Přejít na výpis diskuzí
War Thunder není o konkurenci World of Tanks, ale o VÁLCE!
25.8.2013 | Pavel Dobrovský
196 příspěvků
-
Tak si zahraj realistický mod a ne arkádoví :)
-
To ale není bonus za kamikadze.
-
evidentní reakce na oprávněnou kritiku PR článku WoWP... co dodat *5*
-
Tohle by možná mohlo být něco podobného z moderní doby. Jen to má trochu vyšší nároky na HW. Pro mě až moc, takže jsem to osobně nezkoušel, ale podle videií to nevypadá zle.
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/world/dcs_world/ -
Tak to video je fakt boží... to smekám.
-
Ten manuál bylo dobré čtení na dlouho večery. :)
Ale bylo tam dobře udělané ozvučení, když byla zaměřena raketa s tepelným naváděním.
Taky ty ruské kecy. Pěkně věrohodná hra.
Nějaká odlehčená verze by mohla být. Třeba ten Vietnam jak se ze píše. Tam rakety dost selhávaly, tedy nebyl by to boj s tečkou na obloze.
- I když naučit ovládat vrtulový krám, taky není sranda. To vidíš v těch dokumentech jak tam popisu co a jak udělal a jak vyžil rychlost atd.. -
Casem mozna pridaji tanky ? *1* Na Gamescomu uz byla pro tisk k videni tankova bitva ...
-
Nezlobte se na mě, ale hoší od warthunder mají velké oči, tohle nikdy nemůže fungovat vše dohromady.
-
Jo to si pamatuji, i tehdy jsem chtel zkusit ( bylo to FPS,strategie, tps tusim) jmeno mi ale vypadlo. (jestli teda jsi nemnel na mysli - Heroes & Generals).
-
Tak to mám stejný obavy, jako ty. Foufám, že tam bude nějakej 20mm flak na podvozku traktoru (nebo PzIV :-) ... otázka je, jestli i s tím bude někdo hrát a krýt tanky. Stejně tak, jestli vychytají i parametry techniky, aby se dal lehkym tankem (BT) rychle objet nekrytej Tiger a rozstřílet ze zadu...
Celou tu tankovou složku bych uvítal jako v původní Red Orchestře... -
Nejenom japonců (předpokládám). ale ano. Stalo se mi u nich, že mi usřelili křídlo a já jsem předtím, než jsem dopad to za řevu do chatu "KAMIKAZEE" napalil do destroyeru a potopil ho, tudíž dostal body za jeho zničení.
-
Trochu Pavle cítím v článku sarkasmus v návaznosti k reakcím Vašeho předešlého článku o World of Warplanes. *1*
-
Ideálně nějaká Korea nebo Vietnam kde už lítaly tryskáče ale ještě ty souboje byly dost osobní. Jinak i v Lock-On se dá nakonec krosit kanóny, když si člověk vystřílí naváděné rakety a nic netrefí protože si nepřečel v 1000 stránkovém manuálu jak se ty rakety správně zaměřují :D *8*
-
nema tam blunke priehladne okenka :)
-
Mě to rovněž neotravuje, reklama je všude kolem nás a už jsem si zvykl ji nevnímat. Toho reklamního odkazu v googlu na "WoWP", které je spojeno s heslem "war thunder", jsem si všiml náhodou.
Hodil jsem to zde jen jako zajímavost, jak se dá využít cizí práce k vlastnímu prospěchu. -
Je fakt, že osobně bych si rád vyzkoušel třeba i nějakou stíhačku z vysokýho tieru, ale to je bez premium účtu skoro bez šance. To je opravdu na několík tisíc her a na to já prostě nemám čas, takže např. u GB jsem skončil na Tieru 6 a lítám s Beaufighterem :-D
-
a já si furt říkám kde to vidíš...a pak mi dojde že mám vlastně adblock a takové kraviny mě neotravují *14*
-
nejak ten provoz a vyvoj zivit musi... premium account se da v dobe eventu poridit doslova zadarmo... narozdil od jinych her podobneho razu cloveka nic nenuti grindit na max lvl... hra je velmi zabavna na kazdem levelu... je spousta lidi kteri letaji max treba do 6. lvlu i kdyz jich hra ma 20
-
Máš tam u Japonců bonus za kamikaze?
-
Bullsh*t sir, jediny za co jsem v WT utratil prachy jsou dve prem letadla protoze hraju jenom za japonce a jak Focke tak Corsaira mam rad, a nikdy jsem si nepripadal ze musim grindovat.