Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ono WT zatím není žádná sláva FM stojí za starou belu a oni nejsou schopní už snad rok dát dohromady .... a udělat to podle realisticky ... zatím z toho nadšen nejsem.
    • Tak si zahraj realistický mod a ne arkádoví :)
      • :D no ten hraju a realistický zatím opravdu moc není jak jsem psal mají ještě co dodělávat, ale zatím to jen ehm ..
  • Pilgrim66
    Upřímně jeden z nejkrásnějších trailerů, co jsem v posledních pár letech viděl. Patos v trailerech mi nevadí a narozdíl od ostatních her, Warthunder takhle fakt vypadá i ve hře.
  • Tak jsem si dnes zadal do googlu heslo "war thunder" a hádejte, jaký odkaz na hru mi vyskočil HNED jako PRVNÍ!! Podotýkám, že to byl reklamní odkaz....... Jako důkaz přkládám print screen z rajčete: http://shewa.rajce.idnes.cz/WT#WT-google.jpg
    Takhle se to přátelé dělá, když se něco nepovede, tak je potřeba přesvědčit lidi o opaku.
    • a já si furt říkám kde to vidíš...a pak mi dojde že mám vlastně adblock a takové kraviny mě neotravují *14*
      • Jack1947
        Bez toho by to dneska, neslo.
      • Mě to rovněž neotravuje, reklama je všude kolem nás a už jsem si zvykl ji nevnímat. Toho reklamního odkazu v googlu na "WoWP", které je spojeno s heslem "war thunder", jsem si všiml náhodou.
        Hodil jsem to zde jen jako zajímavost, jak se dá využít cizí práce k vlastnímu prospěchu.
    • Pilgrim66
      Wargaming má placenou reklamu u Google Ads, která na to logicky reaguje no. Ale třeba já už jsem se dávno naučil tenhle horní odkaz nevnímat a jít na ten druhej, protože má takovou tu bledší barvu nebo jak to popsat.
  • Proc by to mela byt konkurence pro WoT kdyz v jednom jsou tanky a v druhym letadla? Casem do WT mozna tanky pridaji, ale ted tam proste nejsou tak enchapu to srovnavani...
    • Casem mozna pridaji tanky ? *1* Na Gamescomu uz byla pro tisk k videni tankova bitva ...
    • Pilgrim66
      Protože do WT mají bejt přidaný i lodě a tanky a to všechno v jedný bitvě. Zatímco WoT to bude mít každý v jedný hře. A je to logicky konkurence, když obě hry se zaměřujou na bitvy WW2 se stejnym modelem odemikání apod.
  • ALIENVIK
    Skvěle! Snad jediné co mi tam chybí je pěchotní boj...
    • Nikdy nerikej nikdy ... trebas ho nekdy casem pridaj. Ale aby to na mapach stavajici rozlohy melo nejakej smysl, tak by se na ty mape musely pohybovat tisice vojaku.
    • to už do konceptu takové arkády nezapadne.
      Ale snad kdsysy běžel nějaký projekt, kde měla být zmenšená Evropa, otevřený svět pro tisíce hráčů, teda jako MMO a hráči bojovali v reálném čase lodmi, tanky, letadly i jako pěšáci. Moc úspěchů ta hra ale nezaznamenala.
      • Jack1947
        Jo to si pamatuji, i tehdy jsem chtel zkusit ( bylo to FPS,strategie, tps tusim) jmeno mi ale vypadlo. (jestli teda jsi nemnel na mysli - Heroes & Generals).
        • jmenuje se to Battleground Europe : WWII online a porad se to jeste hraje i kdyz ne moc pokud myslite tohle
          • Jop, a vypada to hnusne jak prdel, a jako bonus to ani nefunguje ... a je to za prachy. Mel sem naisntalenej na mesic trial ... a nepovedlo se mi to ani po nekolika pokusech nijak rozumne rochodit. Vzhled bych prekous, kdyby to aspon fungovalo. Ale travit nekoli tydnu resenim, proc se vojak otoci jen na prvni stralceni klavesy a na druhy uz nereaguje ...
          • Jack1947
            Ja vedel ze to melo mesicni poplatky jeste donedavna , a to byl prave ten duvod odrazeni. *3*
          • Jack1947
            Presne, to je ono no. (neni to nahodou placene ? neco mne na tom odradilo, nevupomibam si co teda, ono celkove udelat hru se vsim vsudy, valecnou aby tam toho bylo plno neni ednoduche a zavdecit se vsem jakbsmet, tak asi proto ne moc oblibena.)
            • no ono to melo mesicni poplatky takze to bude asi hlavni duvod navic je to uz hodne stare snad z roku 2001 ale pak predelane a snad nekdy v lete 2012 presli na komplet F2P. Jinak tuhle hru jsem mel rad hlavne protoze to byl zanrove hlavne simulator vseho
          • Jo to bude ono.
    • Kr.Pa
      na to mas miliony dalsich her, tak proc tedy?
      • ALIENVIK
        Tak mi jich jmenuj aspon tisíc. *7*
        • CoD, RO & Brothers in arms
          • Tak už jen 997
  • Jsme tvrďák od přírody nebulím ale hezký pokus. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit