Přejít na výpis diskuzí
Vzestup Uruka ilustruje systém Nemesis v Middle-earth: Shadow of Mordor
3.10.2014 | Adam Homola
119 příspěvků
-
Ne jsou to Uruk-hai. Vyšší rasa skřetů, která vznikla mučením lidí a elfů. Tento typ skřetu napadl i Morii poprvé a válčil po boku Morgotha a pěstoval je i Saruman pod Ortangem. S
-
Skuruti jsou kříženci lidí a skřetů
Uruci jsou postavi z nějaké suroviny ale jsou jen ve filmu -
u me dobry, ikdyz se nemuzu ubranit pocitu, ze lezeni na veze a sber informaci o budoucim cilu uz jsem nekde videl *3*
-
Dalsi assasin, uplne stejny system bojuy 4 druhy misi donekonecna se opakujicich survey pointy atd. Je to k zbliti, sekaji ty hry jak prez kopirak vsechno se to hraje uplne stejne jenom clovek nebeha v karibiku nebo v gotham city ale v mordoru,
Pochopitelne uchylaci do assasina a konzolofilove budou skakat do vzduchu az se prasti hlavou o strop. -
protože skuruti jsou pravý tolkien *7* Je to Uruk-hai, nebo prstě Uruci, skurut překladatelský je patvar
-
Neříká se jim správně česky skuruti? Nebo se Tolkien v těch komerčních srágoráchuž nějak definitivně rozplynul?
-
Je to debilní. Ale jak vidíš mnoho lidí se hodí za lepšími věcmi a klidně zabijí ty samé pořád dokola jako roboti co opakují nějakou činnost.
-
je to proste takový radoby konzolovy open world ale jinak srajda jak prase (nehrál jsem to ale je to jasny uz z obrazku) *1*
-
aha v nedeli ok...
-
gratulovat si k vlastnímu komentu je taky gay *14*
-
protože konzole *3*
-
open koridory,neni to vylozene nejakej svet,ale mapa je docela velka
-
tak to je teda dost mizernej "cil" onoho snazeni,ja myslel,ze kdyz je vycucnu na informace ze se treba probojuju az k sauronovi,kdyz je to "sauronova armada",navic jich je nekonecno...to me trosku znechutilo,zacnu se jim vyhejbat,boj s nima trva moc dlouho...
-
Je to open world nebo vychcané koridorky?
-
zabil *1*
-
Prdím na nějaké přeživší.
Každej skřet, goblin, uruk a zlobr který my padne do rukou nedostane milost >:) -
kdy bude recenze ?
-
Aha...no pak díky. O tom jsem tak nějak netušil.
No jsem zvědavý co mi vše ještě uniklo v té hře :D -
Přestože mám Pána prstenů rád, tak jsem chvilku o koupi uvažoval.
Teď jsem se ale díval na gameplay a přijde mi to jako arkádová arkádovka v rádoby temném světě. Hrozně mi to připomíná Hunted: The Deamons Forge.
Opravdu je tam házení vosích hnízd na skuruty? Prorážení zdí šípem? Proč všechno světélkuje/září? -
No, je to takto nekonečné aby jsi mohl hrabat runy. A machrovat jak jsi si vylepšil protivníka, kterého pak nemůžeš zabít.
Když je dorazíš, tak pak ten novej (jestli přibude) nebude tak silnej. Ale stejně to neřeší to, že jich tam je jako much a na každém metru brání v pohybu.