Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • letam lvl15+ v historicalech a s obycejnym premium accountem (ano me neprijde trapne za hru platit) po odecteni vsech nakladu za munici a opravy prumerne vydelavam 80-120k lionu za bitvu... vse krome premium letadel (maji o neco vetsi bonus na vydelavani... jinak jsou to normalni letadla) se da poridit za liony... upgrady na letadlech jsou co se tyce statu jen minoritni polozkou... letadla jsou v zakladu letatelna uplne normalne... neni to jako ve WOT kdy si koupite novy tank a pak trpite x desitek bitev nez z toho udelate pouzitelny stroj... tak o jakem P2W tady mluvime?
  • Je to luxusní nějakou dobu to už hraju a zatím si nemuzu na nic stěžovat.
    Jen doufám že se jim to povede vybalancovat.
  • Jack1947
    A jeje , takze ze by spise konkurence - WOP?
  • Jack1947
    ... will be better, later unfortunately with some hurt consequences...
  • Hanzales
    Je tam i "control setup wizard", přístupný z nastavení controls pokud jsi ho přeskočil. Jen nejdříve zvol styl ovládání (simplified, pokud máš joystick, realistic pokud máš i plynovku, pedály a hotas (hafo čudlíků). Já v tom průvodci jen mačkal čudlíky, hýbal heblama, točil kolečkama a vždy to jen chtělo chvíli počkat s osou na max a pak chvíli počkat s osou na min. Pobralo to všechno, včetně PS3 ovladače a dalších připojených blbin ;o)
  • Hanzales
    Jsem to dneska začal hrát, po nedávné diskuzi jak tu bzla. Nainstalované to mám už delší dobu, účet mám ještě déle (od Wings of Prey a Apache AA). Tož nějakou dobu jsem nastavoval joystick, projel tutoriály, dal pár matchů a jako paráda! Je to vlastně takový Wings of Prey, ale s parádníma bitvama a dobře udělaným mulťákem. Líbí se mi rozličné nastavení ovládání, používám realistic (předposlední) a na letadlovou loď jsem přistával 4x :) Force Feedback funguje naprosto parádně, při velmi pomalé rychlosti joystick zvadne a ve vysoké rychlosti se s tým zase třeba prát a při prudším manévru to i kope a zavrtí a vůbec celé nastavení je vyšpekulované. Široké nastavení os, citlivosti, linearity a co je taky krásný, že i při nastavení grafiky úplně úplně naplno to furt neklesá pod 60 fps, snad jen když pár metrů před vrtulí krutě bouchne nějaký nepfítel :) Jo, v tom ještě nějaký čas určitě strávím!
  • WT je opravdu dar z nebes, jen co jsem si myslel že simulatory jsou mrtvý žánr, tak mě byl předhozen tenhle skovost. O přednostech by se dalo napsat hodně a určitě už to tady padlo. Tak já zkusím zápory. Bohužel ekonomika WT se pomalu ale jistě blíží P2W místo F2P. Nedávno byl zaveden upgrade systém. To by nebo tak zlé kdyby s ním nebyla zavedena možnost za "goldy" přeskočit grindování EXP aby se upgrade otevřel (bavíme se o zvýšení rychlosti o desítky kilometrů, stoupavostech apod.) Stejně tak, je v současném okamžiku docela zbytečné létat těžké bombardéry. Jsou křehké a zvlášť na vyších urovních nejsou odměny za pozemní cíle adekvátní cenám oprav (zníčíte cíle za 9 000 peněz ale oprava vás bude stát mnohem víc, zvlášť v historických bitvách, o arkádách ani nemluvě) ale i přesto je to velmi kvalitní a zábavná hra a doporučuju jí všem kdo mají rádi filmy jako Bitva o Británii, Red Tail, Tuskeege Airman, Memphiská kráska apod. Užijete si srandu a ještě se přiučíte.
  • Je to 50% skill a 50% štěstí :D Někdy můžeš letět za bombardére a stříle do něj co to jde a poškodéš mu leda motor. Jindy pošleš dávku a zníčíš mu ovládání výškovek...Zažil jsem hráče co sestřelovali téměř každým výstřelem (ale tak představ si jak ti v kokpitu 1mx0,5m bouchne 20mm explozivní projektil, případně se to zasype desítkama 7,7mm projektilů) a ano, do dnes se u toho rozčiluju ale prostě to k tomu patří. Jak tady psal KEJO, je roli hraje všechno.
  • Jde, jdi do ovládání a pak tam máš nastavení Míření myší, realistické ovládání, úplné ovládání. koukni co jaké nastevení dělá a uprav dle potřeby :)
  • A tiež s čím to hráš, myšoidní hráči sú pre mňa obvykle len potrava *15*
  • omg dude that was so deep I cant even hear you
  • Jack1947
    People changes, but wars stay same for centuries *3* .
  • kejo
    Vsetko to zavisi od toho na ake lietadlo strielas, pod akym uhlom, z akej dialky, do akeho miesta, s akym kalibrom a s akym typom municie. Ovplyvnuje to milion faktorov. Skill ci nahoda, damage model je podla mna vyrieseny perfektne.
  • cr8gg
    hele lital jsem za typkem 2 minuty a taky jsem sundal 3 behem 5s :) ... je to o tom jak se trefis, ofc musis mit stesti, ale taky musis vedet kdy a kam strilet ... taky zalezi jaky letadlo mas a kde ma kulomety... je rozdil strilet s ME ktery ma kanony na trupu u vrtulu a nebo spirfire kterej je ma na kridlech ..
  • doporučuji red orchestru 2 :D tam ta beznaděj číší ze všech stran :D
  • cr8gg
    jn Rusaci jsou hrozne OP ... sice ted uz ne tak jako pred mesicem treba alei tak :D ..,. tedme prijdou Nemci celkem silny ...ME
  • aspon bude co sestrelovat
  • Ano i ne, náhoda může působit v tom kam ho trefíš, ale ne v DMG, když ho trefíš do kokpitu tak máš dead pilota na jednu ránu nebo třeba do motoru ve předu. Zatim jsem to moc nestudoval, ale podle toho jak jsem zatim hrál tak to s tou náhodou nebude tak velký jak píšeš.
  • Á kolega taky na US strojích :) Zdravím. Já momentálně taky lítám jednu Airacobru, jednu Kingcobru, P38-Lightning a B25/A20. No asi to je mýma prackama ale já moc chvály na americkou větev pět nemůžu, pravda Cobra s kanónem je zlo ale ta kadence je prostě hroozně pomalá, je potřeba trpělivost a tu já nemám *13* vždycky to pustím na plno a jen vidím, jak ho ty kulky míjí... A jinak když se za mě pověsí nějakej Spitt nebo Mesoun, tak můžu jen zamávat, o owerpowered ruské větvi ani nemluvim. Ta štuka s těma dvěma kanónama je šílenost. Slyšet ji za sebou, rovnou mačkám "J" abych alespoň pilota viděl v kuse *1*
    No to jsem jen tak "přispěl do diskuze" Tak mnoho zdaru tam nahoře *3*
  • Tys to asi trošku nepochopil. Já psal to že ta hra je jen o náhodě, když tě někdo dokáže sundat jednou ranou a ty ho můžeš pižlat půl hodiny. Tady v ty hře je prostě náhoda nad skillem -.- ať se snažíš sebevíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší