Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte Lite verzi Arma 3 alfy s dvacítkou klíčů od nás
16.3.2013 | Petr Poláček
89 příspěvků
-
A ked uz sme tu, Arma seria je skutocne BF s "realnostou"...Napr. tam dali realny balistiku strelnych zbrani...Ale ovladanie techniky je arkadove ako v bf...dali tam sice realne modely a pozicie posadok do tankov, ale vsetko ostatne okolo toho, ako penetracny model tankovych striel, zameriavanie, je arkadove ako v bf...napr. so starym rpgckom vyradis abrams ci t 90, co v reale mozne nie je...Letecky model ta hra nema takmer ziadny, nic spolocne s realitou...Zameriavanie a magicky radar, ktory vidi vsetko, vzdy 100% ucinne svetlice, to tiez nema nic spolocne s realitou...No co mi na to povies? Arma ziadny simulator nie je, vrchol zabavy bol pre mna, ked som minule hral evolution a mal som len slabo obrnene bmp s granatometom...a vies co som s tim znicil? ABRAMSA ...Trololololo..nejak 20 striel do bocneho panciera...a toto tu vy deti volate simulator *1* A len aby si vedel, tank sa da v arme znicit lmg, staci, kde budes strielat vela nabojov do miesta, kde sa spaja telo tanku s vezou...TOMU HOVORIM SIMULATOR :D javelin, stinger, igla, termalna optika, vsetko arkadove ako v BF3 , nic spolocne s realitou...ALE SIMULATOR :D *6*
-
Je zajímavý, že tady a vždy kolem této hry držkují jen samí Uhři. Co sem vůbec ta maďarská lůza má právo čmuchat. Hrajte si na Kossuthy v tom svým východním pupku.
-
Problém bude, že JD nic nehulí. On byl vždycky "kapánek" mimo, holt ne všichni maj při narození to štěstí. [irony]Nemůžou bejt všichni tak krásný, chytrý a skromný jako já, že jo *1* [/irony]
-
vlastně chápu...hipsteři *7*
-
hodně dospělé tady mínuskovat pouhé vyjádření údivu a naopak souhlasit s osočením, že jsem děcko, protože i kdyby to byla pravda, tak si to fakt taháš z klobouku, ani to není žádný argument
-
V BF prezijes ranu z tanku, v Arme2 ma kazde vozidlo magicky radar, co zachyti kazde pozemne ci letecke vozidlo, holt, blbeckom, co povazuju tento pseduoshit bugma za simulator, nevysvetlis nic...Len tak mimochodom, ranu z tanku prezijes aj v Arme 2, pokial das protipancierove, nieco v tom nahrate narozdiel od teba mam, holt, chcel si byt zaujimavy, si za idiota.. *1*
-
Mama zase nekojila?
-
Kdo ví, já du zatím pokračovat v X3: Albion Prelude *3*
-
copak JD huli? co mam na tom obrazku videt? text se lisi, akorat v obou pripadech jde o soutez o A3 alpha lite, coz je snad normalka, kdyz si lidi z redakce koupili regulerni alphu.
-
Zatial mas 10 rokov, ono ta to chytne ked budes starsi *12*
-
Zoli ty Madarsky kunt co tu trolis na tiscali *1*
-
Že by na games byli jen hráči hardcore simulátorů? Zvláštní...
-
Žádná reakce na kopírování od Honzíka Doskočilů, jako v případě Zingu? Zvláštní, zvláštní
https://twitter.com/jaydeecz/status/312291024204615680/photo/1 -
Přiznám se, že já taky:) Neměl jsem více finančních prostředků. Ale třeba to půjde pak nahodit, stejně jako v případě například Stracraftu II.
-
Lite verzia Army 3 ti na dohranie 4 misií zaberie asi hodinu, dlhé hodiny stráviš jedine v multiplayeri - Zombie/Wasteland
Za 4 dni som nahral asi 20 hodín. -
Asi jsi :D
-
Jsem jediný, koho tento simulátor války nudí? Jakože OFP jsem dokázal hrát hodinu a demo Army2 asi jen 20 minut.
-
A to je vlastně taky fakt :D Kolik z vás koupilo Supporter pack ? Já koupil jen základní Alpha
-
Při té směšné ceně, co je na Steamu to ještě warezovat......
-
No když je někdo s prominutím debill a myslí si, že simulátor jako je Arma III bude něco jako BF s realností, tak je to potom špatné. Hrej si svůj BF, kde přežuji i ránu z tanku;) Nikdo ti nebrání.