Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neumíte střílet? čtěte :http://www.worldofwars.cz/index.php/topic/2596-st%C5%99eleck%C3%A1-magie/
  • a ještě oficialní forum česká sekce : http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/174-%C4%8Desko-slovensk%C3%A1-sekce/
  • užitečné forum: http://www.worldofwars.cz/index.php/forum/140-war-thunder/
  • vyzkoušej a nastav...ale v plně realistické bitvě ...néé v arkádě nebo HB ..ta je pro myší nooby *1*
  • nehraj arkádu tam je letovej model upraven pro 4 letý děti *1*
  • rusáci maj bombardéry na lvl 2 (12 bomb) a pak na lvl 3 maj velký bombárdéry všechny národy nevím o čem mluvíš.
  • Dockej casu ... taky sem hledal a zatim se vsude valej jen screeny.
  • Tak sem asi nasel ... European Air War 1998
  • souhlas co sem četl tak je to spíš nezábava ..použitelný jet fightery maj akorát rusaci a amíci..mám lvl 13+- u všech..a nejradši ze všech hraju Ki43 II, Bf 109 E,F , He 112 , A6m2 reisen,Ki 61 , Ki 45 (lvl 4,5)..letadla co mně baví lítat lvl 2-7 nejvetší zábava ...grind v téhle hře ? neznám ..ja si jen tak lítám baví mě to a lvl naskakujou ani nevím jak ...a nijak mně to ani nezajímá ..nevím jak vy ale já hraju pro zbavu a pro mně je nejvetší zabava lítat lvl 2 letadlo protože líta skvěle *5*
  • Posledni sturmovik uz nebyl sturmovik, to byla tragedie (pokud mluvime o tom stejnym) ... mam na stole x52 ... ale jeste sem se neodvazil to na tohle vyzkouset ... po tom co sem si precet po netu.

Ostatne, povedlo se mi letadlo na zemi v arkadovym rezimu dostat pri 20km/h do smyku (normalne sem se chtel po pristani otocit na draze a udelalo mi to hodiny ...) ... a to mi co se realnosti ovladani tyce celkem stacilo ... ;D. Ten full real rezim sem lechce checknul, jen s krysou ... a nepochopil sem, proc to na tu mys vubec reaguje, protoze to je naprosto nepouzitelny... ostatne uplne stejne, jako ovladani z klavesnice, protoze to zna jedine stavy 0/1 (plna vychylka/ zadna ), coz je samo taky naprosto nepouzitelny.

Osobne tohle naprosto nechapu ... nekde se mi tu na disku povaluje gameska, ktera pamatuje napoleona ... ted si nepamatuju jak se to menuje, musel bych hledat, ale s klavesnici a mysi se to da ovladat naprosto spickove, a daj se tam delat zcela libovolny manevry a chova se to velmi pekne. Dokonce se to da vpohode ovladat i jen z klavesnice ... a stejne dobre se to da hrat s joyem. Tu hru sem hral co si pamatuju nekdy v roce ... 98? Mozna nekdo da dokupy co to je. Podotykam, ze se to dalo hrat po siti.
  • Po tom co sem vyděl v planetside 2 ...todle fakt problém nebude ..100 hraču na jedný mapě jak prd.....v ps2 máš na jednom místě třeba 1000 lidí v vše možný technice *5*
  • Hanzales
    Ideální jsou asi ty Historical battles, čeká se tak 3 minuty, ale taky bych si radši hodil občas arkádu, ale s ovládáním na realistic. Btw v těch Historical, když už jde do tuhého, tak je dobré aspoň byť spadnout na letiště, ono to po 1-2 min opraví letadlo, dobije munici a člověk pak stihne ještě něco sestřelit :)
  • Ehm ... kdyz v bitce ZADNY bombarder neni, tak kupodivu jinou moznost ani nemas ... nemluve o tom, ze na lowtierech zadny bombardery nejsou. Respektive, mam tam nejakej lv bombarder, kterej zrovna na bombeni aut neni ... presto prave snim sem znicil tu 1/2 vozidel co tam k likvidaci byla (celkem jiste pres 10 schozu) ... a dostal sem za to doslova howno (vuci ostatnim). ... a to sem jako bonus mel pokud se pamatuju jeste sestrel enamaka (respektive sejmula ho AI).
  • Hanzales
    Možná jsi tam měl nějaké konflikty v nastavení, nebo tak něco. Nejlepší je prostě prvně vybrat styl ovládání, který ti bude vyhovovat a pak si dát s tím ten čas, kliknout na "clear all" a postupně si to nastavit odznova a zkontrolovat i nastavení každé osy. Já právě po donastavení skočil prve do těch tutoriálů a všechno jsem projel s prstem v nose až na letadlovku, tam jsem přistával 4x a vždycky jsem škrtnul kolama nebo něčím o začátek přistávací dráhy :D
  • pokud chceš simulátor je tam volba plně realistická bitva...tam řídíš všechny tydle voloviny..já tam s miší ani nevzlítnu *1* ..navíc tydle kluci z gaijin dělaly posledního šturmovika *5*
  • Hanzales
    Situace teď je asi ideální. Řekl bych, že FFB funguje ještě lépe, než ve Wings of Prey, využití hotas mám na 100% (tak akorát na ty historical battles) a letadlo se ovládá ůžasně, jde cítit, kdy už se to pomalu utrhne, stejně tak jaký tlak vzduchu jde při točení na křídla, velmi důležité je si u os pro yaw/pitch/rudder nastavit nelinearitu, tak od 1.2 po 1.4 a mít multiplier na 1 a žádnou deadzone. Co se týče ovládání, nemůžu si to vynachválit. Já si to zase nedokážu představit ovládat myší, to už spíše asi gamepadem...
  • Jop, a zahrajes si jednou za hodinu (pri stesti) ... to moc poreseny nemaj. IMO by tam mela bejt jeste moznost, ze ty budes mit ovladani v tom real rezimu, dostanes za to nejaky nasobky XP ... a muzes si zaskrtnout, ze te to v tomhle rezimu muze hodit i mezi arkadysty. A klido bys moh mit i nejakej drobnej bonus do vydrze/ucinosti zbrani.
  • ale pán asi lítal v 2 hé světové osobně a přesně ví jak jde sestřelit německej bomber *1* ...dovedeš si vubec představit učinek 5-6 ..20mm třištivotrhavých granatů ?..ne tak se ještě jednou podívej na video *4*
  • pokud lítáš myší arcádu a historickou bitvu si potravou tak leda ty *1* ..pro joystick je tam plně realistická bitva tam je joystick zvýhodněn..v arkádě a historický bitvě je velkou výhodou míření myší.
  • Budeš se asi divit ale stíhače se používaly jako stíhače a bombardéry k bombardovaní *1* ....stíhač má vic expy a prachy za sestřelení stíhačů protivníka (byl k tomu také určen)...a světě div se bombardéry maj víc za zničení pozemních cílů *1* ..takže pokud si chceš vydělat ničením pozemních cílu vem si bombardér ,stihací bombardér *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit