Přejít na výpis diskuzí
War Thunder není o konkurenci World of Tanks, ale o VÁLCE!
25.8.2013 | Pavel Dobrovský
196 příspěvků
-
To jsem zvědav na to divočinu, když tam budou vozidla i letadla při náhodných bojích.
I když má to být více věrohodně, tak by to mohlo přitáhnou jiné hráče. Btw ovládaní letadla je podobné čemu? Šturmoviku? Ten byl dobrý. Základní létaní šlo provozovat lehce ale pořádné boje chtěli slušný um.
- Osobně bych rád něco podobného jen s moderní technikou. Škoda, že není v tomto stylu. *9*
I když by to asi pro hodně lidí nebyli tak zábavné. Je asi lepší rozstřílet letadlo kulometem kdy vidím jak se rozpadne než když na radaru zmizne tečka po zásahu raketou. -
WT je stejne jak WOT o protahovani grindu a zneprijemnovani hrani. Kdo nechce grindovat k smrti, muze zaplatit a grinduje trocha rychlej. *15* Zabava musela ustoupit dojeni.
Schvalne kolik lidi by tyhle grindovacky hralo kdyby nemuseli odehrat na dalsi tier desitky her a mohli hrat s tim na co maji zrovna naladu a jak dlouho chcou. -
Možnosti propracované taktiky = Schovat se s tankem za kámen. *5*
-
CoD, RO & Brothers in arms
-
x
-
Tak mi jich jmenuj aspon tisíc. *7*
-
No ono WT zatím není žádná sláva FM stojí za starou belu a oni nejsou schopní už snad rok dát dohromady .... a udělat to podle realisticky ... zatím z toho nadšen nejsem.
-
to už do konceptu takové arkády nezapadne.
Ale snad kdsysy běžel nějaký projekt, kde měla být zmenšená Evropa, otevřený svět pro tisíce hráčů, teda jako MMO a hráči bojovali v reálném čase lodmi, tanky, letadly i jako pěšáci. Moc úspěchů ta hra ale nezaznamenala. -
Upřímně jeden z nejkrásnějších trailerů, co jsem v posledních pár letech viděl. Patos v trailerech mi nevadí a narozdíl od ostatních her, Warthunder takhle fakt vypadá i ve hře.
-
Wargaming má placenou reklamu u Google Ads, která na to logicky reaguje no. Ale třeba já už jsem se dávno naučil tenhle horní odkaz nevnímat a jít na ten druhej, protože má takovou tu bledší barvu nebo jak to popsat.
-
na to mas miliony dalsich her, tak proc tedy?
-
Protože do WT mají bejt přidaný i lodě a tanky a to všechno v jedný bitvě. Zatímco WoT to bude mít každý v jedný hře. A je to logicky konkurence, když obě hry se zaměřujou na bitvy WW2 se stejnym modelem odemikání apod.
-
Tak jsem si dnes zadal do googlu heslo "war thunder" a hádejte, jaký odkaz na hru mi vyskočil HNED jako PRVNÍ!! Podotýkám, že to byl reklamní odkaz....... Jako důkaz přkládám print screen z rajčete: http://shewa.rajce.idnes.cz/WT#WT-google.jpg
Takhle se to přátelé dělá, když se něco nepovede, tak je potřeba přesvědčit lidi o opaku. -
Proc by to mela byt konkurence pro WoT kdyz v jednom jsou tanky a v druhym letadla? Casem do WT mozna tanky pridaji, ale ted tam proste nejsou tak enchapu to srovnavani...
-
Skvěle! Snad jediné co mi tam chybí je pěchotní boj...
-
Jsme tvrďák od přírody nebulím ale hezký pokus. *15*