Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny
    Opraveno, dík!
  • Thorar
    War, war never changes.
  • Je to len prihriaty troll, nekŕmte ho...
  • CCP taky zkombinovalo EVE Online na PC a DUST na PS3 do jednoho a funguje jim to. Proste dneska ti investoří se bojí invence a dělají hry tak aby se byl největší zisk. Ale risk je zisk ne?
  • to je blbost...kdybych chtel valku tak narukuju.....hlavni je aby to byla zabava
    nejak tomu neverim...porad mi hlava nebere jak se na jedne mape budou kosit 3 odlisne druhy valecnych masin *7*
  • ringmancz
    spravte si formátování v prvním odstavci
  • Jack1947
    To si nevim proc neodpustim... *15*

Pro vítězství zla stačí, když slušní lidé nebudou nic dělat (~E. Burke)
  • cr8gg
    Stuka a jeji zadni strelec me vzdy vyndaj :D ...a BFka taky...svine rychly s kanonama na cumaku
  • krasna hra, akorat skoda ze mi tam k letadlum nejde nastavit joystick, v jednu chvili to o nem neco psalo ale pak uz se to tam neukazalo, a resil jsem to asi 20 min. skousel vsecko mozne a nakonec se na to vysral a nechal tam myšičku xD
  • Tak si to představte, jste ve válce. Nahnali vás na frontu. Kolem vás svištěj kulky, ale také vás může dostat raketa, ostřelovač, granát. A né všechny boje musí být vyrovnané. Takže kolem vás můžou lidé umírat po desítkách. Teďka ten šílenej stres.

Řek bych, že v tom příspěvku nahoře je celkem jedno, jestli jsem hrál arkádu, simulátor nebo jsem viděl něco od Spilberka. A taky jsem to nemyslel jako hate proti hrám nebo trollíng. Prostě válka musí být hrozná, ať ji zažije kdokoliv.
  • hurricane je lietadlo s ktorym mi to asi slo najlepsie..otoci sa skoro na mieste, s bfkami je treba hrat taktickejsie: udri a utec(aj ked po kano upgrade...), Do 217 lieta ako autobus a stuka vydrzi dost malo ale musim vyskusat verziu s kanonom na tanky, inak uz je aj na steame war th. *3*
  • cr8gg
    hh jo no... stava se casto :D ..dobryje tady, ze clovek nemuze proste jen tak full-autostrilet.. litam s Cobrama prave a ten jejich kanon ma asi 30 naboju a strili cca kazdou vterinu nebo 3/4 vterinu ... tak clovek musi presne mirit a pockat na spravnej momen a flusnout ji nepriteli jednu presnou do tela... casto se stava ze na 3 strely vyndam 3 letadla.. ale che to hodne sebeovladani to nepustit naplno :D
  • Mě celkem stačí si zahrát Planet Side 2. Stačí nějaký tvrdší vyrovnaný boj o nějaký sektor, nejlépe nějaký, kde se střetnou všechny tři armády, aby to byly jatka. Je těžké si představit, že by to někdy někdo zažil v reálu. Upřimnou soustrast všem vojákům všech stran, kteří jsou ve válce.
  • tohle prece v battlefieldu uz davno je *7*
  • Úplně nejkrásnější je, když letíš třeba s B-17, vzadu k tobě přiletí nějaká prsavka, která vystřelí dávku, která zešikma zasáhne ocasní křídlo a najednou vidíš své letadlo z vrchu a nápis "Pilot je mrtev"
  • Ano je možnost si zvolit češtinu.
  • MidnighT91
    Jo dík, taky si to zkusím a malej bonus do startu se vždicky hodí...
  • Samozřejmě, ale radši budu skeptickej než být potom zklamán.
  • kejo
    no ked ti raz pilota trafi gulka je asi jedno ci ju vystrelil dvojplosnik alebo heavy fighter
  • Taky se snažim najít hráče co si zmáčkne klávesu o pomoc a letět mu helpnout s "deseti stíhačema" co má za zády, horší pak je když je daleko a než kněmu doletíš je po něm.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší