Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to tak dobrý tah, že hráči dostali plnou hru (Alpha -> beta -> full) za 1/2 ceny ?:D
    Seš génius člověče ;) z toho co si tu nakecal si nikdy ádnou hru netestoval :)
  • jendabek
    tak to tě vzhledem k neslavnému AI v celé sérii lituji :)
  • Arma bez mp ? :D ne diky !
  • Takže abych to shrnul - série, která je známá svojí zabugovaností, prodává alfa verzi a lidi platí za to, aby mohli někomu testovat software. A ještě to dělají s nadšením, protože i herní magazín se prsí tím, že vás dostane do klubu testerů zdarma! (nač stahovat alfu, o kterou byste normáloně ani nezakopli, z torrentu - my vám ji dáme exkluzivně a to už ji přece musíte chtít).
    V běžném světě to funguje tak, že výrobce softwaru platí (a to docela draze) za odladění. Tohle je skvělý tah vydavatele, kdy je to obráceně.
  • Už od dema OFP hraju výhradně singleplayer. Multiplayer Army (a multiplayer obecně) mě naprosto míjí.
  • Pokud budes kupovat DLC,tak je podporis dost, pripadne koupe DayZ je taky potesi.
    Chci rict,ze koupe Army 3 alfa za 25 EUR rozhodne neni zadnym zlocinem!
  • Je to sice maďar, ale tomuhle to myslí, to se musí nechat.
  • pre Rakakak:
    porovnavat battlefield a armu je podla man dost ulet. battlefield je akcnejsi, arkadovejsi. neviem, co ti vadi na slove simulator. nikto netvrdi, ze arma je realita. osobne si ale myslim, ze vo svojej kategorii nema konkurenciu (hravam aj armu aj battlefield).arma 3 alpha je pre mna obrovsky posun vpred uz len v tom, ako sa vojaci hybu. ich pohyb je plynulejsi, hrac sa moze viac sustredit na hru. tesim sa, ze arma svoju komunitu ma a ze tam vela ludi ako ty (bugma shit), alebo blaho+hehe(uhorksa spino) nie je. alebo som sa s nimi nastastie zas tak casto nestretaval. myslim, ze pre primitovov, ktori chodia provokovat na ceske forum a urazat cechov je vela inych hier, kde sa mozu vyblaznit. takze nech sa dari rakakak
  • přesně. když sem koukal jak lidi hrajou battlefield atd.. tak to vypadá jak když to hrajou lidi s epileptickým záchvatem
  • Ja musim nesouhlasit. Myslim ze bliz k realnemu pechotnimu boji se jen tezko dostanes v jakekoliv hre. Battlefield je v tomhle nekde uplne ale UPLNE jinde.
  • nechápu proč je arma dvojka o tolik náročná oproti armě jedna
  • Nemám nic proti Armě, ani OFP, protože jsou to hry, u kterých jsem strávil část života, ale nazývat to realistickým simulátorem mi příjde fakt nevhodné. Jediné co je na OFP/Armě realistické je volnost, denní cyklus a možná i balistická křivka (neověřeno), to je ale tak vše. Na této hře je super, že se v multiplayeru můžete vyřádit fakt na velkém prostranství a nic vás neomezuje, ale nedělejte z toho žádnou uberhru, protože není o nic realističtější než ten arkádový Battlefield 3, na který tady kydáte hnůj, ten je akorát velmi omezený a zjednodušenější v ovládání techniky.
  • Abych pravdu řekl, já hrál zatím jen X3TC (600 hodin nahráno) a X3AP hraju teď, X3R mám sice koupený ale to už nemá cenu hrát, předchozí díly jsem si nekoupil :)
  • Já bych si tak rád někdy zahrál všechny hry z X vesmíru pěkně za sebou... ale nemám dost času a asi ani trpělivosti. *9* *9* *9* *9*

Ale to sem asi nepatří, carry on everyone.
  • calwin
    starý flashpoint MP mal...
  • Amen.
  • Inquisitor
    Tak to zřejmně není hra určená pro tebe. Baví to hodně lidí, ale každý to holt nemusí. Už jenom pro nepřekonatelnou obtížnost pro dnešního průměrného hráče.
  • Zvlastni jake emoce takto hra u nas vyvolava. *1*
    Vyvojari vypusti placenou alfu ta se velice dobre prodava. A v diskuzich se vyroji plno ochrancu techto "podvedenych zakazniku". Ale proc? Koupili to dobrovolne a je to pro ne vyhodny. Pomuzou hru odladit a jeji plnou verzi budou mit za min penez. Dobra dejmetomu je mezi nimi par takovych kteri si nabehli. Jejich pocitac to neutahne a nebo je hra nebavi. Kdo je ale ke koupi nutil? Stacilo pockat na Lite verzi. Ta je zdarma klicu je dostatek rozdavaji se vsude kolem. Je moznost si to vyzkouset a nekupovat zajice v pytli. Ale porad je to od vyvojaru podle nekoho spatne. A vlastne vyvojari nemuzou udelat nic aby tato hra nevyvolavala tak extremni reakce. I kdyby se ji podarilo udelat genialne dokonalou stejnak se vsem nezavdeci. Mozna by nepomohlo ani kdyby plnou verzi rozdavali zdarma.
    Je to zajimave. Pokud mne nejaka hra nesedne pak se ji nezabyvam. Kdybych podlehl marketingovym zvastum a za tezke penize bych dostal zklamani pak bych si asi dal tu praci a psal po forech tojo. Ale co komu udelala Arma?
    Asi to bude zase o te zavisti. Nekomu se dari a tim nasira. *3*
  • Kein
    Wasteland není podle tebe pořádnej PvP mod? Já ti nevím, Karle, ale mě baví dost i teď v Alfě...a podle počtu hráčů a věčně plných serverů nejsem sám...a opět zdůrazňuji - to je teprve alfa s jedním nudným ostrovem s minimem vozítek a hejblátek...
  • smejki
    oh noez! taková nevšední věc, na kterou má jaydee už 138 let copyright *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit