Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná si tento interaktivní seriál zahraju, mám na něj pořád větší chuť. Nicméně televizní seriál se mně hodně nelíbil, vydržel jsem první dva díly. Nejvíce mě dostalo fakt, že po opuštění nemocnice po dlouhé době po invazi v polorozbořeném městě byl jak se patří na béčkový seriál pečlivě zastřižený trávník kdekoliv kam kamera dohlédla..
    • GlaDOS
      To je zajímavé. Spousta lidí zase tvrdí, že první série je skvělá a druhá nuda. Pak se ale všichni shodnou, že třetí je nejlepší. Skoro bych s nimi souhlasil až na to, že druhá mě taky bavila a nenudil jsem se, i když by ji zkrácení prospělo. No, neřekl bych, že Rick opustil nemocnici po moc dlouhé době. Tipoval bych to na týden až dva. Za tu dobu moc trávník neporoste.
      • GlaDOS, staráš se o nějaký trávník? Za 14 dní by na něm opomenutou údržbu poznal i slepec.
        • umělý trávník ? Dnes v Americe poměrně rozšířená židovina
    • Vrook
      Pokud bych měl sledovat podobný detaily v každym seriálu/filmu a rozhodovat se podle nich, jestli je budu sledovat, nebo ne, tak bych si asi moc nepokoukal.. Takže nezávidim.
      Jak píše Johny^, třetí série je špica. A ten úvod a atmosféra v nemocnici je taky super.
    • JohnyTheZik
      serial ma velmi vzestupnou tendenci, co se tyce kvality, a tak, ackoliv uznavam, ze prvni serie (krom pilotu a mozna konce) je celkem slaba, muzu s klidem rict, ze treti serie je opravdu spica.. Doufam, ze tu nastavenou latku budou i nadale zvysovat, protoze ted je z toho opravdu bomba, takze mozna doporucuju prekousnout trochu, pro nekoho nudnejsi, pomalejsi start, protoze je to ted fakt super :D..
      • Viktor_H
        První série mi přišla perfektní... Druhá byla takový sešup, že jsem to nedokoukal. A nevrátil se k tomu.
        • 2. seria bola moc dlha a nudna ale tretia je zatial skvela
        • Od poloviny S02 údajně nastalo výrazné zlepšení.
          • rancor1223
            Spíš až v posledních dvou dílech...
    • filias
      U seriálu jsem vydržel tři díly. Comix i hra je o dost lepší.
    • Přečti si nějakej sešit původního komiksu a třeba Tě to nahlodá zase o torochu víc, je to dobré počtení.
  • hru jsem včera dohrál a musím se přiznat že ten konec mě rozbrečel a proto se chci zeptat jestli budou tvurci pokračovat v dalšim The walking dead? děkuji za odpověď

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit