Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To je jedno kde jsem. Nekonečný respawn jako nekonečný respawn. Navíc hráč v pohodě zničí mnoho orků najednou a při velké trpělivosti by mohl zničit všechny orky světa. To je ale blbost. Ale to nejde, protože než to uděláš máš tam reswpan...To je tedy myšlenka.

Navíc to nemění fakt, že na každém rohu je kapitán a než se někam dobereš a bojuješ, tak máš zase nové a pořád dokola. Krysí kolečko.
  • Pochopitelne taky milion collectibles, nechapu proc bych mel kvuli lore pobihat po mape jak krlpl a neco sbirat, maji to zakomponovat do hry a ne tam flaknout par radku textu a obrazek a natahovat tim gameplay o hodiny nudneho sbirani
  • Rhulad
    Je vůbec možné, aby Elf zůstal ve Středozemi jako přízrak? Neodcházejí do těch síní, čili smrt nebo nějaké stavy mezi tím je asi nesmysl dle lore.
    Je to lepší než Assassin, má to dle mého lepší animaci i ten combat je o něco náročnější, tak vzato je to druhá nejlepší hra single-playerová hra vycházející z Pána Prstenu po nedostižné Battle for Middle-Earth, jinak stejně převažují mínusy, je to stereotypní, ty vedlejší mise jsou pořád dokola a je to umělé navyšovaní herní doby, takové ty generované questy ala Skyrim, které hráči nic nedají, hlavní mise jsou docela zajímavé, jenže je jich zatraceně málo(20), navíc jsou často hodně krátké. Nekonečný respawn je otravný, příběh předvidaletný a ani není nijak zajimavý. Grafika a zvuk paráda, takže nějakých 6/10 bych tomu dal.
  • wenceslaus
    Jistě... přesně tak jsem to totiž očividně myslel, že? :- /
    Arkádovka je eqvivalent béčkovejch akčních filmů... a to si ten svět nezaslouží. To je jako by Disney dělal Star Wars...

Víte že...
    na světě nejsou jen simulátory a arkádovky?
  • Jedinej rozdil v tech misich co popisujes je ze po tom co dorazis k cili a zmacknes X tak vyskoci jina cutscena ...... a duel / lov / hostina / poprava to je taky vsechno stejne a potom co zabijes kapitana tak se respawne jenom ma jine jmeno a muzes zase valit dokola *1*
  • Ristoro
    Pán Prstenů byl odjakživa simulátor. Jak něco takového mohli vypustit, že? :o
  • Já se zase nemůžu zbavit pocitu, že už jsem někde viděl open-world/Pána Prstenů/meče/skřety/souboje/luky....
  • wenceslaus
    Avari. Ti, kteří se odmítli vydat na pouť na západ do Valinoru.
  • Tohle je z lotr wikia:
    and that the wise [Elves] of Eressëa believed that Melkor had created them before the First Age by breeding Elves he had captured and corrupted, by means of torture and mutilation.

Ale taky:

In The Lord of the Rings, Treebeard tells Merry and Pippin that Orcs were mere attempts by Morgoth to copy the Elves, which would seem to contradict the account in The Silmarillion, but then J.R.R. Tolkien mentioned on several occasions that none of his characters were omniscient. Therefore, Treebeard's account of the creation of the orcs might have simply been his understanding of it, or he might have been right about it and the ancient Elves of Eressëa might have been wrong.
  • Mě to zase baví, ten bojový systém je skvělý
  • Zmáčkni F jako František po osmi-bodovém kombu a vyřešeno *3*
  • wenceslaus
    Díky. Opravdu jsem to nemyslel jako trolling (i když to tak vypadá).
  • Wraith Flash [R] a máš všechen čas, který potřebuješ *1* Nebo ho stačí normálně dorazit Fkem, (spešl útok po pěti nebo osmi úderech), to má stejný efekt.
  • To ale museli být jiné než vysocí a lesní elfové asi, že? Já se přiznám, že sice jsem jak Sillmarilion, tak oficiální bestiář, co napsal Tolkien četl, ale nějak mi to splývá. Takže děkuji za připomenutí.
  • Protože wraithové. Malinký spoiler, protože se to dozvíš v prvních pár minutách - Si napůl mezi životem a smrtí, myslím, že kvůli pomstě.
    Co se týče objevování a tak, tak je to hodně jak AC (včetně eagle/wraith vision), co se týče boje tak je to hodně jak arkhamovský Batman, jen ještě plynulejší.
    Hnízda jsou ekvivalent červených barelů.
  • Přišlo mi to víc open world jako AC, mapa je sice menší, ale vůbec ti nenutí trasu, kterou máš jít během mise
  • Mučením elfů vznikli i první skřetové, konkrétně je mučil Melkor
  • Takže jsem měl mise s Glumem, mise osvobozování otroků, zabíjení otrokářů, příprava pastí na skřety, dosazování vlastního skřeta jako Warchiefa, poštvání skřetů proti sobě, když vezmeš hlavu kapitána a dáš ji do tábora druhých, samozřejmě likvidace kapitánů/Watchiefů (každý má jiné specifické vlastnosti a neplatí stejná taktika skočit a zabít ho z hora jako v AC), pak tu máme mise, týkající se minulosti tvého elfího společníka. Lov bestií či naopak shromáždění smečky a následný lov skřetů. No na 4 druhy úkolů se mi to nezdá. Další, co tu hru viděl z rychlíku.
  • Zdá se že ty ses praštil hodně o ten strop....
  • Vždyť jsi v Mordoru a Urukhai je nespočítaně. Navíc pokud neumřeš nebo si neposuneš čas, tak je nemá kdo nahrazovat. V tom je to kouzlo. To, že je zabíjíš pořád dokola je spíše dáno tím, že umíráš a čas se ti posune, takže je logické, že na místo padlých nastoupí další. Mě zbývá 6 živých kapitánů, zbytek mrtvý a zatím je nemá kdo nahradit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit