Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lotr
    Hru jsem si svědomitě upirátil hrál dvě hodiny a pak jsem si jí koupil.

    Reklama nám povídala o hře která fakticky bude znamenat revoluci. To tahle není. Ale je to skvělá zábava. Opravdu jsem se dlouhou dobu u žádné hry tak moc nebavil jako u Shadow of Mordor.
    Nemesis je skutečně výborná vlastnost téhle hry.
    Optimalizace je i přes přestřelené HW nároky skvělá.
    Svět sice není tak otevřený jak jsem si představoval ale přesto je dost velký na to aby se každý vyblbnul.
    Ale hlavně je to krásně obtížná hra. Což je pro fungování systému Nemesis důležité. Veškeré změny se odehrají po vaší smrti. Není to realtime.
    Za sebe říkám:
    Jasné volba za co utratit peníze.
    Opravdu se těším na DLC
    • Morraw
      U čistě single her se rozmýšlím, ale tohle je zábava na několik desítek hodin a na DLC se taky těším.
      Osobně bych ale chtěl obtížnost nějak zvýšit. Vypiplal jsem si Warchiefa, měl dva vypippané bodyguardy a jak jsem je napadl, tak dva se rozutekli (warchief se bál včel, další Caragora) a třetí padl hned při první exekuci.

      btw je to realtime *3*
      • Lotr
        Tak někdo má opravdu rád velmi obtížné hry. Ale stávající obtížnost mi přijde ideální. Nejde o frustraci ale také si nepřijdu jako bůh.

        A ne není to realtime.
        Musíš zemřít aby se změny projevili. Ke změně hodnosti jinak nedojde. Ani ke přidání atributu. To jsem si vyzkoušel když jsem si vycvičil mého Warchiefa od píky.
        Musíš
        a) zemřít - projeví se globální změny
        b) splnit misi toho Orka kterého si chceš vycvičit - projeví se změny u toho jedince
        Podařilo vymlátit bez jediné smrti všechny "důstojníky" kteří se neobnovili. Až po mé smrti došlo k povýšení řadových orků.

        Asi nikdo netuší jak je to s mod podporou? Tuhle hru si opravdu dokážu představit zmodovanou.
        • A i když neumřeš nebo neposuneš čas, tak časem se tam noví ukážou :-)
          Jsem zabil skoro všechny pak koukám že tam jsou další :D
        • Morraw
          Nemusíš umírat, stačí posunout čas.
          • Lotr
            Aha...no pak díky. O tom jsem tak nějak netušil.
            No jsem zvědavý co mi vše ještě uniklo v té hře :D
  • Prdím na nějaké přeživší.
    Každej skřet, goblin, uruk a zlobr který my padne do rukou nedostane milost >:)
  • Pochopitelne taky milion collectibles, nechapu proc bych mel kvuli lore pobihat po mape jak krlpl a neco sbirat, maji to zakomponovat do hry a ne tam flaknout par radku textu a obrazek a natahovat tim gameplay o hodiny nudneho sbirani
    • Protože lidi třeba zajímá historie a čtení těch věcí s LOTRA.
      • Presne to rikam omfg me to zajima ale nechci kvuli tomu stravit nekolik hodin nesmyslnym sbiranim to je proste zhovadilost.
    • Keyz
      Aby jsi mohl machrovat před kámošem, že máš 20 debilit když on má pouze 15. Pak dorazí ale Franta a řekne, že získal vzácnou kriplovinu a to bude teprve frajér. Nakonec bude debata o zvěsti, že když údajně najdeš 20 debilit + 3 vzácné kriploviny, tak budeš mít možnost získat ultimátní sra*ku a tu prostě musíš mít!

      Je to nesmysl, do příběhu se to nehodí (ani nevíš proč to vlastně musíš sebrat atd). Ve FC 3 dávalo trochu logiky lovit zvěř pro možnost něco vyrobit. Sice nedávalo smysl brát ty dokumenty, které tam někdo náhodě hodil a nikdo je před tebou nenašel...

      No, vůbec. Asi podle PR průzkumu hráči chtějí pořád něco hromadit i když to nemá smysl. Jako by nestačilo tyhle hovadiny vyhodit a zaměřit na zajímavější příběh atd.
      Navíc tam máš tu možnost nekonečně zabíjet orky. Ideální hra pro lidi, co spočítají kde nejvíce nahromadí všeho možné, tak jak to popsal Michal Rybka: https://www.youtube.com/watch?v=m2E-IuFpQNc#t=1654
  • Na odreagování super hra, navíc z prostředí které většina fanoušků fantasy žere *14* Nehledejte v tom hc hru ale užívejte si jí :)
  • mám nahráno 18 hodin a pecka... příběh mohl být lepší.. ale jsou tam dvě docela velké mapy.. souboje jsou těžké i lehké.. než vychytá člověk co a jak.. pravda.. že na jednom místě můžou být i tři kapitání a cca 30 skřetů to je pak srandy.. :) u mě 9/10
    • nevim,co je na soubojich tezky,jediny,co je potreba,je stridat 2 (pozdeji 3) tlacitka podle toho,co to ukazuje na obrazovce a za chvili vymlatis i sebevetsi skupinu mobu,vcetne kapitanu
  • Krescz
    u me dobry, ikdyz se nemuzu ubranit pocitu, ze lezeni na veze a sber informaci o budoucim cilu uz jsem nekde videl *3*
    • Já se zase nemůžu zbavit pocitu, že už jsem někde viděl open-world/Pána Prstenů/meče/skřety/souboje/luky....
  • zdravím, plánuju si koupit tuto hru, ale četl jsem že má mít jen 20 hlavních misí, to znamé že po dodělání těchto her končí celá hra? Nebo po titulkách atd, se nám normálně v menu objeví pokračovat a my můžeme dodělávat všechny vedlejší úkoly, znovu bojovat s novými kapitány skřetů atd.
    Všem moc děkuji
    • 20 main misi + samozrejme po jejich dokonceni muzes pokracovat ve hrani - dodelat vedlejsi mise,sbirat artefakty,levelovat hrdinu,zabijet orky...
      • Díky moc :-)
  • Velmi náročné souboje, zdá se...
    https://www.youtube.com/watch?v=0yQzDbv6rS8
    • Rikal jsem si jak se tolik ruynzch chvatu ovlada a ono to jde i jinak. :D No proc ne. Hodne lidi co si kupuje konzoli argumentuje ze radi sedi na gauci u telky a hraji. Produkt je miren naprosto presne. Jen mi napada, dodava se nejaky hi-tech gamepad co ma auto-fire funkci? Pak by to bylo dokonale. Uzasna hra po narocnem dni pracovnim u pasu.
      • ano,dodava,bezne tam je tlacitko pro macra,kde si nabindujes i onen autofire,aby te z "pohodli gauce" nevyrusovala ani nutnost tlacitko mackat,postaci ho drzet...desne casual hry,dneska ani nic jinyho nevychazi,nedej boze aby ta hra byla treba vyzva,tak to nikdo z peasantu nekoupi,protoze by se u toho muselo treba premejslet...
    • zas ty souboje z Assasins Creed kdy jeden skřet bojuje a dalších 10 stojí okolo a fanděj :/
    • pro páčkovače idealni obtiznost,oni maji radi kdyz se hry hrajou sami a oni jen koukaj " z pohodli gauce" *15*
    • Mato1987
      hahhahahahahhaha tak to video ma úplne dostalo, vedel som, že hry vyvíjané primárne na konzoly a pre ich casual publikum sú častokrát až prehnane zjednodušené a herné mechanizmy a bojové systémy sú veľmi simplexné. No u shadow of mordor je to horšie než som myslel. Ako fakt mačkanie takmer jedného jediného tlačítka počas celých troch minút ti umožní vymlátiť 10 člennú skupinku nepriateľov? Som rád, že som si hru nekúpil.
    • No problém je hodně ten, že je to prachsprostý lhář a trol. Zaprvé minimálně dvakrát vykryl útok, což je jiné tlačítko a za druhé jsem viděl minimálně přeskočení protivníka, což je další tlačítko...Když už někdo chce nahrávat tyhle trapné videa, měl by to dělat méně okatě.
      • Tohle vypada opravdu dost jednoduse. Ma to alespon ruzne obtiznosti? Neni ten souboj nejaky tutorial nebo tak neco?
      • Mato1987
        Čo to táraš prosím ťa, video nie je o tom ako mačká jedno a to isté tlačítko dokola, aj keď je pravda, že 99% času toho troj minútového videa mačká naozaj len jedno tlačítko a samozrejme, že sem tam stlačí tlačítko na protiúder alebo na preskočenie protivníka, ale používa na to len jeden palec. Predtým než sem začneš nabudúce písať tie tvoje obľúbene konfabulácie, tak si preštuduj video a o čom vlastne v skutočnosti pojednáva.
        • Nic proti, ale na DS taky používám jeden palec, na Batmana taky. Od toho jsou ty tlačítka Y/X/A/B vedle sebe, aby se pohodlně daly ovládat jedním prstem. Na tom nevidím naprosto nic nenormálního. U většiny her to tak je. To video je naprosto o ničem. Tohle ti natočím ke všem dílům Batmana, k AC, Rayman atd. Mimoto pro pohyb taktéž nějak musel používat minimálně páčku, protože ne vždy lze upravit boj pouze tím, že budeš mačkat útok. Celé to video je nahrané, kdy je ovladač vypnutý a druhý vesele hraje mimo záběr.
          • wenceslaus
            Vždyť ani neudával směr! Z 90% jen mačkal jedno tlačítko. Jedno jediné... asi 400 krát. To ti fakt přijde OK?

            https://www.youtube.com/watch?v=SIt_5EGcR20
          • Mato1987
            Ale veď samozrejme, že je video nahraté, je predsa nahraté na kameru. Ak si si dôkladne pozrel celé nahraté video, tak by si vedel, že analógovú páčku, s ktorou ovládaš kameru nepoužil ani raz. Čo máš na mysli pod skratkou DS? ak dualshock tak ten nemá X/Y/A/B tlačítka, ale má trojuholník/štvorec/krížik/kruh.
            Ďakujem ti ináč za prirovnania, to znamená, že batman, ac a rayman sú rovnaké casual záležitosti ako shadow of mordor, kde stačí držať alebo mačkať jedno tlačítko a behom pol hodinky prejdeš celú hru (ber to trošku s nadhľadom samozrejme).
            Ku koncu videa si všimni, že ovládač bol zapnutý, je to vidieť v tom odraze od televíznej obrazovky.
            Ešte nejaké ďalšie hlúpe pripomienky?
  • Keyz
    Jo, to je ten nekonečný respawn jen to má jiný název a NPC tam levelují.
    Dost otravné a svádí to k nahánění a opakovanému zabíjení nepřátel.

    Jediná možnost je useknou jím hlavy a nechat si tam 4 borce aby je hráč nepotkával na každém rohu, jako to je když je jich plná paleta.
    • Mě to zase baví, ten bojový systém je skvělý
  • quick time eventy FTW!!!!! jako vážně? finální souboj je skrze qte? vypadá to, tak že vývojáři dotáhli do konce jen soubojový systém převzatý od jinud a nemesis systém, příběh i svět šel na druhou, možná až třetí kolej. ale tak jo někdo kdo se vyžívá v nekonečném zabíjení hord orků bude v sedmém nebi. hra tak za 7/10 max.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit