Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja myslim ze ne, mozna nekoho kdo hraje ucelove a snazi se expit co nejvic. Tymovy hrac uz hraje tymove ted a kdo nema naladu na tymovani a chce hrat po svym bude hrat po svym dal.
  • Je button kterej ti vypne ten kurzor aby k nemu letadlo netahlo, defaultne snad Alt ale nejsem si jistej. Musi se drzet. Pouzival jsem to kdyz jsem delal nejaky sileny obraty kde to mysi proste nejde tak utahnout resp. drzet porad utazeny.
  • no uvidime az uvidime, kazdopadne nyni jsou vsechna pozemni vozidla anihilovana behem cca prvnich 2 minut, prezijou jen bunkry :D Nejak si nedokazu predstavit, ze vyjedu v tanku a driv nez uvidim nepritele, tak prask a respawn :D
  • Star wars a Pan prstenu taky nejsu bez zvuku moc dobre takze podle teto logiky sou to dobre srance asi...jak tak muze nekdo uvazovat me hlava nebere
  • Mna by inac zaujimalo, ze ak by bolo XP za takuto timovu spolupracu vyssie ako za prachsproste killovanie, ze ci by to ludi odnaucilo od solovania.
  • naes ergnlish maan!!! u spik mnore no hurt consequences man!!
  • Nevím jaká je situace teď, ale před půl rokem bylo používání joysticku oproti myši, spíše handicapem.
  • War Thunder je dobrá hra, teď to taky mydlim asi třetí den. Ale moc nevěřim tomu, že budou všechny tři složky (letectvo, pozemní i námořní jednotky) fungovat dohromady. Sami dobře víte, kolik sólistů ve hře je. Tanky budou potřebovat krytí ze vzduchu a 90% hráčů se na ně vysere a poletí si expovat po mapě a tanky nechaj nekrytý na poli. Pak tam přiletí z nepřátelsýho týmu jedna Stuka nebo Sturmovik a z tankový roty bude hov*o. Pokud se sejdou lidi, tak to může dobře fungovat, ale v ARCADE modu to bude plný solistů, který se na vejškový krytí vyserou. Tank nebude mít proti letadlu téměř žádnou šanci.....nebo v realu nemá určitě ........a tady si prej chtěj hrát na válku nebo ne? :-D
  • Zkuste si u videa vypnout zvuk a celé ho shlédnout bez hudby. Pak napište, jestli vám to video samotné přijde nějak vyjímečné.
  • cr8gg
    ¨vis ze vetsina lita na mysi ?:D
  • Moc rád bych viděl jak budeš v tom Wellingtonu farmit GT v Historic Battles ale dobře. Jinak popisky nejsou od posledního hot patche špatně a už ukazujou dobře stejně jako dobře ukazujou postihy nesení bomb. Jestli si myslíš že je výkon stejný tak pak si prosím zkus požádat spolubojovníka aby jste dali custome battles. On si vezme maximálně vylepšené letadlo a ty si vem to samé ale v základu. Zkuste letět vedel sebe v arkádách a HB. Uvidíš jak budeš zaostávat ve stoupání a rychlostech.
    Těch pár bitev jsi měl na mysli jak ? Deset, dvacet bitev a máš možná polovinu (zvlášť na vyskoých rank).
  • tady je to tak ze letas na mysi a vypomahas si klavesnici... manevry takhle delas naprosto bez problemu... jde jen o zvyk
  • Díky moc.
    Jinak, pro mě to blbost není. Na klavesnici jsem odlítal celého Sturmovika, ale pravda tam bylo trochu nižší tempo. Tady je to všechno rychlejší a zaměřovat na klávesnici vážně moc nejde. Na druhou stranu, nějaké uhybné manévry se mi na klávesnici dělají mnohem lépe než s myší. Uvidím no, zkusím s tím ještě pohrát, třeba najdu nějaký kompromis *3*
  • tak pokud litas arcade tak jem mys stejne nejlepsi reseni
  • 1) progres samozrejme zustane vzhledem k tomu, ze premium jiz nejaky ten patek funguje

2) ne, nejde, prijde mi to navic jako blbost klavesnici ovladat letadlo. Kazdopadne muzes letadlo normalne vyrovnavat smerovkama, kormidlem, nebo hlavnimi klapkami na kridlech.
  • 1) reset nebude

2) wtf?!
  • Můžu mít 2 dotazy?
    1) Jelikož je hra v Open Beta fázi, bude při přechodu na plný provoz kompletní reset dozaženého progresu?

2) Lze nějak nastavit ovládání tak, abych letadlo ve chvíli, kdy jen tak letím někde mimo boj, mohl letadlo ovladát klavesnicí, ale ve chvíli kdy budu za někým vyset ho mohl ovládat myší?
    Momentálně to tak skoro mám, ale problém je, že ve chvíli kdy ovládám letadlo na klávesnici, mi kurzor zůstavá uprostřed a tahne mi tam tak i letadlo.
  • cr8gg
    taky litam s B-25 a sundal jsem 4 stihacky letadla nez jsem umrel ... 2 jiny bombardery , 1 stihacku a pak 1 stihacky pomoci strelcu
  • letam vsechny narody podle nalady... kdyz potrebuju expit beru bomber a farmim pozemaky... kdyz potrebuju vydelavat beru fighter a sestreluju letadla... a ty rozdily v upgradech skutecne nejsou tak brutalni jak popisujes... popisky jsou zaprve vsechny naprosto spatne (to vi snad kazdy kdo hraje wt dele nez tyden) a zadruhe to co rikas je maximalni rychlost kterou das treba jen v divu... vykon letadla je dost podobny v dobe pred a po upgradu... a jak rikam... vse se da koupit za normalni ingame menu... behem par bitev mas na to vyletane expy... beres to vsechno moc tragicky
  • Dobře a na čem létáš ? Jasně stíhač jako BF109 nebo těžký stíhač jako Beaufighter si na sebe krasně vyděla a taky hru často končím s 25-30k za hru (jsem zatím jen na lvl 10) ale pokud bereš Wellingtony/Ju 88 apod tak tě čeká těžké zklamání. V průměru stihnu shodit jednu dávku bomb přičemž né každá trefí (zvlášť na pohybující se cíle). Ale velmi často se například k Wellingotu dostanou BF/FW/ME rychleji než stihne dosáhnout bombrdovacího místa. No a pak se začne prodělávat docela solidně. A to ještě nepočítám do hry ty výborné hráče, co se rozlítnou hned dolů a začnou vyžírat pozemní cíle (bomby ze 3000-4000m prostě dolů chvilku padají.
    K těm updragům: On rozdíl v rozptylu kanónů 6 metrů uř je docela znát. Stejna jako rozdíl vy rychlosti u Spita MkI je: S upgrady 619km/h a bez nich 563km/h a to je kamaráde sakra rozdíl. Nebo třeba možnost tahat sebou bomby se na to taky vztahuje. Ju87 sebou tahá bez vylapšení 1x 250 ale s vylepšením zvládne i 2x 250 + 500... Jasně dá se lítat i bez upgradů ale nastává okmažik kdy tě v HB sestřelí jenom proto, protože jsis za goldy nazakoupil vylepšení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit