Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nářez. Už ať je výplata *1* .
  • ja tomu nerozumím (hru nehraju). a klasicky odbytej clanek pry informace si zjistete z videa (kde stejne nic není) :((
  • muze me nekdo ten system nemesis vysvetlit? ja ho porad nejak nechapu...

mam tedy ty nepratele z nemesisu zabijet,nebo je "vyslechnout" ? proc o nich vlastne mam sbirat ty zeleny informace,kdyz je muzu umlatit rovnou,kdyz je potkam?a ma cenu si je vsechny odhalovat dopredu vyslechnutim orku,kdyz je stejne hned priste zabiju?
    • Keyz
      Aby jsi ho zabil na dobro tak ho musíš dorazit spešl útokem. Na PC to je Shift+klik myší. A usekneš mu hlavu.

Ten výslech dodá nějaké info, které lze použít. Nutnost to není, zabít jdou i bez toho. Je to takový začarovaný kruh. Když nevíš jak to funguje tak se divíš, že pořád lezou *15*
      • no prave,ze jsem z toho trosku zmatenej,nad hlavou maji ten cervenej pulkruh zivotu a kdyz je ubiju do "zelenyho pulkruhu" tak pak jdou zabit tim shift+klik a v ty sauron army jeden ubyde,jenze jak je mam zabit vsechny,kdyz porad pribejvaji novy a novy? porad me unika vyznam jejich zabijeni,kdyz se pridavaji novy...

a jde nejak splnit "stronghold"? vymlatit je neni mozny,kdyz spustim poplach,nabihaji porad novy a novy
        • Keyz
          No, je to takto nekonečné aby jsi mohl hrabat runy. A machrovat jak jsi si vylepšil protivníka, kterého pak nemůžeš zabít.

Když je dorazíš, tak pak ten novej (jestli přibude) nebude tak silnej. Ale stejně to neřeší to, že jich tam je jako much a na každém metru brání v pohybu.
          • Vždyť jsi v Mordoru a Urukhai je nespočítaně. Navíc pokud neumřeš nebo si neposuneš čas, tak je nemá kdo nahrazovat. V tom je to kouzlo. To, že je zabíjíš pořád dokola je spíše dáno tím, že umíráš a čas se ti posune, takže je logické, že na místo padlých nastoupí další. Mě zbývá 6 živých kapitánů, zbytek mrtvý a zatím je nemá kdo nahradit.
            • Keyz
              To je jedno kde jsem. Nekonečný respawn jako nekonečný respawn. Navíc hráč v pohodě zničí mnoho orků najednou a při velké trpělivosti by mohl zničit všechny orky světa. To je ale blbost. Ale to nejde, protože než to uděláš máš tam reswpan...To je tedy myšlenka.

Navíc to nemění fakt, že na každém rohu je kapitán a než se někam dobereš a bojuješ, tak máš zase nové a pořád dokola. Krysí kolečko.
          • tak to je teda dost mizernej "cil" onoho snazeni,ja myslel,ze kdyz je vycucnu na informace ze se treba probojuju az k sauronovi,kdyz je to "sauronova armada",navic jich je nekonecno...to me trosku znechutilo,zacnu se jim vyhejbat,boj s nima trva moc dlouho...
            • Keyz
              Je to debilní. Ale jak vidíš mnoho lidí se hodí za lepšími věcmi a klidně zabijí ty samé pořád dokola jako roboti co opakují nějakou činnost.
  • TheGGG
    Hra je neskutečná pecka. Už hraju na PS4 a nemůžu se nabažit.
    Mezi jednoznačné plusy patří grafika, na pohled parádní soubojový systém, kde má člověk konečně pocit šermu (když se efektně srážejí meče), atmosféra prostředí a fakt, že je tu konečně pořádná temná fantasy. Luxusní je také systém skřetích bossů, zase jednou hra, kde sem rád, že pořádně poznám protivníka. Pak samozřejmě fakt, že tam hrají Troy a Nolan a celkový nápad s elfím duchem.
    10/10
  • subojovy system je dobry a zaroven pekne debilny. to ze dokedy nespravi hlavna postava finalnu animacku a podreze niekomu krk tak tomu orkovi sa snad obnovia zivoty ma maximalne vytaca. a vzdy tu animacku niekto prerusi v polovici.
    • Morraw
      To jako, že ho chceš chytit, když zezelená, a vytáhnout z něho informace ? Však to nemusíš dělat pokaždé. Je třeba právě od něho ty orky odehnat, což jde pomocí runy v dýce a nebo je zabít.
      Animace exekuce (F) se nedá přerušit, tak to nechápu.
    • Lotr
      To ale není pravda. Nemusíš dorážet. Nepřátelé se zvednou s minimálním počtem HP a pak stačí jen jeden dva zásahy k tomu aby padli.
      • aj ked maju minimalne HP tak vzdy ma nejaky otravny dmnt vyrusi. ta animacka je moc dlha
        • Zmáčkni F jako František po osmi-bodovém kombu a vyřešeno *3*
      • Keyz
        Jj. Pravda.

Problém ale je jak dorazíš orka v boji s více orky? Než ten vocas udělá animaci, tak tě někdo vždy vyruší a musíš to celé udělat znova anebo ho zabít a vlastně ho nezabiješ, protože se zjeví znova. Je to začarovaný kruh.
        • Wraith Flash [R] a máš všechen čas, který potřebuješ *1* Nebo ho stačí normálně dorazit Fkem, (spešl útok po pěti nebo osmi úderech), to má stejný efekt.
  • Ta hra je tak nskutenčě nudná, nejhorší featury z Batmana a Assassina (jediný dobrý Assassin byl Black Flag protože pirats, biatch) a hrozně nudné prostředí... nevydržel jsem více než 30minut, pak jsem si uvědomil, že jsem tohle všechno už někde dělal a nic nového se nechystá.
    • TheGGG
      piráti jsou gayové *3*
      • Ty si gay
        • zabil *1*
          • TheGGG
            gratulovat si k vlastnímu komentu je taky gay *14*
  • Keyz
    Jo, to je ten nekonečný respawn jen to má jiný název a NPC tam levelují.
    Dost otravné a svádí to k nahánění a opakovanému zabíjení nepřátel.

Jediná možnost je useknou jím hlavy a nechat si tam 4 borce aby je hráč nepotkával na každém rohu, jako to je když je jich plná paleta.
    • Mě to zase baví, ten bojový systém je skvělý
  • Lotr
    Hru jsem si svědomitě upirátil hrál dvě hodiny a pak jsem si jí koupil.

Reklama nám povídala o hře která fakticky bude znamenat revoluci. To tahle není. Ale je to skvělá zábava. Opravdu jsem se dlouhou dobu u žádné hry tak moc nebavil jako u Shadow of Mordor.
    Nemesis je skutečně výborná vlastnost téhle hry.
    Optimalizace je i přes přestřelené HW nároky skvělá.
    Svět sice není tak otevřený jak jsem si představoval ale přesto je dost velký na to aby se každý vyblbnul.
    Ale hlavně je to krásně obtížná hra. Což je pro fungování systému Nemesis důležité. Veškeré změny se odehrají po vaší smrti. Není to realtime.
    Za sebe říkám:
    Jasné volba za co utratit peníze.
    Opravdu se těším na DLC
    • Morraw
      U čistě single her se rozmýšlím, ale tohle je zábava na několik desítek hodin a na DLC se taky těším.
      Osobně bych ale chtěl obtížnost nějak zvýšit. Vypiplal jsem si Warchiefa, měl dva vypippané bodyguardy a jak jsem je napadl, tak dva se rozutekli (warchief se bál včel, další Caragora) a třetí padl hned při první exekuci.

btw je to realtime *3*
      • Lotr
        Tak někdo má opravdu rád velmi obtížné hry. Ale stávající obtížnost mi přijde ideální. Nejde o frustraci ale také si nepřijdu jako bůh.

A ne není to realtime.
        Musíš zemřít aby se změny projevili. Ke změně hodnosti jinak nedojde. Ani ke přidání atributu. To jsem si vyzkoušel když jsem si vycvičil mého Warchiefa od píky.
        Musíš
        a) zemřít - projeví se globální změny
        b) splnit misi toho Orka kterého si chceš vycvičit - projeví se změny u toho jedince
        Podařilo vymlátit bez jediné smrti všechny "důstojníky" kteří se neobnovili. Až po mé smrti došlo k povýšení řadových orků.

Asi nikdo netuší jak je to s mod podporou? Tuhle hru si opravdu dokážu představit zmodovanou.
        • A i když neumřeš nebo neposuneš čas, tak časem se tam noví ukážou :-)
          Jsem zabil skoro všechny pak koukám že tam jsou další :D
        • Morraw
          Nemusíš umírat, stačí posunout čas.
          • Lotr
            Aha...no pak díky. O tom jsem tak nějak netušil.
            No jsem zvědavý co mi vše ještě uniklo v té hře :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit