Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    vazne? a kdyby psali, ze soutezici maji napsat email a pak by videl zpravu na games, tak by rikal to samy?
  • To je docela normální
  • Pochopil jsem to jako narážku na stejnou podmínku účasti napsánim komentáře.
  • Mínusy/plusy v diskuzích jsou pro děti :) stačí se podívat na moje posty, já si armu koupil, vím že je to ALPHA a stejně jakmile řeknu něco proti mám hned mínusy, aniž by si dotyční vůbec uvědomovali o čem píšu, tahle kravina s mínuskama je všude, dobře to jde vidět třeba i na databázi her :)
  • Bude Domination ako na Armu 2, tam si mozes zaberat bodov kolko chces.
  • Zvlastnym asi myslel, ze SP frci dobre, ale MP nie :)
  • co je na tom zvláštního? to mají všichni, je to potvrzené, na ofic fóru je x desítek stránek :)
  • starej dobrej flashpoint žádnej MP neměl, nevim proč rvou tučńáka do každý hry..
  • deridon
    taky s tim mám problém je to zvláštní...
  • To bude tím že sai všichni myslí že to je simulátor, akorát že je to Military Sandbox (nerovnáse simulátor ;), simulátor má být to co je pro armádu a to ArmA není :)
  • V misi s Helinou je to stejně špatné jako v MP, jde o to že GPU běží okolo 30%, to bylo i v předchozím díle, musíme počkat na opravu :)
  • Pana Boha
  • Máte taky problém s fps v MP? Já zkoušel asi 5 serveru a nikdy jsem se nedostal na víc jak 20fps. Přitom po singlu jsem se těšil z toho, že to je snad první arma, která je solidně optimalizovana a běží mi průměrně na 45 fps na vysoký...ale ten MP je fakt nehratelny :(
  • Mínusy bych neřešil, nemají zde podstatnější roli. Uznávám, že jsou tu tací, co reagují dost radikálně na fakt, že se hra dočkává nějaké negace, to děláš nepochybně i ty i já. Nicméně, jak jsem řekl, bavit se dá, ale má to cenu s člověkem, který není provokující pako, ale má k tomu co říct. (! To se ale netýká Slováků, ti si můžou melt, co chtěj, u nich je ta averze vůči BI a Armě zakořeněná)
  • Radioaktivni_surikata
    Sni dál, já už jsem tu pár diskuzí o Armě viděl a tohle můžeš namlouvat leda tak sám sobě, když tě to uklidní. Dokonce jsem se tu dozvěděl (alespoň na základě mínusů), že Arma vlastně vůbec není zabugovaná a že jsem skoro jedinej, kdo musel nějaký mise dokonce opakovat (i s posledním patchem).
  • Pane Zemane, ste to vy? Zasa staty ako prasa.
  • zalez ty uherská špíno
  • Ale ho*no ty experte. Je rozdíl se racionálně a slušně pobavit o nedostatcích, které si nepochybně uvědomují všichni, oproti záměrnýmu vyjadřování se jakkus deb*la s evidentní provokací.
  • Hehe, slaby pokus, skus nabuduce silnejsie, lebo pride grecka policia.
  • Radioaktivni_surikata
    Sáhnul jsi na zdejší svatej grál. Armu musej všichni milovat, hrát a rozhodně neupozorňovat na případný nedostatky (teda samozřejmě za předpokladu, že by nějaký existovaly, což je vyloučeno). Tak to je, bylo a bude *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit