 bylo o rekrutování a plnění mise pro tvé společníky, takže příběh dvojky je na chvilku a řekl bych, že ho najdeš i sestříhanej. Můžeš si taky od někoho stáhnout savy a nebo si udělat vlastní za pomocí save editoru kterej vygooglíš raz dva. *16*
    • Hairy_Ass
      V podstatě ti stačí jen ME2 (a samozřejmě ME1), ostatní DLC (určitě Arrival) budou automaticky brána jako dohraná.

PS: Každopádně fakt, že ME3 bude navazovat na DLC Arrival se ví de facto od jeho ohlášení, což je již docela dávno. *3*
    • Stačí Arrival. A Lier of the shadow broker je zase naprosto boží. ;)
  • V úvodní části jsem si našel pár maličkostí, které mě otrávily. Nic závažného, spíše co se vkusu týče. Tedy až na tu "vychytávku", která byla i v ME2 při setkání s Jacobem. Druhá část už byla lepší. Nebýt mého odvyknutí si od ovládání, ala jedno tlačítko vládne všem (stejně je to i v ME2), bych neměl námitek. Ovšem teprve to co mi předvedla exkluzivní část na BioConu (příběhově navazující na úvod) mě přesvědčilo k obnovení mé předobjednávky SE verze :)
  • Mayuri12
    It´s gonna be Legen... wait for it... dary.
  • hitokage
    Kolik má ME2 příběhových DLC?
    • Pět
      • hitokage
        Díky.
        • 7
          • Jakých sedm pět
            zaeeda
            Kasumi
            overlord
            lair of the shadow broker
            a arrival
            • tak firewalker pack musis mit jinak nemas overlord
            • normandy
            • Jej ještě to s tím vznášedlem ale to moc nepočítám ale jaký je to sedmý?
  • Nutnost originu na demo ? Coze ? Eh ne dik, radsej skusim najst naku non-origin verziu.
    • Můžeš mi říct co tě na tom originu tak štve?
      Teď jsem ho nainstaloval a nepřipadá mi jako nějaká velká přítěž, uvidíme jestli nebudou přetížený servery jako svého času na steamu a pak se uvidí..
      • rancor1223
        Jak jsem nedávno sám zjistil, často je problémem starší sestava (stačí 3-4 roky). Na novém PC jede jako po másle, ale na starším se mu občas něco nelíbí a je znatelně pomalejší. Nedokážu si to nijak vysvětlit. Ten "starší" počítač utáhne BF3 na Medium detaily (bez AA) v 1680x1050. Na novém jsem s ním žádný problém zatím neměl. Jediné co, chtělo by to výrazně upravit design toho obchodu, protože už teď je zoufale nepřehledný a jestli přidají i další tak to bude děs. Já proti Originu nic nemám, stejně tak jako proti Steamu, to jen nechuť lidí pro změnu vytváří tohle haterství...
        • Proti Steamu taky nic nemam, ale jak pises, Origin je momentalne dost na houby. Taky nevim proc musi byt ta exkluzivita. Za chvili budu instalovat soft pro kazdou vyvojarskou spolecnost. A to me nebavi...
          • To je všechno pravda. Akorát nechápu názory jako, že si tu hru někdo nekoupí jen proto, že musí mít ten program. Jako chápu, že když si něco chce člověk koupit přes Origin, tak třeba tam nejsou tak dobrý ceny a obecně služby, ale to přece neznamená, že si tu hru nekoupím. Prostě já to udělám tak, že si naistaluju Origin, koupím hru a tím to hasne. Nikdo mě přece nenutí, abych si přes Origin kupoval něco dalšího. Jinak když už jsme u toho Origin jsem už vlastně skusil kvůli tomu demu a funguje úplně normálně. Když chci hrát, tak se zapne dokonce rychleji než Steam. (zatím) No a s registrací není žádný problém, protože Origin je přes EA tudíž propojený se bioware social network. Kdo hrál ME2, tak ho už stejně má založený. Myslím, že se tím takoví lidé akorát připraví o zážitek a v některých případech si myslím, že jsou to jenom kecy a že by si tu hru stejně nekoupili.
      • Tak nejak se mi nechce ho instalovat kvuli jednomu demu...
        • no pokud mas zajem o demo tak mas potencionalni zajem i o hru a tim padem Origin potrebovat budes tak jako tak ... jediny rozdil je jestli budes kupovat zajice v pytli nebo budes vedet cca do ceho jdes .. v nejhorsim pripade origin odinstalujes ...
  • Veskoslav
    V 19:00 je pro PC, pro PS3 zítra:)
    • Na oficiálních stránkách píšou, že to bude v 20:00 v Greenwichi, takže díky našemu časovému posunu +1 to tady bude až ve 21:00. Je to na jejich Twitteru.
    • uf čekat do 19 hod to mne položí *1*
  • tak nainstaloval jsem origin a čekám :)
  • A to ja z toho vedu nedelam *1*, dnes si zahraju demo a zacatkem brezna celou hru ...jen doufam, ze dnes nebudu mit podobny pocity, jako kdyz jsem dohral demo na DA2 *1*
  • Takovou dobu jsem to vydržel, tak si to nebudu kazit 3 týdny před vydáním nějakým demem!
    Kdepa, 9. to chci mít doma a rozject tu nejlepší intergalaktickou jízdu v herní historii *1*
    • Tak každej to má trochu jinak. Já třeba věděl že si BF3 koupim ještě před tím, než jsem hrál betu. Mass effect 2 jsem kupoval a byla to pro mě povinnost, protože jednička mě prostě dala to co sem chtěl ve vrchovaté porci. 3ku kupuju ze stejnýho důvodu a z povinnosti mít celou tuhle sérii a demo nedemo. Ale musím uznat, že jsou věci které prostě upirátim (v poslední době především když není demo) a dost toho co vyjde už mi ani nestojí za to to stahovat. Např Kingdom of Amalur (nebo jak to je) jsem viděl hrát kámoše demo a tohle stahovat kuli sobě Vážně nebudu. Instalovat stopro ne.
    • Pod to sa podpisem! :)
    • je to jedna z mala legalnich moznosti jak zjistit jestli do toho investovat .. kolik her by jsi si koupil kdybys pred tim hral demo ? ja bych si treba BF3 bez bety nekoupil, diky demu Darkness 2 vim ze si ho nekoupim a hrat predtim Mass Effect 2 tak do full price nakupu nejdu, to same plati pro vetsinu nasledovniku mych oblibenych serii .. jsem jen rad, ze se dalsi vyvojar/vydavatel neboji vypustit demo ..
      • Já taky neřikam, že je to špatně. Je to určitě fajn, ale já už prostě vim, že to bude super hra! A ikdyby by byla nejhorší z celé série, tak to dohraju, už jenom kvůli tomu příběhu *3* . To už tak prostě u některých her víš jak dopadnou *1* . Btw mě hra musí vždy zaujmout na první pohled a proto si snad kromě koupě Operace Flashpoint: Dragon Rising ke který mě přemluvil kámoš a kterou jsem zapnul pouze 2x nelituji žádné koupené hry. A že jsem jich už pár koupil... *4*
        • tak to ja pribeh treba za povedeny moc nepovazuji .. nerikam, ze mi vyslovene vadi .. tuhle serii spis hraju pac se docela strefuje do meho vkusu co se tyce hernich mechanizmu (kdyz mam zrovna naladu na sci-fi), ale pro me ma zatim sestupnou tendenci .. krom toho, neda se rict, ze by mel ME nejakou vyraznou pocetnou konkurenci ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit