Přejít na výpis diskuzí
Vzestup Uruka ilustruje systém Nemesis v Middle-earth: Shadow of Mordor
3.10.2014 | Adam Homola
119 příspěvků
-
Kingdom Come ještě asi neoznámili minimální požadavky, takže neházej flintu do žita...ještě je šance.
-
njn, ta hra je dost spatna o tom zadna, nerozumim tem oslavnym recenzim...to je tak zjevne spatna hra, ze se diky tomu asi nekterym lidem libi
-
docela retardovaný system, takže hra penalizuje nezkušene hráče a dela jim ze hry ješte vetší peklo a skilled players kteri neumíraji se nudí?
-
nevim,co je na soubojich tezky,jediny,co je potreba,je stridat 2 (pozdeji 3) tlacitka podle toho,co to ukazuje na obrazovce a za chvili vymlatis i sebevetsi skupinu mobu,vcetne kapitanu
-
taky to je od Wb games.. co udělali posledního batmana.. :D
-
mám nahráno 18 hodin a pecka... příběh mohl být lepší.. ale jsou tam dvě docela velké mapy.. souboje jsou těžké i lehké.. než vychytá člověk co a jak.. pravda.. že na jednom místě můžou být i tři kapitání a cca 30 skřetů to je pak srandy.. :) u mě 9/10
-
Njn, ty jsi hrál ten simulátor přeci... :-)
-
:DD to určitě začína .-) Jinak díky
-
Na odreagování super hra, navíc z prostředí které většina fanoušků fantasy žere *14* Nehledejte v tom hc hru ale užívejte si jí :)
-
ano,dodava,bezne tam je tlacitko pro macra,kde si nabindujes i onen autofire,aby te z "pohodli gauce" nevyrusovala ani nutnost tlacitko mackat,postaci ho drzet...desne casual hry,dneska ani nic jinyho nevychazi,nedej boze aby ta hra byla treba vyzva,tak to nikdo z peasantu nekoupi,protoze by se u toho muselo treba premejslet...
-
jo tak nejak...zabije te obyc vojak - dostane za to lvl a je povysen na kapitana ci co to je...za to vetsinou dostane tak 2 lvly a jeste muze hodit duel s jinym kapitanem, ktereho vetsinou porazi a za to taky dostane 1 lvl...takze z obyc vojaka je najednou kapitan na 5.lvlu
pokud treba bojujes s kapitanem...ten si na pomoc privolava vojaky...pokud te zabije vojak, tak toho jednak povysi, ale i ten kapitan se kterym jsi bojoval vetsinou dostane lvl za to, ze se ucastnil fightu a ze prezil
blbe je ze ty lokace jsou dost male a obcas se stane, ze naagrujes na sebe treba 2 kapitany + jejich vojaky a kdyz pak chcipnes, tak vsichni zacnou lvlovat :D a najednou tam mas 2 kapitany na vysokem lvlu, z toho jeden je treba lucistnik co dostal skill na otravene sipy a pak to zacina byt vtipne... -
Asi jsem hrál úplně jinou hru. Vegetace a budovy mají naprosto výbornou kvalitu a animace jsou možná nejlepší co jsem ve hře viděl.
-
Mám ještě jednu otázku. Když vás zabije normální voják, tak se z něj stane kapitán? :-)
Díky -
Rikal jsem si jak se tolik ruynzch chvatu ovlada a ono to jde i jinak. :D No proc ne. Hodne lidi co si kupuje konzoli argumentuje ze radi sedi na gauci u telky a hraji. Produkt je miren naprosto presne. Jen mi napada, dodava se nejaky hi-tech gamepad co ma auto-fire funkci? Pak by to bylo dokonale. Uzasna hra po narocnem dni pracovnim u pasu.
-
zas ty souboje z Assasins Creed kdy jeden skřet bojuje a dalších 10 stojí okolo a fanděj :/
-
Tohle vypada opravdu dost jednoduse. Ma to alespon ruzne obtiznosti? Neni ten souboj nejaky tutorial nebo tak neco?
-
mno ok...mam odehrane asi 3h...a jsem fakt zvedavy na recenzi. Trochu nechapu, proc uz neni davno zverejnena, protoze na zhodnoceni te hry clovek opravdu nepotrebuje odehrat desitky hodin...
-
quick time eventy FTW!!!!! jako vážně? finální souboj je skrze qte? vypadá to, tak že vývojáři dotáhli do konce jen soubojový systém převzatý od jinud a nemesis systém, příběh i svět šel na druhou, možná až třetí kolej. ale tak jo někdo kdo se vyžívá v nekonečném zabíjení hord orků bude v sedmém nebi. hra tak za 7/10 max.
-
pro páčkovače idealni obtiznost,oni maji radi kdyz se hry hrajou sami a oni jen koukaj " z pohodli gauce" *15*
-
shadow of mordor treba neumi ani obycejnej antialiasing,dynamic lights,ambient lighting,kloudna tesselace,nemluve o tech vtipnejch mega krutoprisnejch tetxurach vyzadujicich 6GB vram i pres to,ze vypadaj jak z roku 2007...