Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Třeba na to mají koule, aby to zvládli. Líp pro nás *5* .
  • NE ! Kruci tolik mínusek. Já teda osobně moc nevěřím, že všechny 3 složky budou tak skvělé a vybalancovat to všechno dohromady to je nadlidský úkol..
  • Jack1947
    Ja vedel ze to melo mesicni poplatky jeste donedavna , a to byl prave ten duvod odrazeni. *3*
  • Oculus rift + War Thunder = ORGASM...s
  • Kein
    Pane Lorens a co teď? Uvezu to?
  • Uz jeto v cestine? jinak nehraju .
  • Pete.palis
    Trailer mě zase pěkně nakropil...jdu pařit *5*
  • Snad jen diky, Pavle!
  • no ono to melo mesicni poplatky takze to bude asi hlavni duvod navic je to uz hodne stare snad z roku 2001 ale pak predelane a snad nekdy v lete 2012 presli na komplet F2P. Jinak tuhle hru jsem mel rad hlavne protoze to byl zanrove hlavne simulator vseho
  • :D no ten hraju a realistický zatím opravdu moc není jak jsem psal mají ještě co dodělávat, ale zatím to jen ehm ..
  • Jack1947
    Presne, to je ono no. (neni to nahodou placene ? neco mne na tom odradilo, nevupomibam si co teda, ono celkove udelat hru se vsim vsudy, valecnou aby tam toho bylo plno neni ednoduche a zavdecit se vsem jakbsmet, tak asi proto ne moc oblibena.)
  • Jo to bude ono.
  • Tohle je bozi projekt. Porad si rikam ze je skoda ze jsem linej se tohle ucit. Ja uz asi nesnesu slozitejsi simulator nez je Rise of Flight :D
  • Pilgrim66
    Kdyby za to byl bonus, tak to pak budou dělat všichni, nechápu, proč by za to měl bejt bonus, je to prostě součást mechaniky.
  • Jo, lidí to asi tolik jako WoWp nebo WT nepřitahne. Ale tak teď by tam lidí mohlo asi být celkem dost, jelikož je to mezi F2P hrami na Steamu. Záleží jestli si to ty lidí co to zkusí udrží a v jakém rozsahu je to "free".
  • Beaufighter je ale docela silnej. Za Nemce me vzdycky pekne stve :D
  • jmenuje se to Battleground Europe : WWII online a porad se to jeste hraje i kdyz ne moc pokud myslite tohle
  • Jsem rad jak sis brilantne vsiml ze jsem napsal muze a ne musi. Oh. *3*
  • Keyz
    Jo to jsou HC pařby pro letadla a vozidla. Vypadá skvěle.
    Tohle bych bral jako odlehčenou verzi aby to hrálo dost lidi. Byla by sranda.

Jsou tak pěkné videa https://www.youtube.com/watch?v=w9yv7NjKqFg
  • Jack1947
    Bez toho by to dneska, neslo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit