Přejít na výpis diskuzí
Vzestup Uruka ilustruje systém Nemesis v Middle-earth: Shadow of Mordor
3.10.2014 | Adam Homola
119 příspěvků
-
Trochu složitější Batman byl řekl. Přeci jenom používám trochu více komb než v Batmanovi. Ale podle mě máš pravdu, že s AC to v soubojovém systému nemá prakticky nic společného.
-
Saruman podlehl Sauronovi a byli "spojenci". Ovládl ho přes vidoucí kameny, stejně tak Denethora, správce Gondoru. Saruman rozhodně nechtěl zničit Saurona. Přeci jenom z jeho rozkazu byl napaden Rohan. A kdo jiný by mu také osvětlil, jak pěstovat Uruk-hai. Navíc mu dodal Mordorské skřety pro práce. Saruman a Sauron byli spojenci. A je jedno, jak se Saruman k tomu dopracoval. Podle mě za to mohla jeho touha po moci. Ale zničení Saurona neměl v plánu či spíše ani nemohl, když ho pán Prstenů ovládal.
-
V boji je to Batman...
-
Myslím, že se to zmiňuje i v poznámkách k Unfinished Tales.
-
Neřekl bych, že Saruman byl blázen a nebyl ani spojenec Saurona, on chtěl zničit Saurona a vládnou Středozemi.
-
RPG prvky tam jsou, styl AC je pouze v lezení a hlavně v boji je to úplně druhý Assassin, ale jinak je to RPGčko.
-
Bacha. Radegast se na to nevyprdl. On dal jenom přednost přírodě před lidmi, ale stále plnil povinosti strážce. Jenom si to vyložil po svém. A krapet se zbláznil. Ale kdo z původních 5 čarodějů zůstal normální, že. Saruman spojencem Saurona, Gandalf zemřel, Modří se ztratili nebo byli mučeni a propadli zlu (někde jsem stejně četl zmínku o tom, že sloužili pánu Nazghůlů, ale nedokážu si ani za boha vzpomenout kde) a Radegast se vykašlal na lidi a soustředil se na přírodu.
-
Na foťáku nerozchodím War Thunder, IL-2 BoS, Witchera a asi ani tu alfu Kingdom Come: Deliverance...
-
hm jestli to je styl AC, tak to je pro me zklamani...cekal jsem neco vic RPGckovatejsi i klidne v akcnim havu, bohuzel assassinovky jsem hral dve a neni to muj salek kavy
-
Tak jsem odehrál další hodinu navíc a vážně je to stereotyp. Přestal jsem u té hry úplně přemýšlet a začal jen bezhlavě vraždit kapitány. Doufám, že to začne být trochu záživnější , protože po 3 hodinách nadšení rapidně kleslo. Téhle hře by slušel jiný než AC kabát. Taky by tam prospěly občasné výlety někam mimo mordor. Je otravné když vás na každém kroku chcou sežrat skřeti. Doufám, že bude víc úkolů se Smeagolem, nejlepší postava z LotR *3*
-
jj, ale ono to trvá strašně dlouho, když ten čas neposuneš nebo nechcípneš.by ten čas měli snižit na polovinu.
-
Právě, že to není zcela jisté. Podle Tale of Adanel a Myths Transformed z The Histories of Middle Earth vol. 10 (tam jsou jinde nezveřejněné Tokienovy pozdější spisy) totiž byli skřeti stvoření z lidí.
-
Taky mi docela ten AC vadí, ale neopak se mi líbí takové maličkosti jako informace o skřetech, které stejně nemusíš shánět, apod.
-
Že byli "modří" čarodějové zajati Sauronem je pouze domněnka. V knihách se to nikde vysloveně netvrdí. Jen to, že zjevně selhali. To může znamenat hodně věcí, včetně toho, že se podobně jako Radagast na svůj úkol prostě časem vyprdli.
-
Protože lidi třeba zajímá historie a čtení těch věcí s LOTRA.
-
A i když neumřeš nebo neposuneš čas, tak časem se tam noví ukážou :-)
Jsem zabil skoro všechny pak koukám že tam jsou další :D -
Beru to jako náhradu za pirátské AC. Středozem mám hodně rád, Nahráno mám cca 2 hodiny a zatím je to dost průměr. Jen nechápu k čemu mi jsou informace o skřetech když je stejně naprosto jednoduše rozsekám. Bral bych to spíš kdyby to bylo trochu jako Gothic. Tenhle AC styl už je poněkud vyčpělý.
-
Povedená hra ale ne pro každého, grafický je nádherná ale jenom na brutál mašinách s rozlišením 200% a na ultra to je jako film ale já se musím spokojit s 100% a vše na high ... btw co sem četl komentáře tak nechápu tohle je o ničem, assassín je o ničem, skyrim je o ničem, já bych byl hodně zvědavý co hrajou takový lidi ... prodejte pc a kupte si fotáky a běžte fotit ven třeba kytky nebo stromy
-
Je to mozne. Vem si prizraky z Mrtvych mocalu, kde se valcilo ve 2. veku. Navic Nazghulove jsou prikladem moci prstenu a jelikoz nechci vykladat pribeh, tak je i logicke, ze neodesel ci spise nemohl. Jinak Modri carodejove (prisli s Gandalfem atd.) byli zajati Saurenem a dle povesti duse zabitych elfu byly uzavreny do kobek padleho gondorskeho mesta Minas Morgul prave s pomoci padlych carodeju pod dohledem pana Nazghulu.
-
Aby jsi mohl machrovat před kámošem, že máš 20 debilit když on má pouze 15. Pak dorazí ale Franta a řekne, že získal vzácnou kriplovinu a to bude teprve frajér. Nakonec bude debata o zvěsti, že když údajně najdeš 20 debilit + 3 vzácné kriploviny, tak budeš mít možnost získat ultimátní sra*ku a tu prostě musíš mít!
Je to nesmysl, do příběhu se to nehodí (ani nevíš proč to vlastně musíš sebrat atd). Ve FC 3 dávalo trochu logiky lovit zvěř pro možnost něco vyrobit. Sice nedávalo smysl brát ty dokumenty, které tam někdo náhodě hodil a nikdo je před tebou nenašel...
No, vůbec. Asi podle PR průzkumu hráči chtějí pořád něco hromadit i když to nemá smysl. Jako by nestačilo tyhle hovadiny vyhodit a zaměřit na zajímavější příběh atd.
Navíc tam máš tu možnost nekonečně zabíjet orky. Ideální hra pro lidi, co spočítají kde nejvíce nahromadí všeho možné, tak jak to popsal Michal Rybka: https://www.youtube.com/watch?v=m2E-IuFpQNc#t=1654